טל"ח

טל"ח

בפרוס יום הולדתי קיבלתי ברכות מאחת בשם "פרינסס רקפת". בשן התורה ובשינו המחודשת של אללה, ובזכות שקית מי המלח בשדה השמאלי של אלוקימה, הייתי משוכנע שהפרינסס הזו היא לא אחרת מאשר מלכת הנחיל דכאן. עכשיו, כלומר לפני חמש דקות, נכנסתי לבלוג של הנסיכה וחפו פניי. וורודים, סגולים הראל סקעת מחייך כמו מכל חדר של טיינאיג'רית - מה יש להן מהגמד הזה. אז טל"ח וכדי שלא אהיה היחיד שיתרשם מעודף הוורודים אז גם אתם מוזמנים. נ.ב. אין סיבה להתרשע אצלה, מה היא אשמה שאני מטומטם.

קפת

New member
קוסאמאמוטפיפשקרבחולירעיסנה*

אנלא יודעת אם זה הגיל, אבל מוח האמנטל שלך מייצר עיוועים שלא נודעו כמותם: מילא שתחשוד בי שאני קוראת לעצמי פרינסס רקפת, אבל לחשוב עלי שיש לי בלוג???? השם תרחם עליך ועל נשמתך המתפוררת. חשבתי, בתור עונש, לעשות לך אאוטינג ולגלות עליך הכל (הוא מעריץ את מיקי קם, ישן בפג'מה של מיקי מאוס, ויש לו כדורסל בחתימת ידו של מיקי ברקוביץ. הוא פטישמיקיסט. וזו רק ההתחלה), אבל אז הבנתי שזה לא עונש שחומרתו מספקת או הולמת את גודל העוון. ולכן, אני מטילה עליך לכתוב לכבודי שיר קילוסין והערצה, לפרסם אותו בזמ"ש ולבוא לשים קישור פה. זה, זה. *הקללה במקור היתה ארוכה יותר, אך נאלצתי לקצץ בגלל שינויים במבנה האירגוני של קליניקטקפת שדורשים מכולנו ויתורים כואבים, שלא לומר מכאיבים. או מאמא.

לפרסם בזמ"ש - השתגעת?

מאז התחלפות הנהלה ועלית מנעד העברית המשופרת למשעי, אני קצת בהלם ובאלם. ולמה שלא יהיה לך בלוג? מה יש? את לא מספיק כוסית/צעירה/חולה על הראל סקעת/אוהבת אדום [מחקי את המיוחר] לצרכי בלוג?

ולי נראה, שמשום-מה לא הצלחת להבין

את העונש הזה. ואין לזה קשר לצעירותך חו"ח, שהיא ערובה, כמובן, לחוכמה גדולה.

לאחר בדיקה מקיפה

של הבלוג האמור (מי אמר שלהיות רועה רוחני זה עבודה נטולת סיכון) אין מנוס מהמסקנה שאכן מדובר בקפת "שלנו". אני לא בטוח אם מה שעורר את חשדי מלכתחילה היה המשפט האלמותי "אנשים, ב 30/1 מורידים לי ת'גשר" או המשפט "ביום ששי היה מבחן בלשון, מה זה ארוך", אבל העיצוב הגראפי שאינו משתמע לשתי פנים, והשם "פרינסס רקפת" פשוט לא הותירו מקום לספק. עכשיו בנדק חביב, נראה אותך מוצא את הבלוג של לאפה* ואודי**. * רמז קטן - היא אוהבת לקרוא לעצמה "הפיה לאפה". ** ואודי אוהבת את "מלכה יהלום".

Ricca

New member
תקופת מבחנים

תקופת מבחנים זה הזמן המושלם להתעסק בכל הדברים שמעולם לא חשבת שתתעסק איתם. תוך כדי הבטחה חוזרת ונשנית- שמיד אחרי זה אני מתיישבת עם הספר. להזיז את המקרר כדי לנקות מאחוריו (בדירה שכורה, כשהמקרר הוא משנת 67), לראות את כל הפרקים של "אהבה זה כואב", לאלתר טבון במרפסת ולאפות פיתות, לגלות איך מקפיאים תמונה משפרים לה את האיכות בפוטו שופ, צורבים על דיסק, מחפשים פוטו דיגיטלי בשכונה ומדפיסים את התמונה של סוייר מלוסט על פוסטר, חוזרים לקרוא קצת בפורום מגלומניה, אומנות שימושית, ועקרות בית, וכמובן מחפשים תחביבים חדשים כמו למשל בלוגים. תאמת, עד אתמול ידעתי שהחיה הזאת קיימת, כמו ששרתי פרוקסי קיימים, פשוט אף פעם לא טרחתי לברר איך זה נראה, זה פרוותי? יש לזה נקודות? זה עושה מיאו או נובח? בכל אופן אתמול נכנסתי לראשונה בחיי לבלוג. הוא היה ממומלץ במדור האינטרנט של מעריב, ועכשיו אתם מקשקשים פה על בלוגים, ונכנסתי פעם שנייה (לך תבין צירופי מקרים, במדור ניו אייג' של מעריב דווקא הייתה כתבה מעניין על זה..) אם זה באמת הבלוג של קפת (ומובן שזה באמת הבלוג שלה..), אני דורשת פיצוי לכולנו. אגב, מי שרוצה לדעת מהו הבלוג שביתק את בתולי, הנה לכם לינק. הוא דווקא בסדר הוא.

נאבוקוב

New member
גם לי נכנע לאופנות של שנת 2003

לכן פתחתי בלוג- ואני עושה בו נסיונות חדשניים בשירה פוטוריסטית. אין סיכוי שאתן למי מכן להציץ בי בו, הוא עדין כענן. במכנסיים.

סיטרא

New member
נתקלתי פעם בבלוג

שהדיף ריח של בושם, יסמין או לילך, כבר לא זוכר, ואף אחד לא מבדיל בלאו הכי. מתוך מנועי ההארד-דיסק צפו ועלו חלקיקי בושם. זו פונקציה חדשה בישראבלוג, בינתיים בניסוי, גירסת בטא.

נאבוקוב

New member
למה את

תמיד משתוללת, איילת. הא?

למעלה