טסטרים מתמרדים?

טסטרים מתמרדים?

ערב טוב: ) היה לי היום טסט ב-11:00, היה טוב וטוב שהיה.. חמש שעות של מתח והציפיה לתוצאות קצת קיצרו לי את החיים. לבסוף, כשהגיעה השעה התקשרתי למורה שלי והוא אמר שהטסטרים שובתים והתוצאות יגיעו רק ביום שני. א. איך אני אמורה לשרוד? ב. עשיתי משהו לטסטרים שהם נוקמים בי? והשורה התחתונה, שהיא למעשה מטרת ההודעה- למה הם שובתים?.. אולי אם הם צודקים אני אסלח P: וד"א- המורה הצטרף לטסט כיוון שהייתי נבחנת יחידה...(-לא משתלם- הטסט ארך 45 דק'!) האם זה בסדר? תודה לעונים =)

gilgula

New member
מה התחושה שלך?

עשית משהו שיכול לגרום להכשלה? מה המורה אמר? לפי מה שאני יודעת אצלנו אין שביתה, אני עשיתי היום טסטס וקיבלתי תשובות כבר (עברתי
) ככה שאין לי מושג על מה הם שובתים, אבל מה כבר יכול להיות? בטח על משכורות או משהו בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות!!
הלוואי שזה יהיה עובר! :)

ווואי מזל טוב!! ../images/Emo140.gif

פה (צפון צפון) טסט עולה 350 ש"ח... לא חושבת שהם יוצאים מופסדים מהעסק. האמת שהמורה אמר שלדעתו יש לי רישיון, גם לדעתי :) אבל אני מפחדת סתם לצהול ואח"כ לקבל זבנג בראש בצורת חותמת "נכשל"... השבוע הזה הולך לעבור ל-א-ט...
חח את בטח תוכלי לישון טוב הלילה, כל הכבוד! :)

E G the men

New member
נצל"ש

לעוד מישהו פה נדחו טסטסים באזור חולון? לי נדחה מראשון שבוע הבא לרביעי

gilgula

New member
הממ

ה350 שאת משלמת לא הולך לטסטרים.. הוא הולך למורה בשביל העמדת הרכב למבחן ולבית ספר לנהיגה שבו את לומדת. כנראה שאין מה לעשות את זחכי, אי אפשר לדעת אולי יהיו לו תשובות כבר מחר
בכל מקרה תעדכני!

חח

ידוע לי של-350 ש"ח הרבה אבות מאצמים : ) הלוואי שמחר יגיעו, אבל בגדול.. חיכיתי כמה חודשים לרישיון.. אז עוד כמה ימים לחכות לתשובה.. נתמודד :) תודה לך, נפגש על הכביש (תוך שמירת מרחק!)

NewUser4

New member
350 השקלים האלה

לא הולכים לא לבוחן ולא למשרד התחבורה, אלא היישר לכיסו של המורה לנהיגה שלך. למשרד התחבורה את משלמת 115 שקלים אגרה למבחן וזהו.

פרטנר

New member
ה350 ש"ח האלה

לא הולכים לכיסו של המורה. חלק לא קטן מהם מועבר אחר כבוד למדינה, להוצאות לבלאי הרכב וכדומה.. עיצומי הבוחנים ,אגב, פוגעים אך ורק בתלמידים המסכנים המשלמים את האגרה לקבלת שירות מהמדינה, ובתמורה מקבלים מריטת עצבים בהמתנה ממושכת לתוצאת הטסט. במשרד רישוי נורמלי זמן ההמתנה לתוצאת הטסט לא היה אמור להתעכב יותר משעה.

NewUser4

New member
טסטרים לא מתמרדים.

וזה לא שביתה, זה עיצומים קלים מאוד. את התשובות את תקבלי כבר מחר. (למה יום שני?) טסט של 45 דקות הוא ארוך מהממוצע, אך לעתים ישנם גם טסטים באורך זה.

למעלה