טסט ושאר ירקות..

• פותח הנושא j o
  • פורסם בתאריך

j o

New member
טסט ושאר ירקות..

אגזוז של ARROW עובר טסט? ואשמח לכמה המלצות של מקומות שיחליפו לי את הגלגלים כדי להעביר אותו טסט.. אגב, XT500 יש אפשרות לכוון את הגובה של הזנב, מבלי שתיפגם לי היציבות בכביש... (ליתר דיוק - מה הגובה האופטימלי של המושב מהכביש?) והכי חשוב, מה אני עושה לעזאזל עם השרשרת, היא הופכת לרפויה תוך שבוע. אני יאלץ להשלים עם העובדה? אגב, אחלה פורום.. מעניין פה.

45degrees

New member
תשובות

1. אם לא תמתח את השרשרת יותר מדי - היא לא תהפוך לרפויה תוך שבוע. 2. אם כמב ר מתחת את השרשרת יותר מדי והיא גמרה את חייה - זה בדיוק הזמן להחליף. 3. אם הגג"ש לא ALIGNED - השרשרת באמת הולכת לעולמה תוך שבועיים שלושה 4. גובה הזנב הנכון לסופרמוטו? יותר. יותר ממה שיש לך עכשיו. יותר ממה שתוכל להשיג על ידי הקשחת הבולם. יותר ממה שאתה מעריך. מספיק - אם אתה משנה את הלינקג'ים להרמת הזנב. מספק - אם אתה לא הולך להתחרות במסלול. 5. אגזוז - אל תתן מכות גז ואל תעמוד מתחת לגג או ליד קירות עם מנוע פועל והכל יהיה יותר קל

j o

New member
(מתפעל ממהיענות המהירה)

השרשרת חדשה, לא נמתחה עדיין מאז הרכבתה. שמתי שרשרת חזקה יותר, כמו -כן החלפתי את הגלגלי שיניים. יכול להיות שזה בגלל שהיא חדשה ועדיין לא נמתחה? אגב, הייתי שמח לדעת מה זה גלגל"ש ALIGNED ואיך אני יכול לדעת אם זה מה שיש לי? לגביי הבולם, ארגיש שינוי משמעותי לאחר כיוונון של הלינקג'ים (שאין לי מושג מה זה), ולמען הסר ספק - זה לא פוגם ביציבות? תודה רבה מראש :) נ.ב.: לגביי האגזוז, כמעט 50 מטר מהבית אני מכבה מנוע ואורות בגלל השכנים..

45degrees

New member
עוד תשובות:

1. מאוד יכול להיות שמדידת מתיחת השרשרת שאתה מבצע אינה נכונה ולכן אתה מקבל מצב משתנה של השרשרת באופן שבועי. 2. יכול להיות שהמותחנים של השרשרת משתחררים באיזשהו אופן? 3. יכול להיות שציר הגלגל עקום? את זה קל יחסית לבדוק. 4. לגבי הלינקג'ים - אתה לא יכול לכוונן אותם - רק להחליף בארוכים/קצרים יותר. לא כיוון שכדאי לעשות אלא אם אתה הולך לרכב ממש חזק (אבל ממש) עם האופנוע. אם נעשה נכון - לא פוגם ביציבות. 5. לגבי האגזוז - תהיה עדין בטסט....
6. הכוונה לגלגלי שיניים מיושרים האחד ביחס לשני על אותו ציר. אם הם אינם מיושרים, אזי השרשרת עובדת מעט עקום, ואז היא נשחקת בקצב מטורף.

למעלה