טל לדעתי זה בושה

טל לדעתי זה בושה

שאבירם לא נכנס ואומר משהו בעניין דבריהם של התושבים....לדעתי זה אפילו ביזיון בידו יש את התשובות ....אז לפחות שיגלה אכפתיות בנוגע למה שנאמר בפורום

בקשר לטרמפים.

אתם סתם חופרים על זה. אבירם לא יכול לשנות את מה שניהיה פה עם הטרמפים. תציעו רעיונות ואז אולי ישנו משהו. אל תצפו ממנו שיצליח לפתור את בעיית הטרמפים בלי עזרה ממכם.

בקשר לתגובת ראש המועצה....

לא דיברתי עם אבירם על הנושא ולכן אני מעדיף כרגע לא להגיב לכך. בכל אופן אני מציע שאם באמת יש בקרב הנוער ביקורת כלפי כל מה שנעשה במועצה (שחלקה נראית לי עניינית וחלקה לא), יבחרו 2-3 נציגים מהנוער שיקבעו פגישה עם אבירם ויעלו בפניו את מה שיש להם להגיד. אני מוכן גם לעזור, לתאם את הפגישה וכל מה שצריך. בכל הקשור להשקעה בנוער, אני חייב להגיד שהמועצה הנוכחית בראשות אבירם עושה מעל ומעבר על מנת לשפר את התנאים ולהגביר את הפעילות. אסור לשכוח את הגן שנבנה צמוד למועדון (שכולל לבקשתי גם דשא שנוכל להשתמש בו), שיפוץ המועדון שהסתיים רק לפני כמה שבעות, איטום הגג מחדש ועוד הרבה דברים נוספים. אנחנו חייבים לזכור שכל הטיולים, מסיבות, מפעלים, אטרקציות וכו' שאנחנו יוצאים אליהם ושאין שום מקום אחר בארץ שמתקרב אלינו לא ברורים מאליו ולא יכלו לקרות ללא תמיכת ראש המועצה.

למעלה