טסובאסה פרק 171

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

שאורן!אמיתי VS סיי-צ'אן!!! וסג. יוקו לוקחת מכולם את הכל. XD

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif [נראה ליXD;]

זה בדיוק מה שאני חושבתי XDDD בסוף היא תיקח כלכך הרבה שלא ישאר כלום,אני אומרת לך היא שתשלוט על העולם בסוף XD;

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif

קיאההה יואי 3333333>~ בוכה ;;;;;;;;~ כלכךךך חמודדדדד וקורוגאנה 3>~ אפילו שזה היה צפוי שהוא יגיד את זה[על כל הקטע של לא להתערב בקרב~] קשה לי להחליט מי אני רוצה שינצח XDD;;;; מצד אחד זה סייצ'אן 33333>~ ושאורן מציק~ מצד שני....כן...נו זה שאורן~ אני רוצה פרק הבא;;~

../images/Emo15.gif ../images/Emo58.gif אמפג! קלאמפ!

ארררג! במי לצדד?! אני אוהבת את סיי צ'אן כמו אלוהים יודע מה, אבל.. הוא רע.. אז טכנית רודפתץ טובות שכמוני אמרוה לצודד בשאורן... וועה! יואי 3333> כפרות. וטומויו, ובכן, היא טומויו.

../images/Emo58.gif

וואה, איזה יופי של פרק! אבל לקח לי כמה שניות לקלוט מה הולך בציור האחרון ולמי שייך כל איבר XD; ויואייי = 333333> ואכן יוקו עומדת להשתלט על העולם בקצב הזה. לכולם לא ישאר כלום! זו מזימה להפוך את כולם לאנשים רגילים ולהוציא את כל הפנטזיה מהעולמות של קלאמפ, חוץ מהוליק עם יוקו ;;

jack4u

New member
|ספויילר|

זה דיי ברור ששאורן לא יצליח להשיג את הנוצה מסיישירו אחרת איך תגמר סאגת קאמוי-סובארו-סיישירו-פומה? ובכלל, אם שאורן כפיל לא הצליח לנצח את סיישירו באוטו , אז למה ששאורן אמיתי שיודע להלחם רק כי הוא ראה אחרים נלחמים יצליח ? היום קמתי עם חיוך על הפנים כי נזכרתי שעוד 12 ימים יוצא פרק הוליק חדש ועוד 16ימים יוצאת האובה הראשונה!! וד"א, IG כתבו באתר שלהם שהם התחילו לעבוד על העונה השניה של הוליק, אני מת לדעת מתי זה יצא ואיך הם ידחפו את טבוסאסה פתאום..

Ayelet chan

New member
לפי מה שהבנתי,

הם לא מתכוונים לדחוף את טסובאסה. X: והאנימאציה הזאת פשוט גרועה. X_______X

jack4u

New member
אני חושב שדווקא כן |ספויילר|

כי גם יש להם את הזכויות לטסובאסה (איכשהו) וגם המאנגה מתרכזת בחלק השני שלה הרבה יותר בטסובאסה וקשה לי לראות אדפטציה לאנימה בלי טסובאסה (למשל כל החלק של הנפילה של ווטאנוקי- מי שילם מחיר כדי להציל אותו, את שאורן שכל רגע אומר לו לא להעלם וכו).

למעלה