טסטים בפסח:X

R e A

New member
טסטים בפסח:X

המורה אמר לי שבפסח אין טסטים. הכוונה היא לחג עצמו או גם לשבוע חופש שלפני וכל זה? באסה. היום עשיתי כבר שיעור 29, שבוע הבא יום ראשון אני יוצא לגדנ"ע, וחוזר 4 ימים לפני תחילת החופש. יש לי טעם להיות אופטימי ולקוות שיהיה לי לפחות טסט פנימי לפני פסח או שאני אצטרך לחכות עם כל זה עד מאי בערך?

NiKi†a

New member
גם חברה שלי אמרה שאין טסטים בפסח..

אבל לא יודעת..מה באמת אין טסטים?

aviGODFATHER

New member
אל תגזים... לא עד מאי

האמת שאין לי מושג מתי מתחיל החופש של משרד הרישוי (לא נראה לי שזה בדיוק כמו החופש של הבצפר). טסט פנימי אין לך מה לדאוג - באמצע השיעור המורה שלך מארגן לך טסט פנימי - רק תראה סימנים לכך שאתה כבר רוצה לגשת - מהטסט הפנימי אין לך מה לדאוג, מארגנים את זה תוך שנייה... תגיד למורה שלך שאתה רוצה לגשת לפני פסח ואם יש לו טסטים אני מאמין שהוא יתחשב בך. זה כמובן רק במצב שאתה מוכן לטסט. בהצלחה!

R e A

New member
תודה..אני מרגיש שאני יותר ממוכן...

אחרי השיעור היום, שפשוט היה מושלם, אני מרגיש שזה בלתי אפשרי שיהיו לי טעויות בהמשך ואני פשוט חייב לעשות טסט. אני יודע שזה נשמע קצת פזיז, אבל באמת אני מרגיש ממש מוכן. אני אדבר איתו עם הפנימי כי חיצוני אין מצב שאני אשיג בין הגדנע לפסח. [ובטח שלא עכשיו. שמעתי שממשיכים לצמצם את מספר הטסטים]

אין טסטים בפסח, אבל יש שיעורי נהיגה

בפסח? כי חבל לבזבז את הזמן הפנוי.

R e A

New member
ברור שיש שיעורי נהיגה. זאת הבעיה...

שבפסח כולם עושים שיעורים, פול תלמידים יחכו לטסטים אחרי פסח, ויהיה לחץ ענק של טסטים. לא מספיק שכל יום שעובר מחליטים להפחית את כמות הטסטרים, אחרי פסח יהיו הרבה יותר תלמידים שירצו לעשות טסט וכל אחד יצטרך לחכות שנה בשביל זה...

chinuk

New member
בערב יום השואה יש סיבה שלא יהיו

טסטים? [יוצא ב-24 באפריל] :S

NewUser4

New member
חופשת משרדי הממשלה

היא בחוה"מ פסח. אין קשר בין החופשה בבתי הספר למשרדי הממשלה. משרדי הממשלה בחופש רק בחוה"מ פסח. טסט פנימי מתבצע ע"י בית הספר לנהיגה שלך. שאלי את המורה שלך בעניין הזה.

chinuk

New member
מה בנוגע לערב יום השואה? יש טסטים?

[אגב- כתוב איפשהו את כל המועדים שבהם אין טסטים?]

NewUser4

New member
טסטים לא מתקיימים

בימים בהם משרדי הממשלה סגורים. ימים אלו הם חוה"מ פסח, חוה"מ סוכות ושבתונים רשמיים (ראש השנה, יום העצמאות, וכו'). ערב יום השואה אינו יום שבתון. מלבד זאת, טסטים לא מתקיימים בערב בכל מקרה.

chinuk

New member
כן אבל אולי בגלל שזה באותו יום..

אי אפשר לדעת אצלם. תודה

NewUser4

New member
אי אפשר לדעת אצלם?

ימים בהם משרדי ממשלה בחופש הם גם ימים בהם לא מתקיימים מבחנים מעשיים. וזהו.

yellow cheese

New member
אני חושבת שזו הטעייה...

כי משרדי ממשלה לא עובדים בימי שישי וטסטים כן מתקיימים בימי שישי...

dor119

New member
נכון אין טסטים בפסח , אבל . . . .

בכדי להשלים את החסר התחילו לעבוד בימי שישי החל מאתמול !! יעבדו במשך חודשיים בימי שישי כך שיכסו את כל המחסור של כל ימי חול המועד וחג העצמאות שגם בו לא עובדים . בקיצור טסטים לא חסר . יותר חשוב שתבואו מוכנים למבחן , בהצלחה לכל הניגשים למבחן .

dor119

New member
לא תמיד . . . . .

בד"כ עובדים במתכונת מצומצמת ולא בכל הארץ , בחודשיים הקרובים יעבדו בימי שישי בכל הארץ כ : 100 בוחנים !!

למעלה