טלפון לוויני?

dana 2088

New member
טלפון לוויני?

אני מעונין לרכוש טלפון לוויני לשמוש בהפלגות ארוכות (מעל שנה). אשמח לקבל חוות דעת והמלצות על נותני שרות ומכשירים שונים. תודה

netoy

New member
העברתי הלינק שלך לחבר שעדיין עוסק בזה (מ 711)

gb228

Active member
תבדוק אצל "אלחוט ים"

נדמה לי שהם היו אמורים להתחיל לשווק איזשהו דגם וגם לספק חיבור לספק שירות (זה היה לפני יותר משנה - כך שאני מקווה שזה קרה בסופו של דבר).

תיצור קשר עים רון יציב במסר, הוא מיבא

מכשירים כגון טלפון לוויני, ומכשירי מצוקה מגוונים,ממליץ בחום,

dana 2088

New member
תודה רבה למשיבים. בנוסף

אשמח לקבל חוות דעת (אפשר גם במסר)ממי שהשתמש בפועל במהלך חצית אוקינוס, באחד מהמכשירים הקיימים כגון: inmarsat ISAT phone Pro או אירידיום 9555 וכיוצב'. תודה

Efraim

New member
השתמשתי בטלפון לוויני במסע חובק עולם

ללא כל בעיות תקשורת (כלומר היה לי תמיד כיסוי לוויני לשיחות). הטלפון הוא מדגם INMARSAT MINI - M בסיסי שנותן שיחות במחיר מתקבל על הדעת (בשנת 2006 היה כ 0.90$ לדקה.) שומש לשיחות עם המשפחה כל מספר ימים וקבלת מידע על מזג אויר בחציית אוקיאנוסים. מניח שהיום יש פתרונות זולים יותר וטובים יותר. אני התקנתי בשנת 2001 כך שהדגם שלי בהחלט מיושן.

cobi1

New member
MINI-M

השרות של MINI-M מסתיים בסוף 2013 הוא הוחלך ע"י שרות INMARSAR ISAT לשרות החדש דגם נייד ISAT PRO ודגמים נייחים עם אנטנות ימיות וחיבור למחשב. השרות החדש זול כ-80 סנט לדקה. הדגם המתחרה אירידום 9555 עולה קצת יותר. הדגם המוביל בתקשורת ליאכטת הוא INMARSAT FLEET BROADBAND -150 הוא עולה כ5000 דולר ומאפשר גלישה באיטנרנט בפס רחב וגם שיחות זולות כ-60 סנט לדקה...

laluka1

New member
נובה תקשורת

דבר עם בחור בשם ליאור. שכרתי ממנו מספר פעמים, בחור הוגן מחירים טובים. 0527817739

למעלה