טל קר

its moi

New member
טל קר

אני יוצא מהשרשור הקודם כי הודעות כבר הולכות לאיבוד אבל יש נורמות אחרות לגברים ונשים, ולא, לא תמיד יש סיבה הגיונית. למשל, אין סיבה הגיונית למה גברים לא ילבשו שימלה, בטח בחום הזה. אם בחור מגולח רגליים, לבוש בחצאית היה ניגש אלייך בבר, למשל, ומנסה להתחיל איתך, הסיכוי שלו זהה לזה של בחור לבוש קונבנציונאלית? סביר להניח שלא.

יש סיבה!

תאמין לי לבחור ביום חם בשמלה יהיה מש מש מש מש מש לא נוח. והשפשפת! שלא תדע מצרות!

בן-אדם, רואים שבחיים שלך לא לבשת

שימלה. כי אז לא היית מעלה את הרעיון שזה נוח. לטפס מדרגות עם שימלה זה ניג´וס. לרוץ זה בלתי אפשרי. לעבור מכשולים גבוהים מגובה הברכיים מחייב תוכנית עבודה של חודשיים מראש. וזה עם שמלה רחבה וארוכה שאמורה להיות "נוחה". עם חצאית מיני צמודה אפשר לעמוד. זהו. ואם בחור לבוש שמלה היה ניגש להתחיל איתי, עוד לפני שהוא פותח ת´פה הוא מקבל 50 נקודות בונוס על מקוריות.

טל קר

New member
אם אתה חושב שבגלל נורמות הייתי

אומרת לא לליאם ניסן בחצאית סקוטית (כמו בסרט רוב רוי) אז אתה טועה. מה שכן, הייתי שואלת אותו מה לעזאזל הוא חשב כשהוא גילח רגלים, הוא לא יודע ששעיר זה יפה? בכל אופן, אם אין סיבה הגיונית למשהו, והוא גם לא נעים ולא נוח, אז למה לעשות אותו? נ.ב. שמלות זה הרבה יותר מגביל לכן זה לא תפס אצל גברים.

למעלה