טלפון עם מצלמה

בא לשמה

New member
טלפון עם מצלמה

יותר ויותר רואים בכל מקום טלפונים עם מצלמות. ותהיתי, שמא אולי אפשר להשתמש בזה גם למטרות טובות, כגון צילום דברים שבקדושה: תפילות (כמובן, לא חו"ח בשבת או יום טוב), מקומות קדושים (כגון ציון קדוש), גדולי תורה, ושאר דברים המביאים לידי התחזקות. ואולי גם צילום עניינים שבחולין אינו רע כל כך... בכל אופן, חברים, אשמח לשמוע מה דעתכם, וגם מניסיונכם: האם יש לכם ולמכריכם טלפון נייד עם מצלמה? ומה אתם מצלמים בה? התוהה.

little snoop

New member
אממ.,

אם תלמדי קצת הלכות צניעות, תיווכחי לדעת שלא רק בלבוש צריך להצטנע, גם בדיבור, גם יש עניין שהבית לא יהיה מפואר/גדול מידי, ו..כן, יש להצטנע בנייד שלך..שאמור להיות במקרה הטוב בשביל שיחות והודעות..אבל כל אחד וההחמרות שלו, מי שלא הבין את זה עד עכשיו גם לא יבין בקרוב, צניעות זו מידה שצריך לעבוד עליה כשאר המידות..שנזכה ..

נו זה נכון שצניעות זה לא רק בלבוש...

אבל כדיין לדעתי פלאפון עם מצלמה זה סבבה לגמרי גם מבחינה צניעותית....את יודעת זה כבר רגיל שהיום מייצרים לרב פלאפונים עם מצלמות...זה לא משו ששייך רק לעשירון העליון.

little snoop

New member
כן?

וזה רגיל גם לעשות 2 חורים באוזן.. שוב אומר, כל אחד ומה שהוא חושב..

וואו אני חושב שנסחפת. .

גם אפשר לדמות את זה לקעקועים ועוד לכל מיני דברים. . אבל צניעות פרושה שלא להתבלט (פחות או יותר. . .) וכיוון שרוב בני האדם הם אם פלאפונים אם מצלמות לא אמרתי פלאפון הכי משוכלל שיש . . אז זה כבר לא בגדר לא צנוע . .

little snoop

New member
תראה,

אכן, אפשר לדמות את זה לכל מיני דברים, יש כאלה שזה בחורים(לי אישית יש חור שני באוזן,ואני חושבת שזה לא צנוע..)יש בדיבור,לבוש,בושם, חפצים ופון..אבל שוב אומר כל אחד ישים את הגבולות לעצמו!תהנה!ושיהיה חג כשר ושמח לך ולכל עמ``י!

אין מה להשוות פלא' עם מצלמה לחורים באוזן וכו

כי באמת 2 חורים באוזן לא כל העולם עושה כי באמת יש בזה עניין של צניעות...ואילו פלאפון עם מצלמה זה נהיה כבר נורמה....יש מבין?(ואני יודעת שאת נקבה...)...ומצטרפת לדברי קובי..

בא לשמה

New member
הייתכן

שאיש מחברי הפורום לא צילם מעולם דברים שבקדושה? או שמקיימים את מה שנאמר בעמ"י, שביישנים בני ביישנים אנו

כן, יש אפשרות...

לי יש פלאפון כזה שאיכות המצלמה שלו טובה (5 מגה פיקסל) וזה בהחלט משמש למטרות מועילות. קודם כל בטיולים או סתם נסיעות זה זמין להסרטה ככה שזה בהחלט מזכרת נחמדה בלי להיסחב עם מסרטה וסוללות וכל מה שמסביב. תמונות רגילות אני בד"כ גם מצלמת אבל יותר אלו שאני מעלה לבלוג, זה מאוד עוזר בקטע הזה (למטרת הבלוג גם ההסרטה הועילה לי פעם אחת).

פועונת

New member
מצלמה בפלאפון מיועדת..לצילום ספונטנ

בו אתה מצוי ללא מצלמה אז יאלה אתה שולפ ומצלם..אין איסור בזה..ומה טוב אם זה משמש גם לקדושה!הצלחה..

זאבילה

New member
מצלמים את עצמנו באמצע

תפילה טובה.... להזכיר לעצמנו מה צריך לעשות כל הזמן...

למעלה