טל

Mrbrawn

New member
טל

ההוראות היו ברורות... "תבטל את כל הפגישות מ11:00 ותגיע לכתובת המצורפת חדר 18 הדלת פתוחה, שכב על הבטן עצום עינים וחכה בסבלנות. זה ישתלם לך" על מנת לגוון מידי פעם אנו מפתיעים אחד את השניה במפגשים באמצע היום, במשרד, בחיק הטבע או בצימר. כך שלא הופתעתי מההזמנה כמו בעל טוב צייתתי מיד, ביטלתי את כל הפגישות ויצאתי לכתובת שנשלחה ביווז. הגעתי למתחם צימרים יוקרתים מחוץ לעיר ומצאתי במהרה את החדר. החלונות היו מוגפים והאור היחידי היגיע ממסך הטלוויזיה הגדול ששידר מוזיקת שקטה. למרות שלא ניתן היה לראות בברור את החדר במלאו בגלל החשיכה ששררה בו הוא נראה ריק. פשטתי את בגדי ונכנסתי למקלחת כפי שצוותיי . לאחר מכן נשכבתי על המיטה הנעימה כאשר אני זקור לתפארת מהמחשבה על ההולך לקרות כאשר אשתי תגיע. . לפתע הרגשתי יד מונחת על ראשי , קפצתי בבהלה, לא שמעתי את הדלת נפתחת . היד דחפה את ראשי למזרון, בעדינות אך בנחישות . הבנתי שרצונה של רווית, אשתי , הוא לתת את הטון הפעם , ונכנעתי ברצון. היד השניה עברה בעדינות לאורך גבי והעבירה בי צמרמורת נעימה . ואז בהניף יד מהיר מפליקה לי מכה חזקה ומדויקת על התחת ולפני שהספקתי להגיב עולתה והתישבה על גבי. יריכיה חובקות בחוזקה את גופי. זאת אינה רווית ... מי את? איפה רווית ? פלטתי, מנסה להסתובב. הגוף העירום שיושב עלי רוכן קדימה ונצמד במלא משקלו אל גבי..אני טל, נשמע קול נשי עדין ולא מוכר, אני מרגיש את שדיה הכבדים נמעכים כנגדי וידה נכנסת במהירות מתחת לגופי ואוחזת את בסיס זקפתי ואשכי בחוזקה. "אני טל נעים מאוד ....רווית ...ואסף בעלי מחכים בחוץ , ואתה צריך להחליט איך נמשיך מכאן." אמרה ונשקה בעדינות לעורפי. מה זאת אומרת? הצלחתי לענות כעבור רגע ארוך. "יש לנו כמה אפשרויות וכל מה שתחליט יהיה בסדר ומקובל על כולנו, " ענתה טל בקול בטוח ושקט.. "אפשרות אחת שאשחרר אותך, ורווית תכנס" אמרה ושחררה במקצת את אחיזתה באברי המתוח. "אפשרות שניה ששנינו נחגוג הפעם לבד , והם ילכו כל אחד לדרכו" אמרה והעבירה את לשונה בעורפי. "אפשרויות נוספות הן צירוף כל אחד מהם או את שניהם ואחרונה שהם יתחילו לבד בחדר ליד ונראה מה הלאה בהמשך" . לקח לי רגע להתאושש לפני שיכלתי להגיב, אך טל לא בזבזה זמן, היא גלשה לאחור והחלה לנשק את הגב שלי כשהיא יורדת עם לשונה לאורכו עד שהיא מגיעה אל בין פלחי התחת . ואז באחת היא קמה והתרחקה ממני. הסתובבתי וראתי אותה לראשונה פוסעת לה באיטיות מכשפת לכיוון דלפק שעמד בקצה החדר. טל הוציאה ארבע כוסות ומוזגת מעט וויסקי לשתיים הראשונות, ואז היא עוצרת ומסתכלת אלי. טל שחומה , מלאה במקצת בעלת פנים יפות וחיוך כובש...לאחר כל השנים ביחד רווית יודעת בדיוק מה הטעם שלי. אני רוצה אותה לעצמי כרגע, ..שתיים זה מספיק לעכשיו אני אומר ומתקרב אליה. היא מביטה אלי בחיוך מרימה כוס אחת , אני לוקח את השניה. לחיים , אנו מקישים כוסות ומרוקנים ביחד את התכולה. מה איתם ? היא שואלת. אני לוקח את הטלפון ומחיג לרווית, הי מאמי , הכל בסדר? כבר התחלתי לדאוג. מצויין אני עונה וממשיך במשפט שלא חשבתי שאגיד, תהני לך עם אסף , נתראה מאוחר יותר...

giligil55

Member
יפה לך...

קודם כל יש לי וידוי... קראתי כל מילה בשקיקה...

שאפו ענקי לאישתך על היוזמה... אני מצדיעה לה...

ולך.. על שזרמת

ועל כך שבחרת לשתף אותנו...

שגיא911

New member
את בטוחה שזה סיפור אמיתי ולא פנטזיה?

לי זה נראה כמו פנטזיה יצירתית (הלוואי עליי) אבל לא מציאות, ושאשתו בכלל לא יודעת על זה :)

שגיא911

New member
לעניות דעתי הבלתי נחשבת

הייתי רוצה לדעת אם זה היה או שהוא חלם חלום,
ואם הקרדיט מגיע לדמיונו היוצר של מר בראון או לפתיחות של אשתו.
אבל זה רק אני ...

giligil55

Member
דעתך בלתי נחשבת

צריך לעבוד על חיזוק הביטחון העצמי שלך

Mrbrawn

New member
רק להשקיט את סקרנותך

הפעם זאת פנטזיה. אבל זה לא מוריד דבר מאשתי שהיתה בהחלט יכולה לזרום עם זה

למעלה