טסטר מניאק

צליל בר

New member
טסטר מניאק

ממתי נותנים בטסט ראשון [והוא ידע את זה] חנייה בירידה ברוורס לאחור, שיא הרצינות, ואני לא ידעתי שני אמורה ללחוץ גז, כי המורה שלי לא עדכן אותי, קיצר אחרי זה ירד לי כל הבטחון והוא לחץ לי פעמיים ברקס באותו מקום [דפוק] בכל מקרה כל עקבה לטובה, ופעם הבאה אני אעבור, ולמישהו יש עצה, איך לא להתייחס לטסטר שכל הזמן אומר "פני ימינה בבקשה", "פני שמאלה בבקשה", [כל הזמן הבבקשה המעצבן הזה]

Zull666

New member
דווקא אצלנו

עושים כאלו חניות והמורה שלי הכין אותי לזה....

blunk

New member
תוכל להסביר בקצרה

איך עושים חניה בירידה? תודה רבה :)

Another Girl

New member
אם המורה שלך לא הכין אותך

לכל תרחיש ומצב אפשרי בנהיגה לפני ששלח אותך לטסט, הבעיה היא איתו, לא עם הטסטר. טסטר עלול ויכול לגרום לך להתנסות בכל מיני מצבים קשים, שמעבר לפנייה ימינה או חנייה רגילה. אין לזה בכלל קשר אם זה טסט ראשון או לא. תודיעי למורה שלך שזה מה שהיה לך בטסט, ותבקשי ממנו שיכין אותך טוב טוב לפני שתגשי לטסט הבא. בהצלחה.

האמת שאת אמורה לדעת-

חנייה ברוורס בירידה,וגם בעליה. תבקשי מהמורה הסבר לכך. זה ממש לא מסובך.תתרגלי ותדעי. זה לא לעניין לקרוא לו מניאק על כך שהוא בדק מה את יודעת. אחרי שקראתי את הכותרת ציפיתי לקרוא משהו לא בסדר.והאמת-לא מצאתי. את יותר מעדיפה שיגידו לך-"שמאלה"/"ימינה"???? הוא התנהג בנימוס והיה נעים כלפייך("פני ימינה בבקשה"...) ואת מתלוננת??? שיהיה בהצלחה בפעם הבאה.

ChilD SouL

New member
איך אני אוהבת אנשים כמוך...

אנשים שנכשלים בטסט ומאשימים ת'טסטר כשהאשמה היא בעצם שלהם. את בטסט ולכן הטסטר יכול לתת לך לעשות כחנייה מה שבא לו על מנת לבחון את הכישורים שלך
זה שאת לא יודעת לעשות אותה או לא תרגלת אותה מספיק - זאת בעיה שלך כבר. מה את כן מצפה שהטסטר יגיד לך
"חמודה, את יכולה לפנות פה ימינה בבקשה
" תגידי תודה שלפחות אמרו לך בבקשה, אצלי בטסט גם את זה לא היה.

aviGODFATHER

New member
אני לא מבין מה כ"כ קשה בחנייה

בירידה. ולא צריך בכלל לגעת בגז - את פשוט מכניסה קלאץ' והאוטו יורד למטה. אל תאשימו את הטסטר על דבר שלא ידעתם לעשות!

אני אפילו העדפתי כזאת.

לעבוד רק עם הברקס וזהו. אחרי שמתורגלים-אין בעיה לחנות בימין/בשמאל/ירידה/עלייה/מישור... את הלקח שלה-היא למדה. אני בטוחה שפעם הבאה,היא תגיע מוכנה.

Superdror

New member
היא התכוונה לחנייה תוך כדי זינוק

בעליה. כאילו, הקדימה של הרכב לכיוון הירידה, והאוטו צריך לנסוע לאחור. במצב כזה מבצעים זינוק בעליה ברוורס, אותו דבר כמו בנסיעה קדימה, רק לתת פחות דלק, להקפיד שהאוטו לא ידרדר קדימה וכו'. לא מסובך. אבל לתלמיד שלא תרגל זאת מעולם, אולי זה גם מוזר, ככה זה כשלומדים נהיגה כמו תוכי ולא באמת מבינים מה עושה כל פעולה. ובנוגע לפותחת השרשור
. הטסטר היה מנומס ודרש ממנה מה שהוא נדרש לבחון על פי חוק.

ChilD SouL

New member
הייתה לי כזאת חנייה בטסט ../images/Emo67.gif

+ הייתי עוד צריכה להכנס בין 2 מכוניות
^$#&$)^(%&*#%#)*__(&)*&%*
בהחלט חנייה לא נעימה, אולם עם קצת [הרבה] תרגול זאת לא כ-זאת בעיה באמת.

lsd600

New member
ממש לא הרבה תרגול...

זה פשוט מאוד.. אני לא רואה פה שום בעיה...

lsd600

New member
את לא מתביישת?

עם גישה כזו ככה לא תעברי טסט בחיים. הבוחן יכול לבקש ממך כל מה שבא לו ואם אתה לא יודעת לבצע, תיכשלי... את חייבת לדעת לחנות לאחור... מה בדיוק מסובך פה? המורה שלך הגיש אותך לטסט ואת לא יודעת לבצע זינוק בעלייה אחורנית???? בושההה...

למעלה