טל, מה דעתך על

שיר זה רק דימוי אם לא הבנת

והנמשל הוא:שמאות להקות שמבחינה טכנית לא רואים את פינק פלויד ממטר,ושהנגנים שלהם פי מיליון יותר טובים. לא הצליחו להגיע להצלחה ולהשפעה של פינק פלויד.ושיכתבו דפי ההיסטורי של הרוק בכלל והמתקדם בפרט , פינק פלויד תיהיה הרבה מעל כולם. גם מעל דרים.

הדבר היחידי שאני יכול לומר הוא ש

העטיפה של הבוטליג יפה מאוד. כרגע אני מוריד את האלבום בסולסיק וכשאני אסיים אני אשמע אותו ואחווה דעתי.

zambush

New member
וואוו ../images/Emo73.gif

איפה ניתן להשיג את זה? זה לא מתיחה של ה-1 לאפריל? (כפי שמצויין בלינק, שהאלבום שוחרר ב-1 לאפריל)

מורנא007

New member
...

ישנן כמה אפשרויות: 1. חברי הלהקה אוהבים לשמוע ולנגן פינק פלויד ולכן הוציאו אלבום כיסוי. 2. דרים רוצים למכור הרבה באירופה (בנוסף על המכירות בארה"ב) וכיסוי לפינק פלויד היא דרך די בטוחה. 3. (אני מקוה שזאת אפשרות שגויה) נגמרו להם הרעיונות והם נאלצים לצרכי פרנסה ללכת למיין סטרים, במקרה כזה יתכן קאבר עתידי לשירי הביטלס, ההסטונס ודה הוא.

Rudess

New member
מורנא

האפשרות הראשונה היא הנכונה ,וזה במיליון אחוז ודאי.

HelterSkelter1

New member
אם מותר להביע את דעתי

אני חושב שהאלבום הזה הוא מוגזם ומגוחך. אוקיי, דרים ת'יאטר אוהבים את פינק פלויד, אבל להקה עם הכרה בינ"ל שמכבדת את עצמה ומוציאה אלבום שלם עם גרסאות כיסוי אחד לאחד לאלבום של פינק פלויד זה ביזיון. אני לא ממש מבין את מי שקונה את זה או מקשיב לזה - עדיף להקשיב לאלבום המקורי וזהו. אפילו נראה לי עדיף להאזין לאותו אלבום בגרסאת דאב כמו שעשו לאחרונה מאשר לדבר הזה. מילא לבצע את זה בלייב, אבל לשחרר את זה על דיסק? זה פתטי לגמרי.

Rudess

New member
תראה

מוגזם ומגוחך? פינק פלויד היא אחת הלהקות שהשפיעו על דרים, ובמיוחד על ג'ורדן רודס (DARK SIDE OF THE MOON האלבום האהוב ביותר עליו), כך שלתת להם כבוד ולבצע קאבר מושקע שכזה זה לא דבר מגוחך/מוגזם/בזיון. אתה לא רוצה לקנות את זה? זכותך, אבל יש מאות ואולי אלפי אנשים שכן רוצים לקנות את זה, ואני מאמין שרובם קנו/שמעו את האלבום המקורי. הביצוע שלהם יותר טוב מן המקור, לכן זה מרתק אנשים רבים לשמוע זאת. זכותך לא לאהוב את זה, לא לשמוע, ולא לקנות, אבל אין שום קשר לפאתטי.

RamiSun

New member
דרים אוהבים לעשות את זה מידי פעם

עשו את זה גם למטאליקה בעבר, למה פתטי? הם אוהבים לעשות את זה והקהל שלהם אוהב לקנות את זה... בכלל הפורום הזה התחילו להגיד על כל דבר פטתי, זה פטתי לגמרי... :)

orbiti

New member
כדאי להבהיר כמה עניינים

לא מדובר באלבום אמיתי של הלהקה. בסה"כ בוטלג למעריצים כבדים יחסית. כיוון שלדרים ת'יאטר יש לא מעט מעריצים כאלה, הוקמה חברה בשם YtseJam Records, שמארגנת את הפצת הבוטלגים היותר מעניינים (הופעות מיוחדות, אאוט-טייקים מהאולפן, דמואים וכו') בצורה מסחרית, כולל קצת מאסטרינג, עיצוב עטיפה וכו'. הלהקה לא מוציאה את זה בהוצאה רשמית, וזה בוטלג לכל דבר למיטב ידיעתי (אם כי הוא כזה שעובר את אישור הלהקה לפני הפירסום). אגב, בעיני יכול להיות ממש מעניין לשמוע אלבום קאברים אמיתי לאלבום אחר. במיוחד לאלבומים משנות השישים או השבעים שבמקור הוקלטו בסאונד גרוע יחסית, או סתם בסאונד שאני לא אוהב. למשל, הרעיון של מייק אולדפילד לבצע אלבום כיסוי שלם לטיובולר בלס המקורי די מגניב בעיני, כי בהקלטה המקורית יש הרבה רגעים לא מהוקצעים, אבל הביצוע עצמו די גרוע.

kurush

New member
סאונד גרוע

אני לא חושב שאפשר לומר על Dark Side שהסאונד שלו גרוע. לטעמי מדובר באחד האלבומים הטובים ביותר (Sound Wise, לפחות) משנות ה-70 ואף ה-80. לא התעמקתי מעולם בביצוע הלייב שלו (כמדומני יש אותו ב-PULSE וללא ווטרס), אבל הוא דורש 3 גיטריסטים, שני קלידנים, נגן סקסופון וצבא קטן של זמרי רקע. אז לומר שביצוע לייב שלו על ידי להקה של נגנים מוכשרים טכנית יהיה טוב יותר מהמקור? אני בספק גדול. אני חייב לציין שלא טרחתי להוריד אותו, אבל עדיין - ספק גדול.

orbiti

New member
לא הובנתי נכון

אני *מעריץ* את הסאונד של דארק סייד, מכל הבחינות (תזמור, ביצוע, הקלטה, מיקס, הפקה וכו'). התכוונתי לרעיון ביצוע אלבום מחווה באופן כללי, לא למקרה הפרטי הזה. במקרה של טיובולר בלז של מייק אולדפילד, למשל - חלק מהאלבום לא מנוגן ומוקלט כראוי (וגם לא מעובד כראוי, למעשה), והיה מעניין מאד לשמוע אותו מבוצע מחדש.

אלבומם הבא של תיאטרון החלומות

יהיה החשוב ביותר בתולדות הלהקה הוא יסמן אם הלהקה ממשיכה בהתדרדרותה או שעדיין יש לה מה לומר וששני האלבומים האחרונים היו חלטורה רוויה בחיקויים בלי שום דבר מקורי.

למעלה