טל את פה עכשיו?

אני פהההההההה

שיררר אני פה רק שהמחשב שלי איטי ולוקח לי שעה לשלוח הודעה!!! מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל מגיע אלי עכשיו גל של מצרים לאיי סי קיו???

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif האייסיקיו שלי בכלל לא עולה

לי היום... תיקנו לי את האנטרנט ועכשיו האיסיקיו נדפק!!! לפחות עכשיו המחשב שלי לא יישלח 7 הודעות במקום הודעה אחת (למי שהבין)
איך היה בים? רקדת?

תורידי חדש....

תורידי שוב איי סי קיו.... בים היה בסדר....היה לי מאוד קר! אני אהיה מופתעת אם לא אהיה חולה עכשיו.....

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif לא נורא... שטויות ../images/Emo3.gif

יום שלישי אנחנו גם הולכות, נכון? חסר לכן שאתן דופקות לי ברז
שבוע הבא אני צריכה לבדוק מתי אני באה כי יש לי מתכונות... וגם עוד כמה מבחנים... בכל מקרה...תהיי בקשר
מחרתיים.

אהה טוב.. (ועוד הודעה שמופנת לכולם)

אז בואו נפתח שרשור לכל המשועממים שלא יצאו היום או שלא יוצאים היום......
אבל זה יהיה חד פעמי
כי בד"כ אני מוחק שרשורים שלא הכי קשורים לנושא.. כאילו זה פסדר לפתוח שרשור אוף טופיק (לא קשור לנושא) ככה פעם פעמיים בשבוע.. אבל לא יותר מדי כי אז זה מתחיל להוריד את הרמה של הפורום ואני לא רוצה שיווצר פה מצב שיוריד את הרמה והכיף בפורום..(כמו שקרה וקורה בפורום אחר:) אז אם אתם רואים שרשור שבנושא שלו יש סימן של
תשרשרו לשם את כל ההודעות האילו.. ואז יהיה יותר סדר ואם אין שרשור כזה אז אתם יכולים לפתוח אבל לא לשכוח לשים אמוטיקון של
בנושא של ההודעה.. טוב

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif סבבה, אבל לא נראה לי שיש פה

עוד מישהו...
אתה בא ביום ראשון/שלישי?

יום ראשון כנראה..

כנראה שאני אבוא כל יום ראשון כי אני חייב להשלים את הרואדה.. את יודעת את הסיפור
טוב, אם לא אז הנה.. שנה שעברה הכינו אותי להופעת רואדה ולימדו אותנו רק את השלבים הראשונים ו....אח"כ לימדו אותנו ערבוב מכל מיני שלבים ואז זה יצא לי בעיה ולא יכולתי להשתתף ברואדות כי חלק לא הייתי בטוח שאני אדע.. אז אני בא עכשיו לרוטב כדי להשלים את מה שאני לא יודע קאפיש

שיר סלסה!!

לא ראיתי אותך בצ'אט.....נכנסת בסוף? טוב לא משנה....ניפגש כבר מחר- אין לי סבלנות לחכות!!! ועכשיו אני אלך לי למיטה בתקווה שאני אצליח איכשהו להירדם בשעתיים הקרובות...:)

למעלה