Night-Girl
New member
טל!
אתה חייב לשמוע אתמול הייתה הרקדת סלסה בקניון שלנו גל מסלסה לוקה ממש הפתיע אותי באמצע רואדה הם נפרדו לזוגות והתחילו לבצע שיינס.......... לעזאזל! ממתי קובנים עושים שיינס? ועוד באמצע רואדה?!?! חוץ מזה שהוא לא הפסיק לפרסם את עצמו- "סלסה לוקה, ב"ס ...." אוחח שיסתום לא הפסיק לקשקש כל הזמן ואחרון חביב סיפור לא נעים שקרה אתמול חבורה של ערסיות החליטה לעלות עלי בקניון רקדתי עם חברה סלסה
והן באות- תפסיקי לרקוד מה את עושה ואמרתי לה שזה עולם חופשי אמרה לי תמישיכ לרקוד והמשכתי אז היא נסתה לשים לי רגל את לא שומעת תלכי מפה, מתקרבת אליי אני אעלה עלייך תזהרי אני אפוצץ אותך במכות אז אמרתי לה תקשיבי חמודה אני אוותר שתעלי עלי... לסביות זה לא הקטע שלי אז היא נסתה לתפוס את החולצה שלי להרוס את הורד היקר שהביאו לי היום אפילו להרביץ= אשכרה הביאה לי סטירה ממש התעצבנתי איזה בחור מבוגר ניגש אליה מה את עושה. זה לא בסדר..... דבילית כזאת. תאמין לי הפרחות של ימינו זה לא הפרחות של פעם
אתה חייב לשמוע אתמול הייתה הרקדת סלסה בקניון שלנו גל מסלסה לוקה ממש הפתיע אותי באמצע רואדה הם נפרדו לזוגות והתחילו לבצע שיינס.......... לעזאזל! ממתי קובנים עושים שיינס? ועוד באמצע רואדה?!?! חוץ מזה שהוא לא הפסיק לפרסם את עצמו- "סלסה לוקה, ב"ס ...." אוחח שיסתום לא הפסיק לקשקש כל הזמן ואחרון חביב סיפור לא נעים שקרה אתמול חבורה של ערסיות החליטה לעלות עלי בקניון רקדתי עם חברה סלסה