טמבלים.

karish666

New member
טמבלים.

כל החבר'ה מערוץ Y שבאו להציף כאן.. אתם חבורת חסרי חיים. אחרי שהפורום שלכם התרוקן כשהפרויקט וואי נגמר, החלטתם להשתלט על פורום תמים, שנולד לפני כשבוע. אגב-עם כל ההצפות שלכם, מעניין לראות שהצלחתם למלא כמעט עשרים עמודים.. בקצב הזה-"האודישן הגדול" יהיה הפורום הכי פופולארי ואתם תשארו מאחור עם 3 חברים בפורום. ואגב-כל תוכניות ההצפה שלכם על פורום גיא פינס-זה לא ממש רעיון חכם לפרסם את זה בפורום שלכם לפני שאתם עושים את זה. עוד תראו למה..

לימור1977

New member
ממריץ אל תבזבז את האורגזמות

שלך על מישהו שלא שווה זאת... תמשיכו בשרשורים ובהודעות.

GI18

New member
כריש צודק! אתם חבורת חסרי חיים!

דבר ראשון, זה פורום בנושא מסויים ,אם אתם רוצים תכתבו בקשר לנושא הזה, אבל למה להציף אותו כמו ילדים סתומים בני 6? דבר שני, כמובן ש"האודישן הגדול" הוא חיקוי מובהק של "פרוייקט Y". כמו בכל פעם שמופיע רעיון טוב, מישהו מוכרח לנסות לשחזר את ההצלחה. נראה לכם שפרוייקט Y הוא המצאה ישראלית מקורית? אז זהו שלא! גם פרוייקט Y הוא העתקה של תכנית זרה כלשהיא והוא דומה מאד לשאר תכניות הREALITY (העולם האמיתי, הישרדות). שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריץ מושבע של פרוייקט Y ואף כותב בפורום אבל אתם ממש הגזמתם עם ההחלטה המפגרת הזאת להציף פורומים אחרים! נ.ב. ללימור 1977 - אני מאד מאוכזב ממך, החזקתי ממך אישה אינטליגנטית ועכשיו אני רואה שאת מציפה כמו שאר הסתומים פה.

LIRAN S

New member
אויייייייייי לימור מה תעשי העכשיו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GI18

New member
כמו שאמרתי:

אני יודע שאתה סתום, אבל בקשר לאנשים כמו דניאל ולימור: חשבתי שהם יותר בוגרים מזה.

א. אל תרד על לימור כי היא

ממש אינטלגנטית וממש לא סתומה!!! ב. מילא להעתיק מחו"ל בזה אנחנו מתמחים-"המופע של סטיב", "כוכב נולד", קחי אותי שרון" וכן גם פרוייקט Y.. אבל להעתיק מהארץ?????זאת רמה י-ר-ו-ד-ה-!!!!!!!!!!!

GI18

New member
הם הראשונים שמעתיקים מהארץ???

חברות הכבלים וYES כל הזמן מעתיקים אחד מהשני. אין מה לעשות ככה זה כשיש תחרות. רוצים דוגמאות? ערוץ הREALITY החדש למשל: קיים כבר הרבה זמן ערוץ דומה בכבלים הדיגיטליים ומה עם STAR WORLD, ערוץ הסרטים הישראליים (אפשר להגיד שהוא מועתק מביפ שמקרינים כבר מלא זמן סרטי בורקס בסופי שבוע). ושלא לדבר על כל הפעמים שהם התחילו מבצעים לאחר שהכבלים הורידו מחירים. שתבינו, אני לא לוקח את הצד של הכבלים. אני מנוי לYES ומשוכנע שהם טובים יותר. אבל תפסיקו להתנהג כמו מפגרים, הם לא היחידים שמעתיקים.

ערוץ הריאלטי החדש הוא ממש לא

העתקה! יש להם אומנם ערוץ ראליטי שבקרוב יגיע ליס כמו שסטאר וורד הגיע, אבל זה רכישת ערוצים זאת לא הפקת "מקור"... ויש הבדל בין ערוץ סרטים ישראלים ובין שישבת... וחוץ מזה אולי זאת גם העתקה מערוץ 22 שמשדרים כל שבת סרט בוקרס???? ובריזה החלו בשידורים של הסרטים ממזמן כבר וערוץ פיב ראה את בריזה ואימץ לעצמו שישבת עם סרטים ישראלים! ובקרוב גם בכבלים יקום ערוץ בסרטים ישארלים! בקיצור זאת העתקה של הפקת "מקור" שכאמור הועתקה מחו"ל אך חו"ל זה לא להעתיק מהארץ!

GI18

New member
את קטנונית משהו!../images/Emo13.gif

יכול להיות שהם לא לקחו הפקת מקור והעתיקו אותה אבל כמו שאמרתי, גם YES עשו כמה דברים לא הוגנים. אני מנוי שלהם, ובסך הכל אני די מרוצה, אבל את לא יכולה להאשים את הכבלים שהם "מלוכלכים" כי גם YES לא "טלית שכולה תכלת".

תראה, אני די מבינה בכל התחום הזה

בתכלס אתה צודק אבל הקטע עם האודישן הוא דבר מאד מלוכלך ושפל! אומנם יס גם עשו דברים (ולא אמרתי שלא, פשוט מה שאתה אמרת לא היה נכון...) אבל כאן הכבלים כבר הגזימו, הם עברו את הקו ציטוט מהעיתון - האודישן בא להשיב על פרוייקט Y.(זה בלי-"- מכיוון שזה לא מדיוק)

GI18

New member
וזה סיבה להציף להם את הפורום?

ועוד את הפורום של גיא פינס? מה הוא קשור?

GI18

New member
בואנה יא חתיכת מכוער!

מי אתה שתדבר אלי ככה? אני זה שמציף פה פורום כמו מפגר? אני זה שממלא את הפורום של YTV בריבים והודעות מפגרות? אני זה שמתחזה למלא אנשים? אם תקרא את ההודעות תראה שאני לא תומך ברעיון של "האודישן הגדול" ושל ההעתקות של חברות הכבלים וYES, אבל מה שאתם מנסים לעשות הוא טיפשי וילדותי. אז אל תקרא לי טמבל מתחסד ולא בוגד, כי אני עדיין מעדיף את פרוייקט Y, אני פשוט מתנגד להצפה הזאת.

אני מיתחזה?!

סליחה? שאני אפרסם לכולם ת'מסר ששלחת לי שבו אתה רוצה להתחזות לסקרן הסקס הגדול בתור שקרן הסקס הגדול ולפרסם ת'תמונה שלו (דבר שאגב באמת עשית)?! מציע לך לשבת בשקט וליסתום ת'פה. אתה אחד השנואים עלי פה בפורום. אתם סתם בן אדם מכוער ומסכן.

GI18

New member
לשד הטזמני!

את התמונה של הסקרן רציתי לפרסם כאשר הייתי בסכסוך איתו, היום אני לא רואה כל טעם לכך, כי הוא כבר לא מתנהג כמו אידיוט. לא עשיתי לך כלום אף פעם. אתה התחלת לשנוא אותי ברגע שביקשתי ממך את הEMAIL וחשבת שאני מנסה לפרוץ לך למחשב. בכל מקרה אין לי כל כוונה לריב איתך אבל על תתחצף ועל תעצבן אותי כי באמת שלא עשיתי לך כלום!

לימור1977

New member
גיא, קודם כל אנחנו לא סתומים ו...

אני עושה את זה כי אני מאמינה בצדק, ואי צדק כזה של ערוץ הדיגיטל מקומם אותי. אתה מסכים שיקחו מאנשים כסף עבור השתתפותם במבחנים? אתה מסכים שיקחו רק מי שמנוי לדיגיטל ולא יתנו צ'אנס למנויים של הלוויין? אתה מסכים לאפליות האלה? זה לא בסדר שמפלים אנשים רק בשל היותם מנויים של חברה מתחרה. חבל שאתה חושב שאני ושאר חבריי סתומים, אני דווקא חושבת שאנחנו עושים עבודת קודש, ושתדע לך שבמציאות אני בחורה שלא מתבלטת ושלא עומדת ממש על עקרונותיה, אבל עצם היותי חלק מפורום ערוץ וואי הביא אותי לחשוב פעמיים ולעשות מעשה אמיץ שכזה, כי נמאס לי לשבת כל הזמן מהצד ולא לתת לדעותי לפרוץ החוצה. אני מקווה שתמשיך לדבר איתי בפורום של ערוץ וואי כי אין לי נדך כלום, ואני גם מכבדת את החלטתך ודעותיך.

למעלה