טנצר, חשבתי עליך

טנצר, חשבתי עליך

חזרתי עכשיו מטיול אופניים. היה כיף. רכבנו באזור חירבת עתרי בשפלת יהודה. הנוף מדהים. האזור מזכיר את ישראל של פעם. פשוט יפהפה. קיץ טוב לכולם

ע ו מ ר 4

New member
לילה טוב ......./images/Emo199.gif

לחוזרים מחר לבסיס....נסיעה טובה....שמרו לנו עליכם... ולא לשכוח בשעת ט"ש להגיד מילה.

עומר,הייתה רוח מזרחית

והייתה בעייה להתקרב.הבן חשש להסחף לעקבה.(מה גם שיש ספינת חיל הים ). בכל מקרה הוא נהנה מהסקי ובטוח שבנך נהנה לראותנו מרחוק.

ע ו מ ר 4

New member
אילתית...בוקר אור ../images/Emo140.gif

תודה על המחשבה. בטוחה שנהנה לראות אותנו ...אתכם.

../images/Emo9.gifנכון שזה כיף???

עכשיו מתקדמים, מתחילים לרכוב פעם בשבוע ליד הבית, שעה, תוך מספר שבועות תגלי שהיכולת שלך השתפרה, סיבולת לב ריאה, שרירי רגליים, עיצוב הגוף, ירידה במשקל (בתנאי שלא "טוחנים" אחרי הרכיבה. אחרי כן עוברים לפעמיים בשבוע ואז...מתמכרים.

זה כבר קרה לאחדים מידידי הטובים

הבעיה היא שאני גרה בירושלים ופה יש הרבה עליות. ההסכם ביני לבין אבאשלחייל הוא שהוא רוכב בעליות ואני בירידות (בד"כ אנחנו עם מכונית צמודה או נגישה). מה שכן, זה אחרת לגמרי לרכב בתוך הנוף מאשר לראות מתוך המכונית.

../images/Emo45.gifבירידות לפעמים קשה יותר מאשר..

בעליות. הנה המלצה למסלול ליד הבית: מחנים את הרכב בחניון של הסטף ויוצאים לרכיבה בדרך הרחבה המקיפה את הר איתן. לא תהיו לבד. כל המי ומי רוכבים, הולכים ורצים שם כולל סלבריטיז. אורך הקפה אם איני טועה כ - 9 ק"מ. מסלול מדהים. אמון של פעם בשבוע שם יגרום לעליות להפוך לתלוליות....

../images/Emo51.gif מעודד מה שכתבת על הירידות

מכירה היטב את הר איתן. המסלול הנ"ל עדיין קשה לי. אנחנו חורשים את ההר הזה בטיולים רגליים. יש שם מקומות נפלאים. לצערי, יש תוכניות פיתוח של האיזור שעלולות לפגוע ולהרוס את היופי הזה. כ"כ חבל. אגב, בתחילת המסלול או בסופו (המסלול מעגלי) יש גם בית קפה נחמד. לקפה שם יש טעם מיוחד בגלל הנוף. מומלץ.

../images/Emo96.gifמכיר גם את הקפה...

כמו שאמרת, יש לו טעם מיוחד כששותים אותו על המרפסת הפתוחה המשקיפה על הנוף.

גילור

New member
אהמ...זה לא הקטע שלי אלא של בעלי../images/Emo13.gif

אבל לא פוסלת על הסף...אולי יום בהיר אחד...מי יודע?!?!

../images/Emo12.gifאילתית...שעורים וירטואליים?

רכיבה על אופניים זה כמו...סקס.. תופסים בכידון...ומדוושים....

למעלה