טלפון Hyundai לבקשתו של השומר... (רק אל תהרוג אותי)
A AndreyS New member 12/4/02 #2 טוב הוא כבר פרסם את זה... נספר לכם גם שיש לו 7 צבעים לתצוגת מסך, שניתנים לשינוי, ובקוריאה הוא נקרא DD-101 ובארץ DD-100 - אבסורד ואני בטוח שזו אותו המכשיר!
טוב הוא כבר פרסם את זה... נספר לכם גם שיש לו 7 צבעים לתצוגת מסך, שניתנים לשינוי, ובקוריאה הוא נקרא DD-101 ובארץ DD-100 - אבסורד ואני בטוח שזו אותו המכשיר!
מ מ ס ט י ק New member 12/4/02 #4 הם נמכרים בארץ? מה המחירים שלהם בערך (בארץ ובחו"ל)? הם פועלים ב- GSM?
G geostant New member 12/4/02 #5 לא הכי יודע... למי אכפת יש DBTel... סתם... אין לי מושג אני משער שבקרוב בארץ, מצאתי את זה סתם איפה שהוא זרוק במחשב שלי (יותר נכון השומר שלח לי).
לא הכי יודע... למי אכפת יש DBTel... סתם... אין לי מושג אני משער שבקרוב בארץ, מצאתי את זה סתם איפה שהוא זרוק במחשב שלי (יותר נכון השומר שלח לי).
מ מ ת ו ל ת ל New member 12/4/02 #8 סתם חקיינים וגם סמסונג תמיד מחקים את נוקיה נראה אותם מוציאים מכשירים בטכנולוגיה ועיצוב לפני נוקיה לא מאמין בחיקויים זולים
סתם חקיינים וגם סמסונג תמיד מחקים את נוקיה נראה אותם מוציאים מכשירים בטכנולוגיה ועיצוב לפני נוקיה לא מאמין בחיקויים זולים
G geostant New member 12/4/02 #10 מה אתה מצפה ? תמיד הקטנים מחקים מהגדולים והטובים עד אשר נופל להם האסימון שעיצובים חדשים עם טכנולוגיה חדשה יהיה יותר רווחי מאשר לעשות חיקויים. בכל אופן העתיק נראה מבטיח עם הרבה דגמים יפים ומעניינים (בכל החברות לאו דווקא DB*el)
מה אתה מצפה ? תמיד הקטנים מחקים מהגדולים והטובים עד אשר נופל להם האסימון שעיצובים חדשים עם טכנולוגיה חדשה יהיה יותר רווחי מאשר לעשות חיקויים. בכל אופן העתיק נראה מבטיח עם הרבה דגמים יפים ומעניינים (בכל החברות לאו דווקא DB*el)