טמבון מברזל

טמבון מברזל

שלום, אני עידן, פעם ראשונה שלי שאני כותב פה הודעה. יש לי איסוזו איפון 2001 ובאחד מטיולי השטח שלי עשיתי איזו תאונה קטנה (נכנסתי בגדר... בגלל הבוץ) והטמבון שלי קיבל מכה. מאז אני חושב על להשיג טמבון ממתכת, כזה שיש לו חיבור לכננת, כמו של TJM. קיצור, דבר כזה עולה בערך 3000 ש"ח ואני כולה עם משכורת של חייל אז האופציה הזאת מבוטלת. מה שכן, יש לי אפשרות לבנות כזה בעצמי, אבל אני צריך מידות, סוג חומר, וכאלה. ועכשיו, אחרי ש**ינתי בשכל שעה, הפואנטה: למישהו יש איזה פרוספקט, או נתונים של מידות וכדומה של טמבון כזה? אני אעריך מאוד את העזרה שלכם!!! :) תודה מראש!

teen17

New member
אמ......

בקשר לפגוש מברזל שאין לך כסף אז אתה יכול לקנות מעידו 4X4 בתשלומים (12 או 24) ואז זה יהיה לך נוח. חוץ מזה אתה יכול לבקש מעידו 4X4 מידע בנוגע לפגוש כלומר מידות, החומר ממנו עשוי הפגוש וכו...לא נראה לי שהוא יתנגד לזה. נ.ב. איך ממשכורת של חייל יש לך אייפון 2001? או שזה האוטו של ההורים? נ.ב.2 אני לא ממליץ לך לעשות לבד פגוש כי יהיו לך עם זה בעתיד מלא מלא בעיות שלא תצא מהן. עדיף שתחכה תחסוך כסף ואז תלך לעידו 4X4 ותקנה פגוש של TJM עם כננת 9000 מובנת. נ.ב.3 האמתי הכי טוב לתקן את הפגוש, לשים ברזלים מקדימה עם רשת כזאתשמגנה גם על המנורות מקדימה ועל הברזלים מקדימה תשים את הכננת של וורן דגם 9000.

-רוני-

New member
תהרוג אותי אני לא מבין איך

חייל יכול להחזיק איפון, אולי המשכורות הצבאיות עלו מזמני, תגיד לי באיזה אזור אתה גר ונסדר את הטמבון,

נו מה חשבתם...

ברור שהאוטו של אבא... אבל אני זה שרוצה לשפר אותו... ותיקון הטמבון זה לא הבעיה, כבר תיקנתי אותו. אני פשוט רוצה לשים טמבון מברזל כדי למנוע תאונות בעתיד... ודווקא כן נראה לי שעידו 4X4 יתנגד, זו הפרנסה שלו להתקין את הדברים האלה ואני מנסה לעקוף אותה.

teen17

New member
אמ......

יש לך גם בגתוס הרבה יותר זול מעידו 4X4 והפגוש כולל כננת (בגתוס).

-רוני-

New member
אצל עידו יקר והוא לא בארץ

תנסה אצל ארנון מאיזה אזור אתה בארץ?

ran levi

New member
הוא לא יכו להיות בפאריז דקר

ולהיות בארץ בו זמנית אז ברור שהוא לא בארץ

למעלה