טלפון

mykal

New member
אגיד שני דברים

שלכאורה סותרים, אבל הם בהחלט אולי יגרמו לחשיבה והדגשים אחרים.
את הטלפון האלחוטי, צריך לשמוע את הצלצול אליו כמו בנייח.
אם שניהם (השפופרת של הנייד)מונחים על השולחן בסלון והיא במיטה בחדר שינה,
היא צריכה לקום אליהם.ולשניהם יהיה לה קשה להגיע.
אז כן היא צריכה שפופרת צמודה לגופה--וגם לדעת לתפעל אותה.
מה שנכון לעשות לדעתי, זה לומר לה--אנחנו דואגים לך, והתקשורת היא בטלפון,
הנה שתי אופציות--איזו נוחה לך יותר, ובבקשה הקפידי.
אין עדין פטנט שהמכשירים יתפקדו מעצמם.
ואם היא לא במסוגלות לענין--אז מתנצלת אם זה ישמע לא טוב,
בזה אתם דואגים כי אתם מודעים לקושי, לבעיה שמטרידה אתכם--אבל יתכן, שיש בעיות שאתם לא רואים
והיא בסכנה מהם.חבל,
כי להפוך את בעית האלחוטי או הנייד--לבזה היא לא זוכרת/שומעת בעצם לא מתפקדת,
ורק פתרון טכני---מצטערת--לא יכול להיות.
יש כאן נורית אזהרה, ומכיון שכ"כ אכפת לך, חשוב לעקוב צמוד יותר.

hedwig22

New member
אז ככה:

במהלך היום יש איתה מטפלת ברוב שעות היום, שוב בעיקר כי קשה לה הלתנייע. מבחינה קוגניטיבית היא צלולה לחלוטין. והיא גם מאד מאד עצמאית (עד כמה שהיא יכולה) ועקשנית. רצינו כבר לסדר מישהי שתישן שם, אך היא מסרבת. התחושה שלנו שהיא עוד לא ממש שם. בבית היא הולכת רוב הזמן בלי הליכון. אבל קשה לה לעמוד ולכן היא זקוקה למטפלת. דווקא קיבלתי פה תגובה שישנם מכשירים שכבים מאליהם ברגע שהשיחה מתנתקת ואני עומדת לחפש מכשיר כזה. זו הבעיה העיקרית כרגע ושוב היא יותר קשורה בנו ובדאגה שלנו מבה. לה יש שעון מצוקה צמוד על היד. בטלפון היא שומעת בסדר. את הצלצול של הנייד היא לא שמעה (אבל גם אבי שהוא איש צעיר לא תמיד שומע) צלצלול של טלפון קווי היא כן שומעת. ולכן האלחוטי שהוא נייד אבל קווי טוב לה. בימים האחרונים היא מאד מקפידה לבדוק אם הטלפון סגור. וגיסתי שמתקשרת אליה לפנינו גם מזכירה לה. בקיצור אנחנו כל הזמן במעקב אחריה ונדע אם ישנו שינוי המחייב התייחסות. בכל אופן תודה.

mykal

New member
את העקשנות

והרצון לעצמאות אני מבינה היטב.
טוב שאתם עוקבים ועירניים.
מאחלת לה בריאות טובה ולכם הרבה סבלנות וכוח.

לי יש אלחוטי של VTECH

לאמא שלי יש של פנסוניק. בדקתי את שניהם וברגע שהבן אדם מהצד השני מנתק המכשיר מתנתק. לא צריך ללחוץ על כפתור ולא צריך לשים בבסיס טעינה. בגלל זה אני לא מצליחה להבין.
לא הבנתי מה הקשר בין אלחוטי לבין לא לשמוע. כשאתה מדבר בטלפון אתה לא עושה את זה באמבטיה ואחרי זה סוגר את הדלת ושוכח את הטלפון על השיש. בדרכ מדברים בישיבה על הכורסאת טלויזיה, ליד השיש במטבח... מקומות שעוברים בהם.
ואם היא מסוגלת לדבר איתכם בטלפון אז בעיות השמיעה שלה לא קשות במיוחד. בעיקר גיל.

למעלה