טסובאסה פרק 157.

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif

אההההההההה ;_______; זה היה ממש מצמרר~ ;............; אין לי הרבה מה להגיד

../images/Emo58.gif

אעאעאעאעאעאעא@!#?<>#@<>!@#<!@># קאוור שאורנים. 333333333333> תעשו אותי. אוקיי, ההתחלה ממש טובה. אי אפשר להגיד אחרת. יחי הטירוף. 3> אבל עמוד שבע..לא'דעת, זה נראה לי דרמתי מדי. עמוד שמונה-תשע הם סוג של חתיכת תפנית בסגנון שלהן. י-י לא ממש יודעת להסביר ולהצביע על כך. עמוד אחד עשרה כל כך מרגש ומצמרר. וגם, אפשר לומר, שעמוד חמש עשרה, מעורר הלם. ס_ס; האפשרות שהם נפגשו לא עלתה בדעתי. או שפשוט פרח מזכרוני. XD פרק נחמד בהחלט. לא הייתי אומרת שקל לוותר על החלק הזה.

JeeChan

New member
ואו ../images/Emo58.gif

טוב זה מסביר למה הוא אמר שלפאי עומדת להיות עוד קללה שתשפיע עליו ם: פאי כזה חמוד ;; ומקריב את עצמו למען אחיו. אני אוהב טסובאסה 3>

Reutgold

New member
מישהו יכול להסביר מה הלך שם

אני מבינה מה קורה בפרקים רק מהספויילרים שלכם ועד עכשיו אף אחד לא ממש הסביר מה הלך בפרק בקשה תפרטו יותר

Reutgold

New member
זה ביפנית

ואני לא מבינה הכל בתרגום מאנגלית אני יודעת מה הולך בפרקים רק מהתגובות שלכם על כל פרק שיוצא כנראה לא מספיק חשוב לי העלילה אני יותר אוהבת פשוט לראות את הציורים ואת העלילה אני מספקת ממכם גם אם לא הכל מובן לעומת אם אני אקרא באנגלית אבל התגובות שלכם מספיקות לי

Ayelet chan

New member
*רצה במעגלים* ../images/Emo58.gif

למה פאי וונג ריד מופיע בכל פינה?!?! במקום פאי הייתי קופצת בבהלה לקצה השניייי. "טוב, תקשיב, אני מעולם אחר. אני יכול לקחת אחד מכם." כן, תאמין לכל מילה שהאיש הגדול והפדופילי אומר! >__< ;;;;;;;;;;;;;;

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif נראה לי שהוא שכח משהו.

כשהוא אמר לו לבחור הוא דיי שכח לומר 'אחד מכם מת'. *בועטת בפיי וואן ריד*

למעלה