טנטרה לכולם

tantric way

New member
טנטרה לכולם

הטיפול הטנטרי נראה כשיטת טיפול מדהימה לגייז, שמטרתה לקחת את אותה אנרגיה מינית לא מרוסנת (כפי שבד"כ אצל ההומואים), ולהתמיר אותה למשהו רוחני יותר. זוהי גישה רוחנית-מינית קסומה www.tantrico4u.blogspot.com

יש לי דבר אחד להגיד לך-

אני מאוד מקווה שאתה לא הומוסקסואל ואם כן צר לי בשם הקהילה כולה! " אנרגיה מינית לא מרוסנת ( כפי שבד''כ אצל ההומואים )" ?! כמה מקובעים וסטיגמתיים אנשים יכולים להיות?

sidoni

New member
טנטריק יקר

..... לי מהעיניים עם הטיפולים שלך,.אולי אתה הוא זה שצריך טיפול כי אתה חושב שכולם צריכים להיות כמוך אז בו כנס לי לפרטי ןאני כבר יכתוב לך טנטרה או מנטרה........בחייך אין תרופות לסטרייטים..... אז לגייז ואגב אנרגיה מינית מרוסנת אצלינו בדיוק למקומות הנכונים שלא כמו האנרגיה הטנטרית שלך שמנסה להישתולל עלי. תודה אבל לא!

yosef 30

New member
מה בדיוק הרגיז אותכם../images/Emo35.gif

זה שהוא הציע טיפול טנטרי
זה שהוא אמר שאצל הומואים יש אנרגיה מינית לא מרוסנת
הוא לא בדיוק טעה לפי דעתי - אולי חוץ מהכללה שזה אצל כולם. אבל אי אפשר להתעצבן על משהו שהוא דיי מציאותי. אין סקס לא מרוסן אצל הומואים? לא הולכים לציץ ביץ ויוצאים עם זיון א כל אחד מחפש זיון
שמישהו יילך להתשין באמצע הערב ונראה מה קורה בשירותים. שמישהו ייצא למועדון וייראה מה קורה שם. לא חושב שיש מקום להתקפה כזו. הוא הציע משהו שהוא עושה, רוצים תלכו. לא רוצים לא צריך, לא חובה. אבל..... לא כל הצעה של ריפוי כזה או אחר אומרת משהו שלילי על הקהילה. לילה טוב יוסף בוקר טוב

Molchansky

New member
אממ..

יש את הדברים האלה גם אצל סטרייטים התחרמנויות במועדונים, סקס בשירותים זה לא רק אצל גייז אני חושב שזה תלוי באופי של הבנאדם בלי קשר לנטייה שלו

זה א.

ב. כן אני חושב שאנשים טועים שהם טוענים שאצל גייז יש אנרגייה בלתי מרוסנת של סקס זה אכן קורה גם אצל סטריטים וגם אצל הומואים בכל העולם באותה מידה. להומואים אין גן מיוחד שגורם לחוסר ריסון מיני נו באמת! קצת הגיון.. ויש מקום להבהרה הזו ( לא התקפה ואני מתנצל אם זה הרגיש ככה ). יום טוב בהחלט.

sidoni

New member
באו ונהיה קצת קיצוניים.......

הרי אם ניקח את הדברים ונתרגם אותם מישהו (ובאמת אין לי דבר נגדו)מחליט שאתה חולה ומציע לך טיפול אבל אתה לא חולה ובעצם הוא בטוח שאתה חולה בכל זאת מציע לך טיפול . גם היטלר הציע טיפול למטרת תיקון היקום הזה וגם בירושלים לא רוצים מצעדים לשם תיקון . אם מישהו היה ניכנס אלי הביתה ומציע לי תיקון למקרר או למזגן היתי מתקן אותו גם אם הוא לא מקולקל. תפסיקו להיות כל כך מכבדים ומבינים את כל מי שבא להציע תרופות למחלה שלכם שאינה קיימת , מה הוא בסה"כ מציע לכם טנטרה שתהפוך אתכם למתוקנים. לא אני לא כואס אבל זה כמו שאני יכנס לישיבה ( שמעעע ישראל )עם המיני הורוד שלי ונעלי העקב האדומות ויבקש אש לסיגריה.............נו באמת אנשים הרי ידליקו לי את התחת .....אמן.

yosef 30

New member
בוא לא נהיה קיצוניים

שמח לבשר לך שלא כל מי שהולך לטיפול הוא על בסיס חולה. לא צריך להיות חולה בכדי ללכת לטיפול. תתפלא כמה ניתן להגיע לתובנות ולהבנות ולפריצות דרך רק כאשר אתה עושה בדק בית פנימי עם עצמך. הבחור אמר שיש אנרגיה מינית לא מרוסנת. יכול להיות שמה שהוא מציע לא מתאים או שאתה מרגיש שאתה לא זקוק לזה כי האנרגיה המינית שלך טובה לך כמו שהיא אחלה סבבה. אבל משם ועד לקיצוניות נראה לי מיותר ובאמת ביזבוז אנרגיה. ומה רע בלהיות נחמדים? על זה נאמר "מענה רך משיב חמה" (אם איני טועה). שיהיה לך יום קסום מלא בקבלה וסובלנות
) יוסף.

ע י ל י י

New member
יוסף יוסף

אני מוכן להיות "השפן נסיונות" אם יש לך קשרים - סדר לי בבקשה סדרת טיפולים אני מוכן לדווח לכל כותבי וקוראי הפורום חוויות מסדרת הטיפולים. גם לך יום קסום ומלא טנטרה

yosef 30

New member
הנה בבקשה למישהו בכל זאת יש בעיות

אתם רואים חברים! לא הייתם צריכים להתקיף. צריך לכבד כל הודעה. עיליי כפרה. כנס לגוגל חפש מטפליי טנטרה, לך תמצא לך תמטפל המתאים ותבוא לספר לחברי הפורום. סורי מותק אבל אני עם שפנים כבר לא מתעסק.
יום של קסם ואהבה יום של לב אוהב וצוחק. יוסף

ע י ל י י

New member
על פרנסה חשבתם?

האיש הזה ודומיו, מנסים בסה"כ לחפש דרך להתפרנס (לגיטימי בעיניי) "גישה רוחנית מינית וקסומה" בסך הכל סלוגן כדי לקדם את העסק "אנרגיה מינית בלתי מרוסנת" - מאפיינת מאד את המטפלים הטנטרים בעיניי ולווא דווקא את המטופלים אך כאמור הכל "רוחני" מואר באור נרות וניל מור וקינמון.. למי שיש תקציב לנושא... ואולי גם אמונה.. ומוכן לסייע לבחור בפרנסתו... אז קדימה..

למעלה