טסובאסה פרק 155~

JeeChan

New member
פרק יפה ם: ../images/Emo58.gif

העבר של פאי ואחיו התאום [לא ידעתי שהם היו תאומים י.י]. כרגיל הבנתי של הפרק לא משו XD לא הבנתי מה המלך הציע להם. נראה שפאי אחראי להרג של כל האנשים בסוף הפרק י.י ?

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif

אממ הוא לא המלך הוא הקיסר, והוא הציע להם או שהם יכלאו ביחד או שאחד מהם יהרוג את השני.

../images/Emo58.gif

צ'יייייייייי. +_+ פשוט ואוו אחד גדול על העמוד השלישי. אין מילים. ושאני חושבת על זה, זה בעצם משהו שכולנו ציפינו לו. לדעת מה באמת קרה בעבר של פאי, מלבד אשורה. (איזה חמודים הם בעמוד שבע. X333 הייתי חייבת לציין את זה.) עמוד אחד עשרה מעט מצמרר~. עמוד שלוש עשרה מרגש, ודי עצוב~. כל הפרק עצמו היה נהדר. בהחלט אהבתי.

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif העינוי מתחיל

צ'י תקועה, יותר ציפיתי לספלאש פייג' יותר אממ...רציני. עוד שניה רואים לצ'י את התחתונים! אחרי 4 שנים אנחנו מתחילים לגלות סוף סוף את העבר של פאי, והוא נראה שובר לבבות. אבא של התאומים מת ממחלה ואמא שלהם התאבדה בגלל שהיא הולידה אותם. 2 הדברים ששברו לי את הלב הפרק היו העובדה שיואי (פאי שלנו) ערם את הגופות בערמה בכדי להגיע לאח שלו וזה שהוא הביט לו שכשהם יצאו משם הם יאחדו את הכוח שלהם ויברחו ביחד למקום אחר. כמובן ההבטחה של יואי לא התקיימה. מעניין מה גרם לכל הגופות של האנשים בעמוד האחרון.

D N ANGEL GRIL

New member
../images/Emo58.gif

*_______* הצ'יות~ אומממ...אני לא יודעת אבל העמוד השלישי כולל הספלאש פייג' [היפה *-*;] שהוא אמר you killed me הצחיק אותי נורא XDD אבל אחרי זה כל הפרק היה פשוט עצובבבבב ;___; העבר של פאי *-*; הם כל כך חמודים OO:: לא הפסקתי לצווח "חמוד...חמוד" *____*; כלכך הרבה גופות X_X; זהו בעצם~הפרק היה קצת מוזר~ אבל אני שמחה שגילינו קצת על העבר שלו D:

../images/Emo15.gif מישהו צורב הכול ומביא לי

כדי שאני אוכל להזיל על זה! נמאס לי להיות היחידה בעולם שמתקיימת על דיווחים! אני רוצה קורו פאי פאנסרביס! שמישהו יהרוג את הברק שפגע לי במחשב הישן ובגללו אין לי את הקישורים! טסובאסה ;; עד מתי אני אהיה שפחה של קלאמפ? כשאני מחליטה סוף סוף שאני שונאת אותן הן מביאות כזו גאונות ואני שוב מתחילה לייבב שאני לא מסוגלת לשנוא אותן למרות שהן כאלו רעותרעותרעות ומרושעות. כי הן כאלו גאוניות.... הו אומג לאן נעלמה תמימותן? מסאקורה הורדרדה והמתוקה שבא לתפוס ולחבק כאילו שהיא בובת פרווה עם צפצפן בפנים, ל.... טסובאסה... שגם בהתחלה הייתה גאונית, ועכשיו מראה את הפנים האמיתיות והלא ממש ורודות שלה, שהן מדהימותתתתתתת! דאמיט! אבל לפחות בהוליק אני מבינה. כן כן אני יודעת מה הולך שם. ויש לי תחושת בטן קשה מה הקשר בין שאורן!אמיתי לוואטאנוקי (למרות שאפשר לשייך את זה גם לנסיון הצולע של אח שלי לבשל).

Ayelet chan

New member
ניאו, מה הלחץ, אני אשלח לך במסר! ^^;

ד"א, CCS זאת לא המאנגה הראשונה שלהן. זה היה חמוד והכל, אבל זה ממש לא ישן. RG veda זה הכי ישן. ^^

למעלה