טסובאסה 160. ^________^

Yami no Kira

New member
טסובאסה 160. ^________^../images/Emo58.gif

סאקורה תקועה ואשורה מפחיד אותי. ;____; אני תוהה...למה צ'יבי!פאי\יואי חשב כבר בשלב הזה של החיים שלו על איך לעזאזל צ'י תיראה ומה תהיה מידת החזיה שלה? אז...ילדה קטנה הייתה זאת שהתחילה את כל סיוט החיוכים המזוייפים שלך פאי. X= (אגב בעמוד 8 פאנל 5 יש את מיוקי-צ'אן. 3>) OMG המטה של צ'יבי!פאי\יואי יותר גדול ממנו! הקעקוע יפייפה כרגיל, אשורה מפחיד אותי כרגיל ואיפה טאישאקוטאן? ;____; עמוד אחרון - הפאנל הראשון יפה....*--------------* אמרתי כבר שאשורה מפחיד אותי? ם:

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif XDDD

סגגג נכוןןן לא שמתי לב אליה ~ היא לא הופיעה הרבה זמן הא? ולמה מפחיד? הוא סתם פדופיל XDD;; יואיי 333>~ עכשיו אני ממש רוצה את הפרק הבא;___;

Ayelet chan

New member
אשורה מרושעעע. ;;;;;;;;;;

מיוקי-צ'אן%$#@%$!# אני מתכוונת באיזשהו קון להתחפש אלייה ופשוט להידחף לאנשים לתמונות כמה שיותר%@# XDDD

JeeChan

New member
אמ"ג ;_; ../images/Emo58.gif

סג עכשיו זה מסביר למה יוקו לקחה את הסימן על הגב ם: ואני מנסה להבין באיזה צד יואי @_@ ולמה הוא כלא את אשורה וברח ממנו ם: וכשהוא צ'יבי קטן, הוא מחייך חיוך חמוד ^^

../images/Emo58.gif

קאוורררר. 3> ועמוד ראשון נחמד, אבל, הפרופיל של פאי יצא כזה עקום. ס_ס; אומגאד, קרב בין יואי לבין קורו פי!!@#?>!@<>@ צ'יבי יואי כזה אימו קטן וחמוד. ;___; בואו כולנו נחבק אותו. ]: אומג, הוא חייך. ;_; סקסי קטן שכמוהו. 3> טוב, עזבו את זה שאשורה סקסי. ;_; אני לא רוצה שיואי או קורוגאנה ימותו!@?<>@!<><!@>#<!>@ ..;_;

Hinamori

New member
אווו, פאי כזה חמוד.../images/Emo58.gif

בנוגע לדברים-שהם-לא-פלאשבק... זה לא קרב. זה פורפליי. D;

miss barbie

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף הסבירו מה זה הקעקוע שיש לפאי/יואי, וגם פחות או יותר מבינים למה הוא לא השתמש בקסם כמעת כל הסידרה, אבל לא הבנתי משהו: אשורה אומר שככול שפאי ישתמש בקסם שלו הכוח שלו יהיה גדול יותר, ואז הוא שם לו את הקעקוע כדי שכוח הקסם שלו לא יגדל- אבל זה אמור להיות טוב שכוח הקסם שלו יגדל כי אז יש פחות סיכוי שהוא יהרוג מישהו, לא?

jack4u

New member
אם אני לא טועה

הקעקוע מדכא את כל ה"קסם" שבפאי- גם את הכוח קסם שלו וגם את הקללה. דיכוי כח הקסם שלו הוא תופעת לוואי. אבל שוב, זה אם הבנתי נכון, צריך לקח בערבון מוגבל

miss barbie

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif

שזה דיכא את כל הקסם שלו, כי אחרי ששמו לו את הקעקוע הוא הכין את צ'יי מהנוצה ועבר לעולם של יוקו, זאת אומרת שהוא השתמש בקסם.

jack4u

New member
דיוק במילים

לא אמרתי שזה ביטל לו את הקסם אלא דיכא לו את הקסם, ברור שזה לא ביטל לו את הקסם כי עובדה שהוא השתמש בקסמים גם עם הקעקוע- כמו שכתבת. במילה "דיכא" התכוונתי הפחית, הסתיר..

למעלה