טל!

Night-Girl

New member
טל!

אתה חייב לשמוע אתמול הייתה הרקדת סלסה בקניון שלנו גל מסלסה לוקה ממש הפתיע אותי באמצע רואדה הם נפרדו לזוגות והתחילו לבצע שיינס.......... לעזאזל! ממתי קובנים עושים שיינס? ועוד באמצע רואדה?!?! חוץ מזה שהוא לא הפסיק לפרסם את עצמו- "סלסה לוקה, ב"ס ...." אוחח שיסתום לא הפסיק לקשקש כל הזמן ואחרון חביב סיפור לא נעים שקרה אתמול חבורה של ערסיות החליטה לעלות עלי בקניון רקדתי עם חברה סלסה :) והן באות- תפסיקי לרקוד מה את עושה ואמרתי לה שזה עולם חופשי אמרה לי תמישיכ לרקוד והמשכתי אז היא נסתה לשים לי רגל את לא שומעת תלכי מפה, מתקרבת אליי אני אעלה עלייך תזהרי אני אפוצץ אותך במכות אז אמרתי לה תקשיבי חמודה אני אוותר שתעלי עלי... לסביות זה לא הקטע שלי אז היא נסתה לתפוס את החולצה שלי להרוס את הורד היקר שהביאו לי היום אפילו להרביץ= אשכרה הביאה לי סטירה ממש התעצבנתי איזה בחור מבוגר ניגש אליה מה את עושה. זה לא בסדר..... דבילית כזאת. תאמין לי הפרחות של ימינו זה לא הפרחות של פעם

Dshira

New member
גם אני הייתי שם :)

היה ממש נחמד הקטע הכי מצחיק שהגעתי לשם במקרה, חזרתי מוקדם מהבסיס אז החלטתי לצאת להסתובב לקחתי איתי ידיד ובמקרה הגענו לקניון, פתאום אנחנו מגלים שיש הופעות, זה היה ממש משעשע. הכי כיף היה שפתאום אמרו שיש סלסה והיו ריקודי שורות וסלסה :) חוץ מזה שגם אני חטפתי מלא מכות, אבל בנסיבות אחרות, לאנשים קשה לראות אנשים רוקדים ולפנות להם את הדרך, הם פשוט נהנו לבוא ולהתקע בנו בכוונה (וזה לא נעים, אפילו כואב).

Night-Girl

New member
מצטערת לשמוע

אוףף אבל הם טיפשים סמבה וסלסה... מילא שיפרידו וגם רואדה באמצע סלט פירות

פרחות-ערסיות

שילוב דפוק
אוךך אני שונא אנשים כאלו
אם הייתי לידך.. בקטעים כאלו אני מזה יכול לקבל כריזה... וואי וואי.. ועוד על כאלו שחושבות שהן הסגניות של ה'..
לפחות החזרת לה
חחחחח
אגב - מזההההה רציתי לבוא אתמול אבל לא יצא
את יודעת כמה עמוס הייתי
היום היו לי 2 מבחנים מסובכים וקשים ו..דווקא הלך לי טוב
ומחר יש לי מבחן בפיזיקה קשהה שנראה לי שאני הולך להיכשל בו
אוףףף כל יום אני מתכונן עם חברים\חברות עד 12+
אני לא יודע מה אני הולך לעשות מחר
ו..אחת הסיבות שרציתי גם לבוא, בגלל סלסה לוקה - הרבה זמן לא ראיתי את אורלי ורק יצא לנו לדבר פה ושם בטלפון וסתם.. אני וג'ני רצינו לבוא לראות אותה
וגם בגלל סאבלימינל והצל

Scop

New member
שימשיך לפרסם את עצמו

הם ממש ממש טובים! יאפ, גם אני מוסיף פרסומת חינם- אחלה מוזיקה, בלי "פוזה", אחלה אווירה והי חשוב- כל פעם שאני רוקד אצלהם- כייייף חיים :)

למעלה