טסובאסה פרק 170

Yami no Kira

New member
טסובאסה פרק 170

אני אגיב ברגע שאני אפסיק להיות גוש ג'לי מאושר ורוטט. 8D

jack4u

New member
לא ממש היה לי כוח לתרגם לעצמי מיפנית

אבל שמתי לב שבמעגל של יוקו (ושל מוקונה ושל סיישירו) - יש את הסמל של הנוצות! אותו סמל שסאקורה פתחה בחורבות ומשם הכל התחיל. וזה מעלה לי שאלה- האם ליוקו יש נוצות שהיא משתמשת בהם? יכול להיות שזה מקור הכוח שלה (ובגלל זה היא כל כך חזקה). ולא, זה לא ספויילר : - )

וואהה ../images/Emo58.gif

אומג יואי (פאי) הישן!!!! 33333> היו פרצופי צ'יבי!!! וואו, זה מזמן כבר לא היה... התגעגעתי ;; 3> ויש קרב! איזה יופי ^.^ אפילו שקצת קשה לי לעקוב אחרי כל הדמויות, אני ממש צריכה לקרוא את המנגות האחרות של קלאמפ <.<; וואה, טסובאסה הישן חזר ^__^

misao

New member
שאלה../images/Emo58.gif

אני לא ממש זוכרת את האיש הזה.. הוא היה בפרקים האחרים?

Yami no Kira

New member
איזה איש? סיי-צ'אן? Oס (אולי ספויילר)

הוא הופיע בממלכת אווטו\אדוניס, זה היה ממש ממזמן בווליום 6 אם אני זוכרת נכון.

D N ANGEL GRIL

New member
קיאהההההההההה *_____* ../images/Emo58.gif

כןןןן........קיאהההההההה *-*;;; סאי-צ'אן 3333333333>~ ויואיייי.... וקורוגאנה 333333333>~ איייי....אני לא סובלת את היד החדשה שלו X_X;;; וכל הפרק הזה XDDD;;;; עכשיו לחכות שבוע??;;;;;;;;;

../images/Emo15.gif הדרך היחידה לתאר את הפרק הזה ../images/Emo58.gif

היא במשפט אחד "תגיד לי עכשיו איפה האוקע שלי!!!!" אווווובססיייייה! *שורקת בתמימות* קאנון נשאר קאנון. סיי צ'אן, קבל את עצתי ובמקום לחנוק אנשים תסתובב עם שלט "האם ראיתם את הערפד שלי?". ויואי, אמ, פאי! חזר לעצמו! טוב בערך, הוא עשה פרצוף צ'יביייי ^_^ וקורוגאנה, אני אמשיך לסגוד לנצחי נצחים. ורק הפעם לפי דעתי- שאורן, לך לעזאזל! תוכל לקחת את הנוצה של סייצ'אן בהזדמנות אחרת! הוא צריך אותה כרגע!

Ayelet chan

New member
אני לא מאמינה! ../images/Emo58.gif

שאורן אמר מילה שהיא לא "סאקורה!" O__O ויואי עשה פרצוף כזה חמודדד~~ 3333> כל שבוע שאני מחכה לפרק הופך להיות סבל כמו פעם. ;;;;;;;;;;;

Yami no Kira

New member
ועכשיו תגובה~ ../images/Emo58.gif

יואי\פאי מגלה את כוחות הערפד שלו! (ואת הציפורניים המגניבות שלו~! 3>) הוו יואי~ 33333333> עמודים 8-9 היו ממש משעשעים, אני תוהה איך קורוגאנה הצליח לחיות איתן במשך כל השנים האלו. סיישירו ופומה פשוט מתאימים להיות אחים, אני תוהה מה קורה כשסובארו וקמאוי בסביבה. (רביעיה? D=) שמישהו יבעט בשאורן, אני מתחננת. ._______."

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אממ ם:

המנגה פשוט טובה ^_^ אני רוצה לראות את הקרב בפרק הבא ;; לא ממש הבנתי כמה דברים שם, אבל אני מניח שזה בגלל שלא ראיתי/קראתי X [כשלתי >:]

למעלה