טלפון סללורי / מקור השם ברברי

חזיר בר

New member
טלפון סללורי / מקור השם ברברי

1)נטען בפני שאפשר לעקוב אחרי מיקום של טלפון סללורי גם כשהוא מכובה,כל עוד הסוללה מחוברת,האם זה נכון? 2)מה מקור השם ברברי,או עמים ברברים,האם זה שם שהרומאים המציאו לעמים האחרים פרט להם?

תשובה לברברי

השם ברברי הוא יווני: הקדושה ברברה נרצחה במיתולוגיה ע"י אביה (שנהרג ע"י מכת ברק בעקבות הרצח). המעשה הזה - לרצוח את הילד שלך... - זה ברברי וכך גם עוד אי אילו מעשים שנכנסו לקטגוריה מאוחר יותר. לגבי סלולרים אין לי מושג.. אני חלק מהזן הנכחד במהירות בארצנו שאין לו טלפון נייד. קישה

ashlaya

New member
יש לי תשובה

אכן כן ולא טעית ניתן לדעת בדיוק מיקום לפי הסוללרי אבל כמובן שלא מדובר בכל אחד אלה ברשת הסלולרית שמוסרת פרטים כאלה למשטרה או במצבים שיש בהם באמת הצדקה ישנו מיקרה של משפט על רצח שלפי הסלולרי ידעו שהרוצח נכח במקום מה ששבר את כל הטענות שלו!

qazqaz

New member
הסבר לגבי הסלולרי

אחת ל-40 דק´, בערך, שולח המכשיר הכבוי (בתנאי שהסוללה מחוברת, כמובן) סיגנל קצר לרשת הסלולרית, ובכך מעדכן את מחשב הרשת על מיקומו. הדבר נעשה ע"מ לקצר את זמן איתור המנוי בעת שיחה אליו, וגם כדי לחסוך משאבי מערכת - כאשר תגיע שיחה למנוי, מחשב החברה הסלולרית שלו ינסה לאתר את המכשיר קודם כל במיקומו הידוע האחרון (ישדר קריאה למכשיר מתחנת המימסור האחרונה עימה היה המכשיר בקשר), ורק אח"כ ישדר את אות החיפוש והקריאה למכשיר בכל הארץ. גם מכשיר פועל (שאינו כבוי, הכוונה) עושה זאת, מאותה סיבה.

למעלה