טלפונים, טלפונים

גלבועא

New member
טלפונים, טלפונים

מה היינו עושים ללא הטלפון הנייח / הנייד? כך למשל, באמצע הנסיעה מהעבודה הביתה, רעש נורא באוטובוס [שדרות ירושלים ביפו למי שלא יודע עוברות עבודת חפירות ומה לא, תנועה צפופה, צפצופים, בני נוער באוטובוס חוגגים את החיים בקולניות מאושרת [זה הקטע הכי שמח באוטובוס, השמחה הנפלאה הזו]. הטלפון מצלצל: שלום הוא אומר לי, התמקמתי במלון, אני מרגיש מצויין. אני אפילו לא ידעתי שהוא נוסע לטיול, אז זייפתי "כן" "איזה יופי" "החדר נקי"? נו, מה אומר לו, שאין לי שמץ מושג, ואז הוא ייעלב כמו הזכרון שלו רופס? אחר כך נודע לי שהוא התקשר וסיפר על תוכניותיו. לא עודכנתי. [קרה, קורה, יקרה] קיבלנו מתנה מחותנתי 300 שח ליום הנישואין, אותם נוציא על.. לא יודע. בינתיים עוד לא התקשרתי לומר תודה, והנזיפות מחמירות. אז אצלצל אליה מהנייד אומר תודה קצרה, כי אני באוטובוס וכו' וקשה לשמוע וכו' חיים מלאים בשתי שיחות טלפון, רגע, מה לא?! בקר שבת יפה. ירד גשם אתמול.

שבת שלום ../images/Emo48.gif../images/Emo212.gif

נערכת לקראת המחר (אופטימית משהו) ,בודקת איך לקצץ בנושאים בלי לפגוע בתכנים. גלבוע, השאלה איך הייתי עונה לך לולא המחשב / האינטרנט. אתה שאלת בהלצה ואני לוקחת זאת לדיון רציני ( אז מה אם שבת). אז אשלב בדוגמה : מתקשר הבן מהסלולרי מתוך הרכבת ,ומבקש שאבדוק לו מתי יש אוטובוס מבאר שבע.רצה למחשב גולשת באינטרנט ומוצאת את התשובה. נכנסת לפורום "המשפחה שלי" לראות מה שלום כולם. 3 פעולות שלא היו מתרחשות לפני 15 שנים : סלולר, מחשב /אינטרנט/ פורומים ולבטח לא הייתי מכירה כל כך הרבה אנשים מכל רחבי הארץ. אבל השאלה נכונה בכל דור ודור: מכונת כביסה, מייבש כביסה, שואב אבק ולכו אחורה עד........................המהפכה התעשיתית.

גלבועא

New member
אמא, חפשתי בכל מקום, לא מצאתי שהשביתה הסתיימה

השכילי אותי, בבקשה

המורה

כתבתי שאני אופטימית. היום בערב הנהלת הארגון מתכנסת לדון האם לחזור על תנאי לשבועיים. לא שאני אוהבת זאת (ולא אפרט כאן מדוע), אך בכל זאת נראה כאילו אני כבר שנה בבית. (וממש מוטרדת/ מודאגת מהבגרויות). והרבה מזל טוב ליום הנישואין.

גלבועא

New member
אההה, הייתי בפורום המורים

יש אחד מילטינטי מאוד. גיל משהו.. אני מאוד אשמח, כי בגרויות חורף הלכו "פייפען" לטעמי, גם בגרויות הקיץ בקרוב יתחילו ל"הידפק".

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, ../images/Emo49.gifגלבועא ליום

הנישואין. ובקשר לסלולרים - אין ספק מכשיר חשוב המקל על החיים. אבל---- ממש לא נעים לשבת במקום ציבורי, כמו בתורל--- או באוטובוס ולשמע את רעש השיחות והצלצלוים מסביב. שלא לדבר על להקשיב לשיחות עסקיות, או גרוע מזה פרטיות בין אנשים. המשוחחים שוכחים שאינם בבית ומשחררים קטעים... הגשש החיוור היה יכול לבדר אותנ ועם מערכון בנושא, אבל הם כבר התפרקו, וגם קם בק יכול להתבצע רק בעולם אחר... ואנחנו, זמר ואני מתכננים לצאת ולטייל מעט בסביבות תל אביב. לאורך הירקון אולי, לאן שיקחו אותנו הגלגלים ואח"כ רגלינו. הכל פתוח. שבת שלום

גלבועא

New member
חן חן לך, קצת "התבלבלתי" כי יום הנישואין שלי

הוא בסוף החודש.

גלבועא

New member
לא, ממש לא

ב - 29 בובמבר אני קורא מעל בימה גדולה בסינימטק שיר של חבר שלי לקהל די גדול, ואני לחוץ נורא.

ואם ,ואם ואם

נגיע כל עדת ה"מעודדות" זה עשוי להרגיע ?
ההוא באתר מורים נראה לי "שתול" של הארגון. (בינגומן). ביני לביני אני תוהה מה לעשות. הרי שכחו כל מה שלמדו (הספיקו מעט מאוד), האם לקצץ ? מה יעשה משרד החינוך מבחינת היקף החומר? ממש דילמה.

נזכרתי בך היום../images/Emo73.gif../images/Emo104.gif

הייתם ביד השמונה ? ממש מתאים לכם. (אם הצלחתי לתהות על קנקנכם וחושבת שאיני טועה). צירפתי לך קישור שמפנה ישר למוסיקה, אך דפדפי באתר. ולמי שאינו מכיר : מקום מקסים בעיקר בשישי בבוקר.

m i t a l y

New member
בוקר טוב

אצלנו לא ירדה טיפת גשם אתמול אבל כבר התחלנו ללבוש בגדים ארוכים וגרביים. מאוד נעים. איך מזג האוויר בגוש-דן? חמותי רוצה לקחת אותנו היום למסעדה ביפו. נראה...

alona 9

New member
מיטליייייייייייייייייייי ,טעות!!!

גם אני חשבתי שאצלינו (אצלי ואצלך) לא ירד גשם.. עד ש.........
אתמול בלילה יצאתי בסביבות .11.00 החוצה,כי רציתי לטייל עם הכלבה, כמו בת 16 קיפצתי על שלושת המדרגות שבכניסה לבית,ו"בום טראח" מצאתי עצמי שכובה על הרחבה הרטובה,נאנקת מכאבים.. התוצאה הסופית,קרסול נפוח (וכנראה שבור),נדודי שינה (מהכאבים),ואמא קשישה ,אשר חשבתי להנעים לה את סוף השבוע בביתי. היא מסתובבת סביבי מודאגת ..ויוצאת מכליה כדי שלא אזוז,לא אאמץ את הרגל.... ובחיי שזה כואבבבבבב. אז ירד גשם,רק שלא ידענו ולא שמענו... ובקשר לסלולארים,לא כל כך אוהבת, אך בימים הקרובים אברך.. כי מחוסר ברירה אני הולכת לעבוד מהבית, ויש להם, לכולם בצוות... סלולארים..

החלמה מהירה לקרסולך אלונה,

לפעמים צריך שבת כזו. שקטה ורגועה. לבקשתינו לא התייצב הגדוד לארוחת צהריים, וזמר שושנים ואנכי יצאנו לנו לשוטט מעט. קצת בחוף תל ברוך, נהנינו לרות את הים הכחול, השקט, את הדייגים על הסלעים עם מוטות החכות מתנוססים אל על. משט של סירות מפרש וקייקים. ואח"כ הלכנו קצת לפארק הירקון, לאורך הנחל, ירוק יפה ומלא פעילות צועדים, רוכבי אופיים , מחליקים על גלגליות, טניס, כדורגל, מה לא? בגני יהושע לא היינו שם יש עוד... ואמנם מתגעגעים, ביחוד אל הנכדות, אבל זקוקים גם לשקט ולמנוחה לפעמים.

alona 9

New member
תודה אור,ובקשר לשבתות

הזכרונות והטיולים המרשימים ביותר הם מתקופות הסתיו.לא חם לא קר ,בסך הכל מאד נעים לטייל.. אז הגדוד שלך אמנם לא התייצב לארוחה אבל הנה,הרווחתם טיול מהנה.

../images/Emo24.gifאלונהההההההההההההההההההה../images/Emo141.gif

החלמה מהירה יקירתי. איך את כעת ? את רואה ,אם היית באה שלשום לא היית נופלת . אצלנו גשם ממש לא יורד. (חייבים לשמור על הומור
)

m i t a l y

New member
אלונוש יקירתי

11:00 בלילה? אצלי המנסרה עובדת שעות נוספות בשעות כאלה
מקווה שהרגל במצב יותר טוב. אם את צריכה משהו... יש לך את ה-
שלי?

למעלה