טלצ'וק!!!!!!!!!!!!!!!!!

טלצ'וק!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי שיודע ולמי שלא- טל חזר מפולין!!! tal 05 ד"א וברוך הבא קודם כול!!!!! מחכים לשמוע חוויות.... התגעגעתי

tal 05

New member
../images/Emo24.gif

גם אני התגעגעתי המון המון המון!!!!! היה מ-ד-ה-י-ם, באמת.. חוויות...? זה הרבה מידי לספר ואני קצת מבולבל..אני עוד צריך לעבד את הכל..

חחח חמוד

לאט לאט....חחח זה בסדר אני לפחות רוצה לשמוע חוויות...מקס' תאמר לי אח"כ העיקר שחזרת....

אפרופו פולין ושואה

אני מנסה לארגן למחלקה שלי ביקור ביד ושם... יוזמה של יד ושם, צל"ש להם. אני אומר - כולנו ביקרנו שם לפחות פעם אחת, אבל כשאתה לובש עליך את מדי וסמלי צה"ל זה ללא ספק מרגיש אחרת.

hadarwin

New member
נכון!

לכל ההודעות ברוך השם חזרת בשלום ברוך השב~!!! וכן מייק (אני לא יודע ) אבל באמת נשמע הרגשה אחרת! תפיקו משם הרבה ידע !!!

count on me

New member
הלאפהה שלי חזר = ]

מי יאכל אותך קודם?? חח טלצו'ק שלי =] כל כך התגעגעתי....ואשמח לשמוע חוויות...=] אני בטוחה שהיה לך מסע מרתק ומעניין...וכןם התנתק קצת - וזה טוב! ( כמו שאמרתי...) איזה כייף...חזרת בשלום, בריא....וגם היה לך מדהים כמו שהבנתי... כך שאני מאושרת =] הכנתי לכבודך כדורי שוקולד, אמרו לי שהם טעימים...חח
אוהבת אותך המון המון =] ו...ברוך הבא לאפפון...חיחיחיח

tal 05

New member
התגעגעתי המוןן

וגם אני חושב שהכדורי שוקקולד שלך היו טעימים.. יאללה אדר..בדואית מצויה שלנו,מתי את מזמינה את כל הפורום לאוהל שלך??

count on me

New member
=/

סורי חברי'ה לא בזמן הקרוב....אבל אתם מוזמנים לגלידה... =] - איך אתה יודע אם לא טעמת? - חעחחחעחע

למעלה