טסובאסה פרק 184~

Ayelet chan

New member
O_O ../images/Emo58.gif

...הם תקועים ביום אחד?! X__X *בוהה באוויר בחוסר הבנה* אבל הם לא היו אימואים וחתכו ורידים~ 3333>

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gifאוממ..כן XD

בדף שראו אותם בקלו עם כל הקהל הזה חשבתי לעצמי "ואוו..מתאים שמיוקי תופיע כאן" ואז ראיתי שהיא כן XDDD לקח לי שניה לקלוט כזה "זה לא היה כבר?XD" לופים יאיי~!D: וכן זה היה נחמד פרק רגוע כזה בלי אימואים D:

jack4u

New member
../images/Emo58.gif פרק מרוח ואידיוטי

אתם הולכים להלחם בקרב הגדול ביותר של החיים שלכם, וכל מה שאתם עסוקים בו זה להתנחל אצל אנשים בבית שלהם?

JeeChan

New member
פרק סביר ^^ ../images/Emo58.gif

קצת הפוגה מכל מה שהלך עד כה XD באמת למה שאורן לא הלך לביתו XDD;; מעניין איך הם הולכים לצאת מלולאת הזמן הזאת X_X

CibiHeart92

New member
איפה מיראנדה כשצריך אותה? ../images/Emo58.gif

טוב זה היה חסר קשר XD ווויייי.... מה אתם מתלוננים שאין אקשן? הפוגה זה טוב! מדי פעם... טוב שהאמא והבן לא היו בבית בבוקר כדי לצרוח שיש להם פורצים בבית..

CibiHeart92

New member
טיהי XDDD

לסאקורה יש אינוסאנס או משהו<?! XDDDD גאד איזה קרוסאובר אפשר לעשות פה.. *מדמיינת את שאורן בתור לינאלי פאי בתור אלן וקורוגנה בתור קאנדה למרות שהוא בכלל לא הופיע בכרך הזה*

XDDDD

פאי הוא כ"כ אלן XDDD אבל שאורן לינאלי? הוא לא עד כדי כך גרוע... מה שכן,קוגוראנה ממש קאנדה XD ואפילו מבחינת היחסים זה מתאים XDDD ומוקונה הוא ממש לאבי- מקפצץ מסביב, שולף חרבות יותר גדולות מעצמו
רק לרוד אין תחליף 3>

CibiHeart92

New member
רוד 333>

וואי מוקונה לאבי XDDDDDDDDDDD הרגת אותי וכן זה מתאים מבחינת היחסים! מה שהכי מצחיק זה שבכרך 14 ככה פשוט צרחתי "הא?!!? קורוגנה גנב לקאנדה את העבר!!!" כי זה בדיוק העבר שחשבתי שיהיה לקאנדה XDDDD

לכי תדעי

אולי מתישהו קאסטורה תיזכר שיש לקאנדה עבר ונוכל להשוות אותו O: אוף, גרמת לי לרצות לעשות מרתון של דג"מ מההתחלה T_T זה עצוב לחשוב כמה אדיר זה היה פעם... וכשחושבים על זה, זה גם מצחיק לחשוב כמה ורודה ואופטימית טסובאסה היתה פעם XD;

CibiHeart92

New member
אני עושה את זה ממילא

כי אני גם קונה את המנגה 3> וזה מפחיד כמה טוב ניקו אותה בכרכים. הכל ברור והתרגום מעולה *_* ויש קומואי לאב!! *_______* ניה אני לא יכולה לחכות לכרכים 9-10 T_T

למעלה