טסובאסה פרק 164~

Yami no Kira

New member
טסובאסה פרק 164~ ../images/Emo58.gif

כמה נקודות: * מעולם לא חשבתי על שאורן כך אבל הכפיל יכול להיות ממש סקסי ם____,ם * פאי בוכה בגלל שהאקס הכלבה שלו פגע בחבר שלו~! D= * בעמוד 17 אני היחידה שחושבת שאשורה מנסה לאנוס את פאי? Oס * טומויו שיקרה לכולנו, היא שמה עליו קסם מגן ולא קללה. רק מעניין אוית לדעת למה סיישירו אמר שזאת קללה ולא חותם.מגן, לעזאזל איתכן קלאמפ אתן גורמות לי לחשוב. * קורוגאנה פגע באשורה@#$@!%!% DDDDD= קדימה קורוגאנה, אתה הרי לא יכול סתם לשכב לך בצד ולראות איך האקס של החבר שלך מנסה לאנוס אותו! זה קורו-צ'אן. 3>

../images/Emo58.gif

בסוף זה קסם מגן ולא קללה? ם.ם אבל בעיר הווירטואלית היה את ההוא שמחפש ערפדים (לא זוכרת איך קוראים לו ^^") אמר כשהוא נלחם נגד קוגורנה שיש עליו קללה חזקה, לא? איך זה מסתדר? מצד שני, אני זוכרת שקוגרנה היה זה שהסביר לו מה הקללה עושה, אז יכול להיות שהוא רק חש קסם חזק וקוגרנה פשוט הסביר לפי מה שהוא יודע... מישהו יכול לוודא את זה? בסה"כ היה ברור שקוגרנה לא נפגע רציני. פרק נחמד.

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

אבא-קורו מגן על הילד שלו! 3> העיניים של אשורה... אני חושבת שהוא התחרפן סופית.
כ"כ הרבה קסמים. 3> שאורן... כ"כ... אר...

D N ANGEL GRIL

New member
#$^#%&$%&$%^%$ ../images/Emo58.gif

;;;;;;;;;;;;;;;; קלאמפ T_T;;; קורו-צ'אן 333333333>~ ושוב~ מאיפה סאקורה צצה XDDD;; פתאום הוא החזיק לה את היד ואני כזה....מה? מאיפה?XD; דיייי לדיכאוןןןןןןןןןןן ואשורה....בבקשה ממך,לך תתאבד XD;

D N ANGEL GRIL

New member
ובדוק זה נראה כאילו הוא אונס אותו XDD;;

וגם מה זאת המזרקת דם שיצאה לו מהפה ?XD

../images/Emo15.gif ראר! אשורה יא פ@#$&@#$&!

*עצבנית* אשורה כזה... אר! שונאת אותו! סיסי בשמלה שוחשב ת'צמו. רצית למות אז תמות! תשתה קולה ותבלע מנטוס! לך לארון ותבלע אקונומיקה! לך קפוץ מראש מגדל! לא חזרות דרכים טובות להתאבד! פאי-יואי צ'אן ;; מסכן שילי אל תתיתן לאיש הפכסע הזה להציק לך! קורו-סאמה להצלה! קדימה תעשה לו אונד בסגנון בליץ'! *מדמיינת את קורו מתחרפן ודופק על אשורה אונד* אררר. קלאמפ. למה צריך לסיים ככה פרקים למה?!

../images/Emo58.gif

שאורן..כזה..*נמסה* אהמ. כן.
יואי הכפרה כועס, מה. ]: לא נורא, נשיג לך קורו רין חדש. הקרב בעיצומו. .. או שלא. זה פשוט נראה אותו הדבר. תחילת עידן חדש של דרגון בול. הללויה. He Cant Look After Sakura Chan!!!!!!111 Becuse!!!!!!!!!11 ..He's Gay. מה. זה פשוט עושה סיטואציה בין עירבוב מנגה של שונן איי ממש גרוע לדרגון בול. דיי, תחדשו משהו. אי אפשר. אז, נכון, אי אפשר להתכחש לעובדה שיואי ממש סקסי בעמוד שמונה. ונכון שאי אפשר להתכחש לעובדה שיואי מנסה להיראות "קול", כמו שהחבר'ה הצעירים אומרים בימינו; אבל, הוא לא. ונכון שאשורה נראה כמו נקבה מיוחמת. אשמתנו? (פסס. רמז: מתחיל ב-"...", מסתיים ב-:"לא."). טוב, לפחות הן לא שחכו משאורן שבטח ינסה להיכנס לקרב בשביל לחלץ את יואי. קורו רין התאושש יחסית מהר מן המכה. הסגנון ציור הפעם בינוני. הן חוזרות על הפרופילים יותר מתמיד. זה פשוט מתחיל להרגיז. במילה אחת? משעמם. בשתי מילים? משעמם רצח. בהרבה מילים? .. טוב. אני רוצה את קלאמפ הישן והטוב בחזרה. ]:

JeeChan

New member
איזה פרק יפה ;; ../images/Emo58.gif

שמחתי לראות איך קורוגאנה הצליח לתקוף בשניה האחרונה ;; ויואי [שתמיד יהיה פאי בשבילי] שסוף סוף התפקח מהמצב ם: שיגמרו כבר עם המלך אשורה >:

למעלה