טלק לפרווה ?

elinorit82

New member
טלק לפרווה ?

הי, ביקשתי היום בחנות למוצרים לבעלי חיים מטליות לחות לכלבים (כן כן, יש דבר כזה). המוכר המופתע ענה שמעולם לא שמע על זה והציע לי במקום זה לפזר מעט אבקת טלק על הפרווה, וכך היא גם תריח טוב וגם תהיה מבריקה. מישהו יודע על נזקים פוטנציאלים רגע לפני שרודי הולכת להפוך ללבנה ? תודה, אלינור

elinorit82

New member
להפוך אותה לדלמטית ?

ועכשיו ברצינות : היא מריחה הכי רע שיכול להיות. מאד מוזר. היא אוכלת רק בונזו יבש, לא ממש יצא לה להתפלש בצואה ושתן של אחרים (או של עצמה), והיא עוד גורה בכלל !!!

איזה גזע היא?

את מסרקת את הפרווה? כל כמה זמן ? בת כמה היא אגב? יש לך אפשרות לעבור למשהו יותר איכותי (אוכל) ?

elinorit82

New member
"גזע מעורב" (צריך להמציא גזע כזה ! מספיק עם

האפליה ! המעורבים גם רוצים להרגיש גזעיים....
). מנסה להבריש את הפרווה כל יום, אבל אין כל כך מה להבריש (שיער די קצוץ). היא בת ארבעה חודשים....ולגבי האוכל- כרטיס האשראי שלי יכול להבטיח לך שמדובר במזון הכי איכותי ....

super k

New member
שימי לב אם זה מגיע מהפה

למרות שאת מצחצחת לה שיניים אם היא בשלב של החלפת שיניים אז זה מסריח בטירוף!!!!!!! אנחנו בהתחלה לא הבנו מאיפה זה בא בכלל, עד שהצלחנו לקלוט שזה מהפה כתוצאה מהחלפת שיניים (עדיין לא ברור לי מה היה שם, אם זה הריח של הדם בכלל) אבל זה יעבור תוך חודש חודשיים כמו שזכור לי...

elinorit82

New member
אוקיי, אשים לב לזה...אם כי זה ממש מרגיש כאילו

הריח מגיע מ-כ-ל הגוף. ממש מכל הפרווה !

super k

New member
הריח המזעזע הזה משפיע על הפרווה וכל הסביבה של

הכלבלבצ'יק המפלץ הקטן. אם זה אכן ריח שקשור להחלפת שיניים אז תנחומיי
נוראי, אבל עובר חחח *אם אתם לא בטוחים באשר לסיבה, אולי שווה לעשות קפיצה קטנה לוטרינר...

elinorit82

New member
אוקיי, הפנמתי, אבל לשאלתי המקורית... יש למישה

התנגדות לטלק ...?

ferrarious

New member
בת כמה הכלבה?

מתי קילחתם לאחרונה את הכלבה? אם לא מזמן והריח קבוע גם לפני וגם אחרי והוא מגיע מכל הגוף אז יש שתי אפשרויות לדעתי לגשת לוטירנר ולודוק בעיה עם העור האפשרות השניה להחליף את סוג המזון. כאשר הכלב אוכל מזון לא איכותי או כזה שלא מתאים לו לעיתים הוא מדיף ריח רע. יתכן מאוד שהמחיר של בונזו נראה יקר אך הוא לא יחסית למזון כלבים איכותי.

מ י מ ו ן

New member
גם אני קיבלתי המלצה

לפזר על לאקי טלק. (טלק של תינוקות - לא מסרטן) מנסיון אישי זה לא עזר ללאקי ולא מנע ממנה את הרייח אולי הפרווה הייתה יותר נעימה. אם כן תחליתי לנסות אז אופן השימוש - מעט טלק על הייד פיזורו נגד צמיחת השיער להמתין מס' דקות ואז להבריש. (הכול מנסיון אישי) בהצלחה.

למעלה