טל בורשטיין

YO8520

New member
טל בורשטיין

לא ישחק בגמר מול הפועל. זה מצמצם את הספסל של הגזען מתל אביב עוד קצת תודה לא-ל

AmiTutiT14

New member
נכון, אבל לא יודעת עד כמה זה יעזור.

בכל מקרה עכשיו אם מכבי רק רוצה יש לה חמישיה של זרים ואפשרות רחבה יותר לשתף את ג'יימי ארנולד שלא שיחק כל העונה כמעט בליגה הישראלית, אז הוא כמו תחליף.

AmiTutiT14

New member
אה באמת? טוב את זה לא ידעתי../images/Emo3.gif

לא אשמתי

AmiTutiT14

New member
לפי עדי, החוק כנראה אומר שהם יוכלו

לשחק עקרונית מתחילת יוני כישראלים, אבל מכיוון שאין כדורסל בישראל ביוני אז הם יוכלו לשחק כישראלים רק מהעונה הבאה.

Mc Shalti

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי זה הפסד מאד גדול של מכבי.. הוא יהווה חיסרון משמעותי כי טל שחקן מצויין ויש לו יד טובה והרבה מאד פעמים קרה שהו הביא משחקים מצויינים שניצחו למכבי את המשחק.. אז זה יתרון לנו שהוא חסר וכמובן זה יצמצם להם את הספסל שזה כבר טוב :)

זה לא ממש אכפת לי

מכבי תעלה בחמישייה עם שארפ שזה עוד יותר מסוכן והספסל שלה תמיד רחב ורוטציה שלא נגמרת. אם יהיה לי זמן יכול להיות שאני אכתוב מין מבוא לפני הגמר ואני אסקר את המאצ'אפס וכל זה.. מין פרוייקט קטן. יש למה לצפות (אולי)

Mc Shalti

New member
אבל ברגע שארפ עולה בחמישיה

אין לה עוד שארפ שיעלה ויפציץ בכמויות כמוהו ונכון יש לה ספסל רחב ואיכותי אבל הוא לא כמו פעם.. הוא הרבה יותר חלש מבעונה שעברה.. והרבה פחות משמעותי מבעונה שעברה..

YO8520

New member
נעשה סדר

מכבי יכולה לצרף רק 4 זרים כאשר ארנולד עדיין נחשב לזר למכבי יש 6 זרים כך ש2 ישבו על הספסל.סביר להניח שאלה יהיו ארנולד ופני.בחמישיה מן הסתם יפתח שארפ במקום טל בורשטיין ולכן על הספסל יש למכבי רק שני מחליפים את יניב גרין ושרון ששון. אלה אם פיני יעלה אם אסף דותן כספי או פאנן שזה לא סביר.מה שהפועל תצטרך לעשות זה לשחק פנימה ולהוציא עברות(מה גם שבסטון מסתבך כמעט תמיד אם עברות) בגלל שלמכבי אין על הספסל מחליפים.

שחושבים על זה לעומק זה באמת טוב

אפילו מצוין! עדיף שבורשטיין לא ישחק מאשר שזר לא ישחק. מכבי יכולה לשחק בארץ רק עם 4זרים (לא יותר מזה), ברגע ששחקן ישראלי לא יוכל לשחק - מכבי לא תוכל לשתף זר במקומו! אם שחקן זר היה נפצע כמו למשל באסטון או וויציץ' לדוגמא, מכבי היתה יכולה לשתף את ארנולד (שהעונה עוד נחשב זר). לכן, זה טוב מאוד וגם מצמצם את הרוטציה של מכבי. שארפ יפתח בחמישייה והוא נכנס לבעיית עבירות די מהר. אם נסחט ממנו עבירות המשחק יכול להיות בידיים שלנו! גם מהגבוהים של מכבי צריך לסחוט עבירות בגלל הבעיה שארנולד לא יוכל לשחק. שוב הרוטציה של מכבי מצומצמת. אבל בואו נחשוב רגע.. נעשה סוויטץ' נחשוב שוב קצת ונפעיל את ההגיון... ואולי נגלה שהכל בולשיט אחד גדול ובורשטיין כנראה ישחק בגמר ויפתור את הבעיות האלה שלהם. לא פעם ראשונה שמכבי ת"א כדורסל או כדורגל עושים דבר כזה. דעתי האישית לפחות .... .

כואב לנצל דבר כזה, אבל

הפציעה הזו משחקת לטובתינו כיוון שהיא מצמצמת כמעט לאפס את הספסל המכה-ביסטי בגמר. ההרכב של מכה-בי באותו משחק יכלול את שארפ וארבעת הזרים בחמישיה (קבוצה ישראלית, לא? :) ), והספסל יצטמצם לששון וגרין.

למעלה