בתור אחד שמסדר את המחשבים הללו שמוכרים לאנשים
ואומרים להם שהמעבד לא חם זה בסדר גמור שהוא על 50-60 מעלות ואחרי משחק המחשב לא זז אם לא כבר במהלכו... בו נומר זאת כך... הכל עיניין של תיכנון נכון או לקוי... אני יגיד לך את זה כך הנייד שלי עד היום עוד מריץ משחקים {נכון שלא את האחרונים אלה ישנים יותר}... עם מעבד AMD ATHLON 3200 64BIT עם מעבד גרפי 9600/9700 של ATI {שהוא AGP אגב}... החום מעבד לא עובר את ה65 מעלות 2 שניות אחרי סגירת המשחק... ברור שבזמן משחק הוא מזיע
הGPU לוקח לו כ5 שניות לחזור לטמפ' עבודה סטנדרטית = מקסימום דקה אחרי ששיחקתי משחק 3D שקרע את הCPU ואת הGPU המחשב חוזר לתיפקוד רגיל כאילו הודלק לפני 5-10 דקות... אם הHDD ניתחן אין לו מערך קירור והתגובה שלו או יותר נכון ההאטה שלו מורגשת מעוד במיוחד שהוא מלחתחילה 4200RPM... אם הזיכרון אין ממש בעיה הוא רכיב שדיי עמיד בהשוואה והוא מתקרר יפה מעוד במיוחד אם הוא בריקבת טעלות הקירור ו/או איזור ""פתוח""... אחת הסיבות שאני לא אוהב שממקמים בנייד את חריצי הזיכרון למעלה בדיוק מתחת למקלדת ולא את שניהם בתחתית ושתיראה כמו רשת כדי שהחום יפלט החוצה. השולחני גם הוא שימש פעם למשחקים כשGFORCE 2-3 נחשבו לאפשריים
הטמפ' שלו בדיוק כמו הGFORCE 5 שביקר בו לתקופה קצרה.. ובדיוק כמו כל כ.מסך אחר שהיה מתוכנן כראוי ו/או עבר שיפוץ מערך הקירור כדי שיהיה בטמפ' הנכונה/יעילה.. תפנים דבר אחד או 2 שהוא/הם חוק בל יעבור... ביצועים = יצור חום!!! רכיבים חמים = ירידת ביצועים!!! וכן נייד המיועד לגרפיקה 3D ושות חובה מערך קירור חזק, חובה טמפ' בזמן מנוחה אופטימלית.. החלום של גיימר המשתמש בניידים זה לראות נייד שהטמפ' עבודה של המעבד בו תיהיה 36 מעלות +- מה שתקבל אחרי החלפת צלאות קירור ומאוורר למעבד בשולחני.