אני בכלל לא מבין למה פאי(יואי) לא וויתר על הרעיון של להחזיר את פאי לחיים, הרי בחזרה בעולם נאיוטיה אמא של צ'ונג יאנג אמרה "לא משנה בכמה כוח תשתמש, אי אפשר להחזיר אדם מת לחיים" והרעיון הזה חזר אצלם הרבה פעמים- איך הוא חשב שהוא יחזיר אותו? באמת.. מעניין מה הקללה השניה של פאי, רעיונות?
הרי אשורה רצה שפאי(יואי) יהרוג אותו בשביל לשבור את הקללה השניה, אפשר אולי להסיק מזה שהקללה השניה היא שפאי יהרוג את האדם שהוא אוהב( קורוגאנה מישהו צעק?). בכל קרה, אשורה אמר שפאי יצליח להתגבר על הקללה עם החברים שלו, אז אני לא חושב שזה יגמר בסוף רע ושאלה: ווטאנוקי אמר בפרק 144 ששאורן שילם מחיר כדי להציל אותו, אם אני זוכר נכון התשלום היה בשביל להעביר אותו לעולם של שאורן הכפיל , מישהו מוכן להסביר לי את העניין הזה?
אשורה מת!!! ^_^ מואהאהאהאהאהא D< ובאמת מעניין מה הקלה השניה של פאי (יואי).. בטח משהו שקשור בלפגוע באדם חשוב לו אומשו בסגנון <.< והאם סוף סוף הם יעברו עולם? אני לא מאמינה שסלס נמאס עליי כ"כ מהר אחרי שכולם כ"כ חיכו שיגיעו לשם כבר. אבל העולם דיי... ריק, הייתי אומרת...
;;;;;;;;;;;;;; לא יודעת למהההה אבל טובבבב.....הוא שוב מת~ אני מניחה שהוא שמח XD; אבל אבל ;_; ומה סאקורה שוב צצה,הרסה לי את המוד XD;;; וכמו שהגבתי לתגובה שלכפית במצב כפית~ עד ססווףףף סוף הגענו לסאלס הולכים XDD; ולא יודעת,זה היה פרק טוב D:
../images/Emo15.gif הפרק פשוט זועק "קורויואי!"../images/Emo58.gif
בתור התחלה אשורה מת! *רוקדת* הוא מת הוא מת הוא מת! מת מת מת מת מתתתתתת! קורו סאמה דפק עליו אונד והוא מת! יש יש יש יש יששששש! אונד אונד אונד! ועכשיו, אחרי שרקדתי את ריקוד "הוא מת!" שלי, למה שלא תיקחו מרקר ופשוט תכתבו בענק על הפרק "קורויואי!" כיכיכי, דייי, זה יפה איך שהוא אומר ליואי "תן לו לישון"... *יבבה* וסאקורה, זו רק אני שממש אהבה את צורת הציור שלה? אפילו שהיא תקועה?
הקאוור נחמד. לא מי יודע מה. טוב, הסמל שעל מצחו של קורו-רין באמת נראה לי אפילו בהתחלה בתור מגן, ולא בתור קללה. היה אפשר לראות את זה בבירור בכל קרב שלו. בקיצור, אשורה נקבה מתה. (נכון בקטע שהוא מחבק את יואי זה דורש שקורו רין יוריד לו את הראש?) וכולם בוכים, ובלה בלה בלה. סגנון ציור ירד שוב. הקטע עם פאי היה נחמד. לא היינו צריכים נוצה בשביל לדעת שזה מה שהוא עשה. מקווה להתקדמות בקרוב.
אשורה מת :0 אז, למה הוא רצה למות כלכך? x_x כלום לא קרה. *נופלת* XDDD קורויואי
~ הם עוברים עולם כלכך מהר? XDD טוב, כבר גילינו את העבר של פאי... אז אין להם יותר מה לעשות בסלס, הא? >_>" וכולם שם, דיי, מתים. XD סג, כאשני חושבת על זה, השיר סיום השני של האנימה, כשהראו את העבר של כולם כשהיו ילדים... זה בכלל לא נכון מבחינת פאי. כלומר יואי. ס_ס" אונד...
אשורה רצה שפאי יהרוג אותו על מנת שהקללה השניה תשבר , בגלל זה הוא מנע ממנו להתאבד ולהרוג אותו באותו זמן. עם זאת, הוא גם אמר שהוא בטוח שפאי יצליח להתגבר על הקללה עם החברים שלו.. והם לא עוברים כל כך מהר, הקללה השניה מתחילה לפעול