טסטומקס

מזי39

New member
טסטומקס

הי
עברתי הזרעה היום וקיבלתי מהרופא הוראה מיום חמישי להזריק דקפפטיל ולמרוח טסטומקס שישמש לתמיכה בהריון הזה ואם לא אהרה יגביר רזרבה שחלתית לחודש הבא.
קראתי על טסטומקס דברים די מפחידים. בעלון אפילו כתוב שיש להרחיק מנשים הרות ושזה עלול להזיק לעובר.
מישהי יודעת על זה משהו?
התנסתה בזה?
אני שוקלת לסרב לקחת.

אני התנסיתי

אני לא יודעת לומר אם היו השפעות ספציפיות של הטסטומקס כי זה היה סבב עמוס הורמונים משלל סוגים. זה תקף גם עבור הצד הטוב (סבב מאד מוצלח) וגם עבור הצד הפחות טוב (תופעות לוואי).
היה סבב הרבה יותר טוב מזה שלפני, אבל זה היה להקפאת עוברים, לא להזרעה (אז לקחתי בשלב עד השאיבה, לא בשלב שאת מדברת עליו, של תמיכה אחרי). לא ידעתי שמשתמשים בזה גם כתמיכה.
העלון של זה באמת מפחיד, אבל מצד שני גם העלון של כמעט כל תרופה אחרת. בכל מקרה, אני בהחלט מבינה את ההתלבטות שלך. אני גם שקלתי לוותר כשקראתי את העלון ובסוף החלטתי ללכת על זה. בגדול היו לי בסבב הזה תופעות לוואי דומות לסבב שלפניו (כאבי ראש, עייפות, דכאון) רק יותר חזקות, אבל לא שמתי לב לדברים כמו שיעור, פצעונים וכו' שחששתי שהטסטומקס יגרום להם.

מזי39

New member
תודה :)

אני פחות חוששת מתופעות כמו שיעור וכולי
יותר מלחיץ אותי שזה יכול לפגוע בהריון כרגע (אני אחרי הזרעה).
&nbsp
יודעת משהו על זה?...

חוששת שלא

בגלל שאצלי זה היה רק עד השאיבה, ובסבב של הקפאת עוברים, לא הסתכלתי בכלל על הסוגייה של הריון. ניסיתי עכשיו לחפש קצת ולא ממש מצאתי מידע לגבי זה.

למעלה