טלפון דחוף

טלפון דחוף

אם משהו בבקשה יכול לעזור לי, אני ממש אשמח, יש לי בעיה עם בעלי, יש לו המון בעיות נפשיות קשות ועד עכשיו הוא לא היה מוכן להכיר בזה,עכשיו סוף סוף אחרי כמה שנים הוא מוכן לקבל טיפול ואני חייבת דחוף טלפון של פרו' יורם יובל, הוא היחידי שהוא מוכן לטפל אצלו ואין לי מושג איך מגיעים אליו, בבקשה זה דחוף לפני שהוא יתחרט

סמסרה1

New member
אולי

בוקר טוב אולי ב- 144 ואולי גם ב ynet בפורום הרופאים ושם להיכנס למחלות נפש או משהו כזה. ב ה צ ל ח ה !

תודה

סמסטרה תודה רבה על העזרה. בטח שניסיתי 144 המספר שלו חסום. אני אנסה דרך YNET. אם משהו מכיר אותו/ מטופל אצלו או משהו כזה אני ממש אשמח, או איזה רעיון אחר.

ל ו ל י ת

New member
ד"R יורם יובל הוא לא פסיכולוג

הוא פסיכיאטר ופסיכואנליטיקאי. קצת הסבר: הוא רופא שהתמחה בפסיכיאטריה ולכן-פסיכיאטר. והוא פסיכואנליקטן שזה אומר שני דברים: א-שהוא למד, מעבר ללימודי הרפואה וההתמחות בפסיכיאטריה, גם לטפל לא רק בתרופות אלא בפסיכותרפיה שזה טיפול בשיחות כמו פסיכולוגים ועו"סים, שזה כבר דבר יפה ויש המו פסיכיאטרים שלא עושים אותו (לא לומדים לטפל בעזרת פסיכותרפיה אלא רק בתרופות). ב-שבתחום הפסיכותרפיה הוא למד או גדל להיות אנליטיקן שזה אומר מישהו שמטפל בעזרת שיטת פסיכותרפיה שנקראת "פסיכואנליזה". לא כל פסיכותרפיה זה פסיכואנליזה, כדי להגיע להיות פסיכואנליקטן על האדם לעבור מסלול מאד ארוך של אנליזה בעצמו וכן ללמוד לא מעט שנים במכון הפסיכואנליטי. אז ד"ר יובל הוא גם מטפל בשיחות וגם כרופא-מורשה לתת תרופות שזה משהו שפסיכולוגים לא יכולים לעשות. מקווה שעשינו קצת סדר בבלאגן.

ל ו ל י ת

New member
והבהרה קטנה

כתבתי פסיכולוגים ועו"סים והכוונה כמובן לפסיכולוגים קליניים ולעובדים סוציאליים שלמדו במסלול הקליני.

למעלה