טסט בקרוב.

alonn121

New member
טסט בקרוב.

אני לא יינקוב בתאריך כי אני כבר אחרי 5 טסטים ואנלאדע הגעתי לרמות שאני מאמין באמונות טפלות :\.. חחחחח טוב האמתי שכל הטסטים נהגתי פשוט טוב, ממש טוב.. כאילו רק טסט 1 עשיתי טעות והודתי עליה :\ ובכל הטסטים הייתי עם המורה שלי והוא פשוט אומר שאני חסר מזל, שהוא ממלא טוטו להתרחק ממנו רדיוס 100 מטר!!ח חחחחח הבעיה שלי זה חד וחלק חוסר מזל , ולחץ לא נורמלי כי יש לי ביטחון, ואני נוהג ממש ממש טוב אני שיעור 40 כבר אחרי 5 טסטים של לחץ ממטורף וחוסר מזל אין רסקיו חלא עזור רק עושה לי יותר רע :| הרגשה מוזרה כזה... מה עוד אפשר לעשות שבטסט אנלא יהייה לחוץ :| בבקשה עצות של אנשים שעברו את זה עם לחץ...

מממ..

אני גם הייתי לחוץ לפני טסטים.. הייתי קורא לפני הטסט תהילים בין שעה ל-3 .. אני אומר לך- יותר טוב ממדיטציה!! אחרי שגמרתי לקרוא לא הייתי לחוץ בכלל.. וגם אם כן תהיה.. תהנה משכר..

מוכר-אבל עוד לא עברתי.

אני ממש מזדהה איתך.רק שאצלי-כבר אין לחץ,ונשאר רק החוסר מזל. כמו שאומרים:צריך יותר מזל משכל. פעם,מישהו יעץ לי:לעשות מעשים טובים יום לפני-צדקה,להעביר זקנים תכביש (גם אם הם לא רוצים)וכאלה,ויש גם תפילה לפני טסט(במידה ויש בך קצת אמונה). מה קרה ב4 הטסטים שהיה לך חוסר מזל?

Simbbam

New member
משהו לא ברור לי

איך אתה רק בשיעור 40 בטסט 6?! אני עברתי בטסט 5, לקחתי פעמיים בשבוע שיעור פחות או יותר, וסיימתי עם לפחות 80 שיעורים. משהו פה לא הגיוני.

Simbbam

New member
כלומר, המסקנה המתקבלת היא

שלא עשית כל כך שיעורים בין טסט לטסט...? שזה לא טוב.

וזאת הסיבה לכך!

תעשה עוד קצת שיעורים ותקבל ת'רישיון.. 6 סטסים ב 40 שיעורים קצת לא מסתדר לי בראש!

alonn121

New member
שבו שבו בשקט

מה הקשר? אנני נוהג בן בן בן בן בן זונה עם המורה שלי מראה על זה שאני צריך להיות בשיעור 40 והעיף אותי ב30 לטסט אז וואלה בן זונה הוא מרגיש שאני נוהג טוב וגם מה לעשות אין כסף!!

Yakird12

New member
מזהה איתך

אני נוהג פשוט מעולה ונכשלתי טסט שלישי . אני גם בשיעור 40 והוא הגיש אותי לטסט ראשון בשיעור 32 . לעזאזל אין לי מזל בחיים ....

למעלה