ל-NEWUSER4, מה הבעיה שלך?
כנראה לי שאתה די רציני ורותח על מה שאנו כתבנו. אסור לנו למצוא דרך אחרת מה טוב לנו בטסט. זה ההחלטה שלך אם אנו מתעניינים בזה או לא. קשה לך להגיד האם אנו די רציניים או לא. זה דעה שלך. בטוחני, ישנם האחרים היו צוחקים על מה שאנו דיברנו סתם ובכייף ומגיע לנו עידוד.... זה אותה דוגמה בטסט שישנם טסטרים מכשילים את הנבחנים על הדברים ככ קטנים וחלקם לא הכשילו על אותה הסיטוציה. זה בעיה רציניית כי קשה לשפוט מי צודק!!!! וואו אני לא מרשים ממה שכתבת שאם בטסט הנבחן יאמר לך שהוא כבד שמיעה ובטופס הירוק שלא מצויין כלום על זה והיית מדווח ולא לעשות המבחן. לא הבנתי מה הסיבה שאתה ככ קשוח ומחפש לדחות/להכשיל/להשפיל את הנבחן. לדעתי בנהיגה אין שום קשור לשמיעה אלא העיקר עיניים, רגלים, וידיים תקינות!!! אני מכיר את השכן שההורים ו2 בניהם חירשים. הם כולם נוהגים מצויין ודי מרוכזים. כי בזמן הנהיגה שלהם בכביש, הם (חירשים) לא יכולים לפטפט בפלאפון, לשמוע ברדיו, או לפטפט עם היושבים ברכבים שלהם אז הם היו מרוכזים בנהיגה מעולה מאשר הנהגים השומעים כולל אתה. בדיעבד, בלי עין רעה, חירשים נוהגים יותר טוב מאשר הנהגים השומעים ! אז מה הבעיה שאתה מחפש לדחות את הנבחן שיש לו בעיית שמיעה ולמרות שלא מצויין בטופס. השאלה שלי היא האם ייתכן שחירש יכול לקבל תפקיד כטסטר? אם לא אז מה הבעיה? הוא יכול לסמן בשפת סימנים לנבחנים!!! בנוסף, קראתי את ההודעות הקודמות שלך בפורום לכל אורך החודשים. אני אכן מודה שאתה משקיע בזמן שלך לקרוא ולתת פידבק לתלמידים בפורום וגם שמתי לב שאתה גם לב קשה וראש שלך לא פתוח/גמיש!