טסובאסה פרק 163.

Yami no Kira

New member
טסובאסה פרק 163.

אשורה הוא חתיכת כלבה, זה כל מה שיש לי לומר. X= (בכלל יש לו רגליים? למה הוא לובש שמלות?) ועכשיו הפסקה של 3 שבועות, תודה לכן קלאמפ. ^_____^ (לא)

jack4u

New member
קלאמפ הם הכלבות היחידות

ג'יזס! אתם לא יכולות לעשות משהו בלי להסתיר אותו במעטה ערפל כבד?! דיי! שיגעתם אותנו! בהתחלה זה היה שאורן שהתחננו שתגידו לנו מה הסיפור שלו ושל השאורן במבחנה אצל FWR אחר כך העבר של פאי שמרחתם אותנו במשך 154 פרקים כדי שסוף סוך נדע ועד שסוף סוף אנחנו בסלס, הם מורחות אותנו מחדש לגבי הכוונות של אשורה.. ולא מספיק המריחה הזאת, עכשיו הם לוקחות הפסקה... יופי באמת...

Yami no Kira

New member
ההפסקה הזאת מגיעה להן.

אתה יודע כמה קשה הן עובדות? קשה לי להאמין שעם איכות הציור שמשתפרת מפרק לפרק זאת -עדיין- מנגה שבועית. ההפסקה הזאת מגיעה להן ועוד איך.

Hinamori

New member
פפפט. או שלא.

אם כל מנגקה אחר יכול להוציא פרק כל שבוע, בטח ש4 מנגקות ביחד יכולות ~_~;

../images/Emo58.gif

אין, הקאוור, מדהים. פשוט מדהים. אהבתי את הפוזה שלה. ואם לומר את האמת, אני חושבת שדי מיצינו את הקטע של הפלאשבאקים. אז, כן, רציתי לראות מה קרה בעבר שלו, אבל, היו יכולים לעשות את זה טיפ'לה יותר קצר, ולהמשיך הלאה. דיי, זה כבר נהיה דרגון בול עם כל המריחות האלו. הקרב בין קורוגאנה ליואי, הולך אחלה- רק, שיעשו משהו יותר טוב מאשר לראות כמה דברים שמתפוצצים באדמה. קורו-פיי, ניסה לפגוע בו אפילו בלי למצמץ. אווץ'. וזה היה די צפוי שפאי יקפוץ להגנתו. בחייאת, קלאמפ. ..; קורו-ווה-ווה חכם בטירוף. 3> אעאעאע. סוף סוף התקדמות. אוקיי, אני חייבת להודות, שבעמוד האחרון, כבר התבלבלתי לגמרי. #__# לא נורא. ומה הפסקה, מה.

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif הא~

ההפסקה היא מעכשיו....לפחות יצא עוד פרק TT_TT; הייתי בטוחה שהשבוע כבר לא יהיה~ קודם כל....אשורה...קצת...התחרפן .________.;;;; [ומה רע שהוא לובש שמלה?XD;] הפרק הזה היה טיפהההה...מבלבל... קורו-צ'אן ;;;;; אני אוהבת אותך>__<;;; ווו...פאי...[לא יואי,פאי!] ;________; גרררר הפסקההההה.........@%#$^## אני אתחרפן ^_^;

D N ANGEL GRIL

New member
ועוד משהו XD; ../images/Emo58.gif

עוד פעם אשורה והגשמת החלומות שלו...לא הספיק לו בRG? XD;;

Noya Nyan

New member
גרר~ ../images/Emo58.gif

אל תשכחו שהסיבה האמיתית שהחבורה נמצאת בסלס, היא כדי להשיג את הגופה של סאקורה. אהמ. DD: *כן, ונזכרתי בזה בגלל שסופסוף קראתי את כל 10 הפרקים של הוליק שפיספסתי XDD* ואשורה הזה >___>" אם הוא כלכך רוצה למות שיתאבד אומשהו O--ס טוב שלא "הקעקוע הזה הוא כדי שתהרוג אותיי#@$%# רק אותייי%#$^$ אל תהרוג אפחד אחררר%$$#" וגם "תמלא את המשאלה שלייי!!! תהרוג את כל מי שמזיק לתושבי סלס!!! תהרוג אותיייי!!@$#$%" .___.;;;;;; ד.א. קורוגאנה חכם 33333> ^___^

../images/Emo15.gif הבנתי את מה שקורה!

פאי/ יואי/ וואטאוור כלא את אשורה כדי שהוא לא יהיה חייב להרוג אותו~! ובגלל זה הוא רוצה למצוא עולם שאין בו אשורה כי הוא לא רוצה להרוג אותו! תקשיב לדעתי, איך שלא קוראים לך, אם הוא רוצה למות- שימות בכייף! מי אתה שתעצור אותו?

Ayelet chan

New member
טובטוב.

אז לא קיימתי לעצמי את ההבטחה ולא חיכיתי בשקט עם פרקים 161-162 ולא יכולתי להתאפק וקראתי אותם למרות ההפסקה. .__.;;;;; הפרק... ווטפ. כן. ווטפ אחד גדול. X____X

למעלה