טלקיניזיס

טלקיניזיס

התחלתי להתאמן לפני כמה ימים על טלקיניזיס (telekinisis) בעזרת כח המצחשב (לא העין השלישית). בנתיים הריכוז שלי השתפר בהרבה ואני לא בטוח שהצלחתי להרעיד (לא להזיז) כפית. היא לא זזה אבל היא רעדה קצת במקום. קראתי רק מאמר אחד על זה ואני בטוח שיש עוד שיטות שזה יצליח יותר טוב מישהו מכיר? אהה ויש לי עוד שאלה... criss angel עושה את הטריקים שלו בעזרת טלקיניזיס?? (http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311&q=criss+angel )

Swicca

New member
עיצה קטנה

תתחיל ממשהו קטן כמו גולה על משטח חלק, ואחרי שזה יעבוד ואשכרה יזוז, אפילו קצת אז תעבוד לדברים גדולים יותר. אני חושב שמתכת זה קצת בעייתי, במיוחד על ההתחלה. אתה לא מסכים?!

מסכים

לא ידעתי שצריך חפץ יותר קטן. ולא ידעתי שעדיף שלא משהו מברזל... אני ינסה עם קלף... מישהו יכול להביא לי מאמרים על זה? או הסברים??.

Soul Reaper

New member
אני התאמנתי על טלקינזיס

ראיתי התקדמות ממש מהר אבל הפסקתי לנושאים אחרים. כריס אנג'ל לא משתמש בטלקינזיס, כריס אנג'ל עושה רק 'אשליות' באתר שלו הוא מסביר איך עושים או משהו .. אבל זה לא אמיתי :) .

בסרט ששלחתי אליו קישור הוא אומר שזה

טלקיניסיס. הוא לא אמר את המילה טלקיניסיס אבל הוא אמר שזה בגלל שאם בנאדם מאמין שהוא יכול להזיז משהו אז הוא יכול להזיז... לא זוכר בדיוק באיזה מילים הוא אמר. והוא קורא לעצמו mindfreak או משהו כזה..

יש בארה"ב מישהו שמוכן לתת מליון

דולאר, למי שיזיז חפץ למה אתה לא נוסע לקחת את הפרס? שנית יש אפשרות להזיז דברים אך קשה לעשות זאת במתוכנן... גם לי קרה מקרה של טלקנסיס אך לא אומר, כי אני יכולה לשלוט בתזוזה במכוון, אלא זה קרה בספונטניות, ועבד. בהצלחה לכם, בהחלט מי שאומר שיכול להזיז דברים כל אימת שנבקש, זה טריק. כי אחרת מזמן כבר היה לוקח מליון דולר. אריאלה באהבה

MetalSinagouge

New member
וואלה...

ככל שאני מתעניין יותר בעולם המסתורי הזה אני מבין שהכל זה טריקים, מתוחכמים אומנם, וכמעט כבר אין קסם..

בטוח אפשר להזיז בעזרת כח המחשבה אבל

אבל זה קשה בגלל שצריך להאמין בזה. אני מאמין בזה אבל כשאני מנסה עדיין בתת מודע שלי אני חושב שאי אפשר...כי זה לא נראה הגיוני! צריך לעשות ניסוי כזה..ללמד ילד קטן בן שנה שאפשר לעשות דבר כזה וזה הגיוני שאפשר ואז 90% שהוא יזיז. שמעתי סיפור ממישהו שיכול להזיז וראיתי את זה מול העיניים שלי והוא סיפר לי שמגיל קטן לימדו אותו את זה. הוא אמר שאנחנשים שמשהו לא בסדר אצלהם במח יכולים לעשות את זה כי צריך להאמין בזה ולחשוב שזה הגיוני... לכל אחד יש את היכולת הזאת...רק צריך לפתח אותה.

MetalSinagouge

New member
מממ... אמונה זה דבר חזק מאוד.

כשלמדתי קצת על מה זה כישוף, אמונה הייתה בסיס גדול מאוד לדבר הזה. אנחנו מאוד מוגבלים שכלית, בחלומות צלולים למשל, אני חייב לקפוץ דרך חלון סגור בחדר שנמצא בגובה מסויים רק כדי לעוף! ז"א הידיעה שאני חולם לא מסייעת לי כלל פשוט ליפול' ולא לנחות בכאב. אני חושב שאחד הדברים שגורמים לכל ה'עסק' להראות זול זה טריקים ממוסחרים.

אני מאמין שאפשר להזיז דברים, אבל...

אבל כשאני בא לעשות את זה זה לא מסתדר לי כי זה נראה ממש ממש לא הגיוני אבל אני מאמין בזה! וגם באמצע שאני מנסה אני אומר לעצמי...איזה אידיוט אני נראה..חושב שאני יכול להזיז חפץ רק בעזרת כח המחשבה... לפעמים אמונה ושכל לא הולכים יחד...

Swicca

New member
אמונה..

זה מה שיבדיל בין מי שיצליח ומי שלא. אם אתה לא סומך על עצמך במה שאתה עושה... למה שזה יעבוד?!

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif.

בגלל זה אני חושב שבנתיים אני אלמד על הנושא מבחינה תאורתית. רציתי לשאול, משהו שלא ממש קשור. היה פה דיון לאחרונה על סמים, מריחואנה, אם לדייק. אחת הטענות שעלתה היא שאנשים שמשתמשים בסמים הם כמו אנשים בריאים לגמרי שהולכים עם קביים. רציתי לשאול איזה פעולות (אם יש) שלא מערבות סמים במהלכן יכולות להביא למצב שנוצר כאשר בנאדם לוקח סם?

Soul Reaper

New member
אומרים בסרט שהוא 'אילוז'ן'

כלומר, מתעסק באשליות.. יש לו מדריך שאפשר להוריד וללמוד איך עושים את זה... אין לי לינקים , מצטער .

למה אין לינקים?

באיזה אתר מצאת את המדריך?? אני חייב את זה! בבקשה! תביא לינק

למעלה