טמאגוצי ווירטואלי?

voodoo

New member
טמאגוצי ווירטואלי?

אוקיי זה מה שאני חשבתי ... אבל זה בהרבה יותר!!! זה פשוט מדהים וממכר בטירוף, עשה לך חיה מוזרה ( אל חושית, דרקון וכל מיני כאלו ...) טפל בה ..קנה לה צעצועים תאכיל אותה עשה חשבון בנק וירטואלי קבל כסף וירטואלי NP וצא להלחם בזירה !!!! נגד מפלצות של אנשים אחרים זה פשוט מדהים וממכר פחד...

על ה@ש

New member
זה נראה חמוד להפליא

אבל יש לי בעייה.... יצרתי לי יצור....ואין לי מושג ממש מה עושים איתו..!!! אולי תוכל להסביר לי יותר???

voodoo

New member
אז ככה...

דבר ראשון שאתה צריך לעשות הוא לפתוח חשבון בנק ... כדאי לשמור על מאזן חיובי ולא להכנס לחובות עם המאפיה היצורית
חחחח סתם, אתה צריך להכנס ל shop בתפריט השמאלי ומשם לבנק ( אני יצרף קישור למטה בכל מקרה ..) אבל נורא קל להתמצא שם אחרי שנכנסת. כמה טיפים ... חשוב לפתח את היצור גם באינטלגנציה ( זה אומר קריאת ספרים וכו´ ...קיימת גם אפשרות של בי"ס אבל היא יקרה מידי ... אתה יכול להכנס לתחרויות ( יופי, כח וכו´..) ולזכות בפרסים כספיים ולהלחם ביצורים אחרים הכנס לbattel dom שממוקם בתפריט למעלה בתוך האוביקטים ( לינק ראשון שצירפתי ) אני מקווה שעזרתי... אם תתקל בקשיים נוספים אני אשמח להדריך אותך הלאה -=voodoo=-

נמרה

New member
הייתי רשמה שם!

היו לי שני קצ´יקים ירוקים וגלרט אחד.... אבל הרעבתי אותם למוות... בכל אופן לא באתי לדבר על זה אלא על המשחקים שבהם אתה מרוויח את הכסף! לפני שאתה הולך לבנק כדאי שגם יהיה לך קצת צ´יינג´.

למעלה