טסטר

דביגל

New member
טסטר

איך אפשר לחייב בוחן בזמן טסט לשתוק ולא לדבר. גם אם הוא החליט להכשיל שיכשיל ולא ידבר. זה מוציא מהריכוז בזמן הטסט.

רן88

New member
לחייב אי אפשר

אפשר לבקש בנימוס "אתה יכול לא לדבר בבקשה? זה מוציא אותי מריכוז". אני מניח שהוא יתחשב.

samata

New member
זה סיכון מסויים

מכיוון שאם זה טסטר עצבני, הוא יראה בך כחוצפן וזה יוכל לגרום לו "לחפש" להכשיל אותך. אם זה טסטר נחמד ומתחשב, אז הוא יבין אותך - ואתה תרוויח. מה שאני ממליץ לך לעשות זה לבקש מהמורה לדבר עם הטסטר לפני הטסט, ובתקווה שהטסטר יבין את המורה ויסכים לא להרבות במילים בטסט.

learndriving

New member
או אתה יכול לעבוד על הטסטר שאתה

חירש. כשהוא נכנס להרכב של המורה וידבר איתך משהו. תסמן בשפת סימנים שאתה לא שומע והוא יחשוב שאתה חירש והוא רק יסמן לך בשפת סימנים "ימין,שמאלה, ישר. זה יגרום לך יותר ריכוז? רעיון טוב? אההה

רן88

New member
לא רעיון משהו

הוא יצטרך להסיט את המבט כדי לראות את הכיוונים שהטסטר מראה אליהם, ואם יש שתי פניות צמודות והטסטר רוצה שתפנה בשנייה אז קשה להסביר מהר בשפת הסימנים. בנוסף אתה עלול להגיב בטעות למשהו שאומרים ברדיו או משהו כזה ואז לצאת שקרן וטמבל. סביר מאוד להניח שכתבת בצחוק, עדיין כיף לענות ברצינות.

cooldriver

New member
בדיחה ידועה של חירשים ../images/Emo13.gif תקראו....

בלילה אחד נהג איש אחד במכונית שלו ונסע בכביש ארוך וחשוך מאוד. הכביש היה ריק. פתאום ראה הנהג טרמפיסט עומד באמצע הכביש. הנהג החליט לעצור לטרמפיסט ולתת לו להצטרף אליו במכונית. הטרמפיסט כמובן שמח ומיד אמר לנהג שהוא חירש ולכן שניהם לא יוכלו לפטפט זה עם זה. לאחר שעות רבות הנהג התחיל להתעייף מכדי לנהוג. הטרמפיסט הראה לו את הרשיון הנהיגה שלו והיה מוכן לנהוג במקומו. הטרמפיסט נהג במהירות רבה מאוד בניגוד לחוק. פתאום עצר אותם איש משטרה. איש המשטרה הבין שהטרמפיסט הוא חירש ולכן הם לא יכלו לתקשר זה עם זה כי איש המשטרה לא ידע בשפת סימנים. אז הוא עזב אותם. הנהג התפלא שלטרמפיסט התמזל מזל ולא קיבל קנס בכלל. לאחר שעות רבות הטרמפיסט כבר התחיל להתעייף מכדי להמשיך לנהוג. הנהג נהג במקומו. הנהג החליט לנסוע במהירות מאוד בניגוד לחוק. פתאום עצר אותם איש המשטרה אחר וניגש לנהג. הנהג התחזה לחירש ולא שמע את דברי איש משטרה. אך איש המשטרה ידע גם שפת סימנים ודיבר לנהג בשפת סימנים. הנהג נתקע כי הוא לא הבין את השפת סימנים. הנהג קיבל קנס !
לLEARNDRIVING- לא כדאי להתחזות לטסטר שהנבחן חירש כי אולי הטסטר יודע שפת סימנים כי הורים שלו חירשים. מי יודע! אהההההההה.....

samata

New member
../images/Emo7.gif

ההומור הוכרז רשמית כמת. שעת פטירה: 19:57

gold ayelet

New member
יש לי סיפור דומה ,אבל אמיתי

שקראתי את ההתחלה של הבדיחה שלך חשבתי שחברה שלי עבדה עליי חח. טוב תקשיבו בן דוד של חברה שלי לקח טרמפיסט איתו, והוא הוריד אותו במקום שהעצירה האסורה, ומאחורה היה רכב משטרה , והשוטר אמר עם המגפון (נגיד מזדה) אתה עם המזדה סע ולטרמפיסט לקח זמן להוריד את התיק והכל כי היו לו הרבה דברים ובנתיים השוטר ממשיך -סע סע ואז השוטר נסע לכיוונו, והוא כזה שיט מה אני עושה מה אני עושה.. ואז הוא אמר לי לשוטר -א'נלא תומע לא תומע (כאילו כמו שהחרשים מדברים) אז הוא אומר לי טוב סעעעע והוא כזה מהה חח קיצור ...מצחיק אבל אל תעבוד על הטסטר!

אפשר לעבוד על הטסטר

אתה יכול להגיד לו שאתה כבד שמיעה ויש לך מכשיר באוזן אבל הוא מקולקל ואתה לא שומע טוב. או שנגמר למכשיר הבטריה (יש למכשירים האלה בטרית אצבע קטנה). ככה גם לא תצטרך לדבר איתו בסימנים וגם לא תצטרך לשמוע את הזיוני שכל שלו בהצלחה

NewUser4

New member
שלא תנסה את זה.

לא ברור לי כל כך אם אתם רציניים או לא. עד עכשיו הייתי בטוח שזה בצחוק, אבל ההודעה הזו מראה שכבר אתם באמת מתעניינים בזה. אם מישהו מגיע למבחן ואומר שהוא כבד שמיעה, ובטופס הירוק אני רואה שלא מצויין כלום על זה, וכתוב שאין בעיית שמיעה, אני לא מסכים להתחיל את המבחן, ומדווח על כך.

ואם התחילה הבעיה אחרי שהוא הוציא

טופס ירוק? או שזאת בעיה זמנית? או שהוא לא ממש כבד שמיעה. אני מכיר מישהו שיש לו מכשיר והוא שומע בלעדיו אבל קצת פחות טוב. תמיד אפשר למצוא תרוצים שיחשבו שהם נכונים...לא חסר...רק צריכים לדעת לעשות את זה בשכל בטופס הירוק רשום גם בעיות שמיעה??

Marble Arch

New member
לא הבנתי משהו..

"תמיד אפשר למצוא תרוצים שיחשבו שהם נכונים..." למה, בדיוק, אתה מחפש תרוצים?
וגם - "רק צריכים לדעת לעשות את זה בשכל" הרשה לי לגחך קלות - חהההההה!!!!!

כנס

""תמיד אפשר למצוא תרוצים שיחשבו שהם נכונים..." למה, בדיוק, אתה מחפש תרוצים?" אני לא מחפש תרוצים...ביקשו פה עצה אז נתתי...אני כבר הוצאתי רשיון (והיום ב12 בלילה נגמר המלווה
). "וגם - "רק צריכים לדעת לעשות את זה בשכל" הרשה לי לגחך קלות - חהההההה!!!!!" מה כל כך מצחיק??:S זה נכון!!!

ShMo0LiKiPoDa

New member
יש בדיקה כללית של רופא

וגם אם לא מצויין (למרות שאני בספק)- נראה לכם הגיוני שהמורה לא ידבר עם הטסטר שניה לפני ויגיד לו שהנבחן בעל לקויות שמיעה?! מה נסגר איתכם..

cooldriver

New member
ל-NEWUSER4, מה הבעיה שלך?

כנראה לי שאתה די רציני ורותח על מה שאנו כתבנו. אסור לנו למצוא דרך אחרת מה טוב לנו בטסט. זה ההחלטה שלך אם אנו מתעניינים בזה או לא. קשה לך להגיד האם אנו די רציניים או לא. זה דעה שלך. בטוחני, ישנם האחרים היו צוחקים על מה שאנו דיברנו סתם ובכייף ומגיע לנו עידוד.... זה אותה דוגמה בטסט שישנם טסטרים מכשילים את הנבחנים על הדברים ככ קטנים וחלקם לא הכשילו על אותה הסיטוציה. זה בעיה רציניית כי קשה לשפוט מי צודק!!!! וואו אני לא מרשים ממה שכתבת שאם בטסט הנבחן יאמר לך שהוא כבד שמיעה ובטופס הירוק שלא מצויין כלום על זה והיית מדווח ולא לעשות המבחן. לא הבנתי מה הסיבה שאתה ככ קשוח ומחפש לדחות/להכשיל/להשפיל את הנבחן. לדעתי בנהיגה אין שום קשור לשמיעה אלא העיקר עיניים, רגלים, וידיים תקינות!!! אני מכיר את השכן שההורים ו2 בניהם חירשים. הם כולם נוהגים מצויין ודי מרוכזים. כי בזמן הנהיגה שלהם בכביש, הם (חירשים) לא יכולים לפטפט בפלאפון, לשמוע ברדיו, או לפטפט עם היושבים ברכבים שלהם אז הם היו מרוכזים בנהיגה מעולה מאשר הנהגים השומעים כולל אתה. בדיעבד, בלי עין רעה, חירשים נוהגים יותר טוב מאשר הנהגים השומעים ! אז מה הבעיה שאתה מחפש לדחות את הנבחן שיש לו בעיית שמיעה ולמרות שלא מצויין בטופס. השאלה שלי היא האם ייתכן שחירש יכול לקבל תפקיד כטסטר? אם לא אז מה הבעיה? הוא יכול לסמן בשפת סימנים לנבחנים!!! בנוסף, קראתי את ההודעות הקודמות שלך בפורום לכל אורך החודשים. אני אכן מודה שאתה משקיע בזמן שלך לקרוא ולתת פידבק לתלמידים בפורום וגם שמתי לב שאתה גם לב קשה וראש שלך לא פתוח/גמיש!

למעלה