טםטמ והורסמן

dixie chick

New member
טםטמ והורסמן

מחקתי חלקים "נבחרים" מהדיון שלכם והיו לי מספר סיבות: 1. הדיון שלכם לא מוביל לשום מקום, כלומר- - הוא לא מעלה טענות חדשות - הוא לא מופנה יותר לגופו של עניין, וגלש למעשה אל מעבר לכך (דיברתם על כשילות ועברתם משם למצב התזונתי\ גופני של סוסים למשל) - באיזשהוא שלב הפסקתם להעלות טענות כלל ועברתם ל"אני צודק\ת" או לחילופין "אני נעלב\ת" 2. ההתנצחויות האלה חוזרות על עצמן ואני בספק אם אנשים אחרים קוראים אותם ואם כן הם התייאשו מזמן 3. בשלב הזה שימו לב שאף אחד, כולל הוטרינרים בפורום, לא מתערב או מחווה דעה, כלומר אתם באמת מנהלים דיון פרטי שממלא את רוב דפי הפורום. אם אתם רוצים להמשיך בוויכוחים שלכם אתם בהחלט רשאיים לעשות זאת, זאת במה חופשית ולכל אחד הזכות להביע את דעתו, תהייה היא שונה או מנוגדת מדעת הרוב ככל שתהייה, ואני מבטיחה שלפחות אני קוראת ועוקבת אחרי הוויכוחים הענייניים, אבל אני מבקשת ממכם- נהלו את הדיונים שלכם בנושאים עליהם אתם מדברים. בוויכוח ענייני אם אחד מוצא עצמו נעלב ו\או חש רגשות עזים מדי כלפי הדיון הוא ראשי להפסיקו פשוט ע"י להפסיק להגיב ו\או לפנות אלינו המנהלות לתיקון העוול, אין צורך להמשיך להציף בסגנון "אבל אמרת ככה" ו"אני לא רואה טעם להמשיך בדיון אבל הנה אני עדיין מפרסם פה עוד הודעה ועוד הודעה". תשתדלו לא לחזור על אותם נושאים שוב ושוב ושוב, את זה כבר אני מבקשת למען "טובת הכלל", כי אני מניחה שלתיקים שאתם מעלים כבר אין כ"כ עניין לציבור
. אני מבינה שזה יכול להיות סעיף מעט קשה ולכן כאן אני מבקשת בלבד... בכוונה שמתי את זה בתור הודעה שונה ונפרדת, בבקשה קחו לתשומת ליבכם

תםטםOHIO

New member
בוקר טוב

לא מגיבה לתוכן שכתבת אבל נמחקה הודעה לגגונן שהתיחסה רק למקרה של הסוסה שלו בהריון.

תודה לך ../images/Emo24.gif

באמת, כולנו עייפנו מויכוחי הסרק שלכם. מה שיש לכם להגיד עניינית - בבקשה ונהנה כולנו מדיון פורה. ברגע שזה עובר להתנצחות "את אמרת", "אתה התחלת"- אנא פנו לפורום חינוך לגיל הרך, טוב?

הורסמאן

New member
מה שנוותר

על קישוריך הפדגוגיים? לא בא בחשבון. הבעיה היא המורה, שהמעבר בין מה שאת מכנה התנצחות אישית לבין בדיקה חוזרת של מה שליאת טענה, ולאחר מכן טענה שהיא לא טענה, אבל אמרה ולא התכוונה, או שהתכוונה, אבל לא למה שהיא אמרה, הוא מעבר מאוד הדרגתי שקשה לשים לב מתי בדיוק הוא מתרחש. רגע אחד יש לנו ויכוח ענייני שעוסק בהשגיה, ומייד לאחר מכאן כשאנחנו נוכחים שהם לא קיימים, לפתע הויכוח הוא "התנצחות". אז, אנא המשיכי לנענע באצבע מפעם לפעם, אבל נסי להיות קצת יותר, הממממממ, קצת פחות, המממממ, קצת לא נודניקית. אחרי הכל, זה לא בדיוק שאנחנו לוקחים לך שטח שחסר.

dixie chick

New member
אני רוצה לדעת

מי המנהלת ומי העוזרת של המנהלת ובזהירות עם התשובה שלא נתחיל פה מכות... (סתאאם סתאאם)

אני חייבת לציין

שבכל הודעה שלישית שלך (מאלה שאני טורחת לקרוא) יש רמיזה מינית. אתה לא רוצה לסיים כמו הנשיא, אה? נשיא ותהני.

למעלה