טלפון לוויני

טלפון לוויני

זקוק לתשובה רכשתי מכשיר טלפון לוויני של חברת הלווין אירידיום להלן הבעיות שיש לי עם הטלפון הנ"ל. 1) כל השיחות מתנתקות לאחר כמה שניות. 2) איכות הקו על הפנים. יש התנתקויות רבות , קו משובש. 3) לוקח הרבה זמן להתחבר ולקבל קו. 4) אין קליטה מכול מקום. במיוחד מדרום אמריקה. 5) הקו משובש בכול מקום בעולם כולל בישראל. חברים יקרים אם לכם יש טלפון כזה , או שכרתם טלפון כזה, אשמח לקבל מכם תגובות להלן הדואר האלקטרוני שלי [email protected]

elazarmetayel

New member
טלפון לוויני

אני משתמש בטלפון טורייה והוא עובד מצויין וגם יש לו GPS. תבדוק באתר www.small-world.us

יופי של פרסומת אתה עושה לעצמך, הטלפון הלוויני

יופי של פרסומת אתה עושה לעצמך, אני ניסיתי את הטלפון הלוויני בשלוש יבשות. אמריקה., אפריקה ואסיה. זה פגר מת וגוסס. כל הרשת לא מטופלת שנים. כל מערך הלווינים ישן, נופל, האיכות של השיחה הולכת ויורדת. הטלפון הלוויני נכשל כישלון גדול, הכול סיפורי אגדות מצוצות מן האצבע.

elazarmetayel

New member
סוס או לא סוס - זה פשוט עובד !!

ניסית אירידיום או טורייה? אני מטייל כבר כמה שנים עם טורייה - נוסה בהצלחה גדולה בקצ'קר בטורקיה, במרוקו (למעשה עכשיו אני במרוקו וזה עובד יופי), בפינלנד, בקירגיסטן ובטאג'יקיסטן וגם בגרוזיה - ואלו המקומות שאני ניסיתי אישית. אחרים לקחו את הטלפון ואמרו שהיה מצויין. דרך אגב, הרשת של טורייה חדשה, לווין נוסף עלה לאויר לפני חודש והרשת רק משתפרת כל הזמן. אתה ניסית טורייה או אירידיום? לגבי אירידיום - אין לי ניסיון...אבל טלפון לוויני של טורייה - עובד, וגם שולח מיקומים מצויין. בכל מקום ראיתי את עצמי אח"כ בגוגל

אני ניסיתי אירידיום. לגבי הלוויאן שלך תקבל

לגבי הלווין שלך תקבל מחר בבוקר תגובה. אחרי שאני אבדוק את אמיתות דברייך.

למעלה