טסובאסה פרק 156.

Ayelet chan

New member
האעעע. *רצה במעגלים* ../images/Emo58.gif

טוב, השבוע לא יכולתי בכלל לחכות לתרגום נורמלי. וקראתי כבר את הפרק. אני חייבת לציין שהמלך הזה מפגר, ואני לא סובלת אותו. והוא עשה פרצוף ממש מבהיל שראו אותו בעמוד 16, ואני? נבהלתי! ועשיתי "אהאאאא. ;_;" ואני לא אוהבת אותו, ואני לא מבינה מה הקטע. X: אסור שיוולדו תאומים בולאריה? למה מאשימים אותם בכל דבר? למה הם מאשימים את הכל בלידה שלהם בכלל? בגלל שזה קרה בטווח הזמן הנ"ל? זה ממש מצמרר העובדה שיואי כ"כ מנסה להגיע לפאי, ופשוט לא מצליח. ;;

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif;____;

[יופי עדי במקום להתכונן לבגרות שיש לך היום את קוראת טסובאסה >_<; אני מצטערת זה חזק ממני;.........;] זה ממש מפחיד לחשוב שהוא מטפס על גופות כדי להגיע אליו וגם כל הציפורניים שלו כבר מדממות @_@;;; המלך הזה מפחיד T_T; במיוחד בדף לפני אחרון X_X;; מסכנים.....~ אין הרבה להגיד הפרק הזה היה מצמרר~

../images/Emo58.gif

נשימתי נעצרה. הקאוור. צ'יבים.. *ריר* אהמ. אז, כן, הפרקים האחרונים מראים לנו עד כמה קלאמפ יכולות לצמרר כל עצם קטנה בגוף. במיוחד בעמוד ארבע, שהופתעתי שהן בכלל חושבות על כאלו דברים. XD (*מחשבות של צופה ב-CCS*) הממ, די קשה לי לכתוב משהו על הפרק הזה. עברתי לא מעט עמודים, ואין הרבה חדש. ויאוהי מזכיר לי את הקטע עם סאקורה שנלחמה עם המפלצות. XDD אני רק לא מבינה למה הוא לא מחכה לעוד גופות וזהו. (הפנים שלו כאלה נשיות, בלי קשר לשיער. XD) עמוד שש עשרה מפחיד. י__________י;; ועמוד שמונה עשרה יותר. י-י;; יאללה חריקירי. Nice~

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

הספלאש פייג', OMG הוא כ"כ חמוד!@$~#%@$^$!^# אני רוצה אותם! איפה קונים כאלו? '_____' העובדה שיואי מנסה לצאת החוצה בכדי שהוא יוכל להשתמש בכוח הקסם שלו ובכדי לבדוק אם עוד יש מישהו שחיי בולריה קורעת לבבות. יואי לא מוותר למרות שהאצבעות שלו כבר שחוקות עד דם, וגם העובדה שפאי מטפס על הסורגים בכדי לראות מה עם יואי קורעת לבבות. גאד אני שונאת את הקיסר. *בועטת בקיסר* מישהו שם לב שהחרב שהייתה אצל הקיסר היא אותה החרב שהייתה לפאי בספלאש פייג' של פרק 150? אני טוהה אם זאת מטאפורה לאשמה שפאי מרגיש או שהחרב הזה היא באמת תהיה חלק מהסיפור בהמשך.

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק סביר

לא זוכר מה רציתי לרשום על הפרק. קשה לראות אותו מטפס על הגופות, כרגיל פרק קלאמפ רגיל של זוועות.

למעלה