טל

חשוב לברר מי כתב את הרשימה

אם הייתי צריכה להסתמך עליה הייתי בודקת. אם לא הייתי מוצאת מאיפה הרשימה לא הייתי מתייחסת אליה.

קודם כל אני מחזיקה אצבעות חזק

שהכל יהיה בסדר, אחרי הכל, אנחנו סומכים על הצוות הרפואי, לולא כך, לא היינו נותנים את הבריאות של הילדים בידיים שלהם. אבל אני מזדהה איתך בהרגשתך כי זה מה שאמרתי אתמול שוב לבעלי:"אולי אנחנו עושים משהו לא נכון(כלומר הרופאים) ואח"כ יהיה מאוחר מדי.... אז החלטנו ,ברגע שנלך לביקורת, נשאל את כל השאלות המטרידות(וגם הפחות מטרידות) מ א- ת, ו... נקווה לתשובות מעודדות. שוב, מחזיקה אצבעות ואל תתייאשי כי אני בטוחה שאנחנו וגם אתם בדרך הנכונה שתתברר בסוף כהכי אפקטיבית להחלמה. אורית

tgdr

New member
../images/Emo151.gif אל יאוש

תקוו לטוב. מקווה בשבילכם שבאמת המצב ישתפר. יש לי חבר פיזיוטרפיסט שתמיד אומר לי: כל סד, כל תמיכה באיבר כל שהוא לאורך זמןגורם להחלשות השרירים וזה מצריך פזיוטרפיה אינטנסיבית וכואבת לאחר הורדת התמיכה. אני מקווה שאנשים יפנימו את העניין שהתערבות כירורגית כל זמן שהילד גדל תניב בדר"כ ניתוח נוסף אחד לפחות. מהנסיון שלי ככל שעושים את הפרוטוקול של פונזי בצורה הנוקשה ביותר כך גדלים הסיכויים להחלמה טובה יותר וללא צורך בהתערבות כירורגית. נהייה נוקשים היום עם הק"פ מחר יהיה טוב יותר. שיהיה יום שקט ועים. שיהיה יום נעים.

למעלה