הנה העובדות שלי אחרי שמיעת האלבום
BREATH-מבוצע יפה וזהה למקור ON THE RUN-יפה,אין הרבה מה לפספס פה. TIME-מבוצע יפה בסה"כ,אבל,ג'מס הוא לא גילמור ומרגישים זאת בשירה(מזל שהוא לא צריך לצעוק),ופטרוצ'י מבצע יפה את הסולו של גילמור(כמעט אחד לאחד),אבל מרגישים שאין פה את הט'אצ של גילמור.אני לא יודע איך להסביר זאת אך לגילמור יש איזשהו ט'אצ בנגינה שאין לאף נגן,בגלל זה גם אלו שמנגנים סולואים של גילמור באופן זהה עדין לא נשמעים כמוהו.וזה אחרי הכל נותן תחושה שחסר פה משהו. GREAT GIG IN THE SKY-אני לא יודע מי זו שרה,אך זה ממש לא זהה למקור,הזמרת פה לא מגיעה לרמה של קלייר טורי ולא עולה לטונים של קלייר טורי,זה פשוט ברובו לא אותו קטע. MONEY-סולו יפה של פטרוצ'י אך ברובו לא זהה למקור,המצאה יפה. US AND THEM-מבוצע יפה. ANY COLOUR YOU LIKE-החלק הראשון של רודס יפה ומבוצע טוב,ואילו החלק של פטרוצ'י יפה אך ממש לא זהה למקור ואפילו באיזשהו שלב ניהיה כאסאחיסטי מידיי-לא מתאים בכלל. BRAIN DAMAGE-יפה. ECLIPSE-יפה. לסיכום:כמו שחשבתי,דרים מבצעים זאת יפה אך להגיד שזה עולה על המקור זה פשוט גובל בפלילים ובעיוורון חלקי. צריך להבין פה משהו בסיסי,את פינק פלויד לא ניתן לבצע יותר טוב מפינק פלויד,האלבומים שלהם היו מבושלים עד הפרט האחרון ולכן קשה לבצע להם קאברים מרשימים,אפשר לבצע קאברים יותר אגרסיבים,יותר עדינים,יותר ג'אזים אבל אותו דבר זה קשה. נכון שלראות את דרים מבצעים זאת בהופעה זה מרשים,מהפנט,אבל שנמצאים בתוך ההפנוט הזה מאבדים את חוש הביקורת. רודס תיקח את הבוטליג,תשמע שיר של דרים ומייד אותו שיר מהדיסק המקורי ותראה שזה לא זהה בהרבה מהמיקרים. לגבי אם זה יותר יפה? זה עניין של הערצתך לדרים כל דבר שהם יבצעו כקאבר אתה תאמר שזה יותר יפה אז פה אין מה להתווכח. בגדול הביצוע של דרים יפה אך לא זהה למקור ובוודאי שלא עולה עליו,לומר זאת לדעתי זה גובל בגיחוך.