בדף שראו אותם בקלו עם כל הקהל הזה חשבתי לעצמי "ואוו..מתאים שמיוקי תופיע כאן" ואז ראיתי שהיא כן XDDD לקח לי שניה לקלוט כזה "זה לא היה כבר?XD" לופים יאיי~!D: וכן זה היה נחמד פרק רגוע כזה בלי אימואים D:
לסאקורה יש אינוסאנס או משהו<?! XDDDD גאד איזה קרוסאובר אפשר לעשות פה.. *מדמיינת את שאורן בתור לינאלי פאי בתור אלן וקורוגנה בתור קאנדה למרות שהוא בכלל לא הופיע בכרך הזה*
פאי הוא כ"כ אלן XDDD אבל שאורן לינאלי? הוא לא עד כדי כך גרוע... מה שכן,קוגוראנה ממש קאנדה XD ואפילו מבחינת היחסים זה מתאים XDDD ומוקונה הוא ממש לאבי- מקפצץ מסביב, שולף חרבות יותר גדולות מעצמו
וואי מוקונה לאבי XDDDDDDDDDDD הרגת אותי וכן זה מתאים מבחינת היחסים! מה שהכי מצחיק זה שבכרך 14 ככה פשוט צרחתי "הא?!!? קורוגנה גנב לקאנדה את העבר!!!" כי זה בדיוק העבר שחשבתי שיהיה לקאנדה XDDDD
אולי מתישהו קאסטורה תיזכר שיש לקאנדה עבר ונוכל להשוות אותו O: אוף, גרמת לי לרצות לעשות מרתון של דג"מ מההתחלה T_T זה עצוב לחשוב כמה אדיר זה היה פעם... וכשחושבים על זה, זה גם מצחיק לחשוב כמה ורודה ואופטימית טסובאסה היתה פעם XD;
כי אני גם קונה את המנגה 3> וזה מפחיד כמה טוב ניקו אותה בכרכים. הכל ברור והתרגום מעולה *_* ויש קומואי לאב!! *_______* ניה אני לא יכולה לחכות לכרכים 9-10 T_T