טנק שאני עובד עליו

kazum

New member
טנק שאני עובד עליו

אני מנסה ליצור טנק, אני עובד ב RHINO. הטנק הוא לא טנק קיים ולא מודל של משהו ספציפי אלא סתם משהו שצירתי בעצמי. עוד לא שיחקתי עם הטקסטורות והתאורה ולכן לפני שאני עושה רנדר אני מעלה תמונות של SHADE של הטנק כדי שאם יש הצעות לשיפורים אני אשפר את המודל וגם אני צריך רעיונות בקשר לטקסטורה.

Easybanners

New member
שאלה..

את הגוף עשית עם rail-sweep נכון?? ועוד שאלה ..אני מנסה לעשות merge לשני גופים כדי שלא יהיה את הקו באמצע (seam) וזה לא בדיוק מצליח היתה לך פעם בעיה כזאת?? אאא...ושכחתי --->טנק נחמד

kazum

New member
תשובה לשאלתך

במודל הזה לא השתמשתי בכלל בSWEEP, כי לא הייתי צריך. בקשר לשאלה שלך, אם ב MERGE אתה מתכוון ל BOOLEAN UNION אז יכול להיות שהם לא מתחברים לך: א) כי הם לא חופפים בשום צורה. ב) כי אחת הצורות לא סגורות, כלומר משהו בסגנון קערה, שרק צד אחד סגור או ששני הצדדים לא סגורים. אם המקרה הראשון הוא הנכון, פשוט תסדר אותם. אם המקרה השני הוא הנכון, פשוט תבדוק איזה אובייקט אינו סגור, ותסגור אותו על ידי הפונקציה CAP PLANAR HOLE במידה ואתה משתמש ב RHINO. ותודה על התגובה.

ejay

New member
נראה טוב-

העצה שלי , הן לגבי טקסטורות והן לגבי הוספת פרטים למודל- חפש כמה צילומים טובים של טנקים. גם כשזה לא המודל אותו אתה בונה אפשר ללמוד הרבה על המבנה האופייני , הדרך בה חלקים מסויימים מתחברים לאחרים, האופן בו לכלוך וחלודה מצטברים ע´ג הגוף וכו´. דבר אחד הפריע לי- הזחלים אמורים להיות מורכבים מחוליות נפרדות כדי לאפשר תנועה.

kazum

New member
תודה על התגובה ו

רציתי להוסיף שהטנק אמור להיות בעל מראה מצויר "CARTOONISH", לכן גם בנושא הפרטים שבו וגם בנושא הטקסטורות השאיפה היא לא להגיע לדיוק מציאותי.

kazum

New member
עבודה נוספת

העבודה הזאת היא כאילו של טרקטור משוריין, מאותה סידרה של הטנק, גם הוא חסר טקסטורה. גם המראה שלו לא שואף לדיוק אלא אמור להיות קצת מצויר כזה...

למעלה