טסובאסה פרק 181

Yami no Kira

New member
טסובאסה פרק 181

שום דבר חכם חוץ מ....אומייפאקינגאד זה היה טוב! 3> (והעבר המון זמן מאז שצעקתי את זה על פרק של טסובאסה)

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gifXDDDD

;;;;;;;;;;;;;; כן~ פרק טוב!!!~ אני רוצהאת הבא ~ וספויילרים להוליק XD;;; [רק אתמול התקדמתי בהוליק מפרק 133] שאורן;;;פאי;;;;;קורוגאנה;;;;;;;;!!! [כן...גם מוקונה~] יהיהטוב!!! [כן הא..במנגה של קלאמפ ?XD;] הרסיסי זכרונות האלה..העמודים האחרונים היו ממש חמודיםםםם ועצוביייםםם;;;

jack4u

New member
../images/Emo58.gif

אז איך סיישירו עזב , אם אין לו נוצה? ובעצם, איך הם יכולים לעבור מעולם לעולם בלי נוצות, התאומים הערפדים והתאומים הציידים? אולי יש להם מוקונה משלהם? (מוקונה אדום וכחול, או אולי מוקונה צהוב וסגול? :)) ובנוסף... מתי העגיל של מוקונה יפעל כבר?!?!?!? ג'יזס! אני כבר רוצה לדעת מה התפקיד שלו! ודפי ההזכרות.. מיותרים לגמרי.

CibiHeart92

New member
אני לא כזה חושבת שהנוצה קשורה

לעובדה שהם עוברים עולם. זה משהו שיוקו נתנה להם.. אני יודעת שאצל סיישירו זו כנראה העין שלו, או שאני מתבלבלת...? אולי זה השרשראות האלה שיש להם? המוקונות יוצרו במיוחד בשביל סאקושיאו וקורופאי (כן אני אומרת את זה ככה כי אין לי כוח לרשום את כל השמות) אז מאוד לא סביר שלסיישירו ולתאומים יש מוקונות... אף אחד לא אמר שמוקונה זו הדרך היחידה לסייר בין עולמות..נכון?

JeeChan

New member
ואו זה היה מדהים O_O כל פרק יותר טוב ../images/Emo58.gif

היה מעניין לגלות שסאקורה האמיתית לא קיימת ;_; מסכנה ;_________; לפחות הנשמה שלה הועתקה. ובאמת שאלה טובה לגבי איך הם זזים בין מימדים @_@

למעלה