טל חץ , מה המחיר ל PYRAMIDE ME
ה הטכנאי קרמר Active member 26/11/02 #2 טל חץ עזב מיזמן את הפורום הוא חשב שימצא כאן הרבה לקוחות . ראה שאין עזב
ט טל חץ ישראל New member 26/11/02 #3 טל-חץ מעולם לא עזב אני צופה בנעשה מבלי להגיב. אני חייב לשבח אותך קרמר שסוף סוף כתבת את השם נכונה עם "ט" ולא "ת". בכל אופן ה-LNB PYRAMID עוד לא מוצע למכירה הוא עדיין בניסוי כושר יעילות.
טל-חץ מעולם לא עזב אני צופה בנעשה מבלי להגיב. אני חייב לשבח אותך קרמר שסוף סוף כתבת את השם נכונה עם "ט" ולא "ת". בכל אופן ה-LNB PYRAMID עוד לא מוצע למכירה הוא עדיין בניסוי כושר יעילות.
ע עלי שביט New member 27/11/02 #10 אז לא הגיע הזמן שתרד מזה ? חשבתי שכבר נרגעתם כולכם מהויכוחים שהיו כאן לפני כמה שבועות. די, שיהיה שקט בענין בבקשה.
אז לא הגיע הזמן שתרד מזה ? חשבתי שכבר נרגעתם כולכם מהויכוחים שהיו כאן לפני כמה שבועות. די, שיהיה שקט בענין בבקשה.
ג גוטמן אלון New member 26/11/02 #4 לדעתי טל חץ מוכר ציוד ברמה גבוהה הציוד ברמה גבוהה ולכן קרמר לא יכל ללמוד אותו.
ט טל חץ ישראל New member 26/11/02 #5 הי הי בלי ירידות על אחרים ../images/Emo70.gif אני מודה לך על המחמאה אבל אל תצית פה ריבים. מי שרוצה לומד אפילו להטיס מטוס אם צריך
הי הי בלי ירידות על אחרים ../images/Emo70.gif אני מודה לך על המחמאה אבל אל תצית פה ריבים. מי שרוצה לומד אפילו להטיס מטוס אם צריך