טלנובלה

הדגיגה

New member
טלנובלה

אני בקשר עם בחור מזה 12 שנה אך לא רצוף, וזה התחיל כך: הוא היה נשוי בעצב ואני רווקה התחלנו בקשר שגרר לאהבה מאד גדולה וכעבור שנה ביקש שאעבור איתו לצפון אך סירבתי והקשר נותק..החיים המשיכו לכל אחד בנפרד, הוא הספיק להתגרש וליצור בזמן התהליך הגירושים הקשה קשר עם משהי שחיזרה אחריו וצעירה ממנו בכ- 10 שנים, לפני כ- 5 שנים הוא חידש איתי את הקשר ושאל אותי שנית אם אני מוכנה להיות איתו, אז הייתי בקשר עם משהו שלא בדיוק היה רציני ומה גם רכשתי דירה שעמדתי להכנס בה ואני גרה במרכז הארץ. לפני כשנתיים חודש הקשר טלפונית בלבד, הוא מיסד את הקשר ללא נישואין עם הצעירה וילדו ילדים (2). לפני כמה חודשים החלטתי להיות אם חד הורית בהתחלה בתרומת זרע, וסיפרתי לו, הוא החליט לאמר את אשר בליבו מזה שנים ולהיות אבא לילד שלי, אחרי התלבטויות והחלטה שלי שכן, רצנו לדרך ואכן נקלטתי והספקתי גם להפיל, האהבה ביננו כל כך גדולה שאם שם למעלה אנחנו כפי הנראה זיווג משמים ושום דבר לא יעצור את זה...

הדגיגה

New member
הלוואי וזה היה פשוט כמו שזה נשמע

כרגע הוא חי עם משהי ולהם 2 ילדים, זה לא כל כך פשוט כפי שציינת , לקום ולהיות יחד...יש תהליכים מסויימים , יש שלבים ולכל דבר יש את הזמן שלו. ואחרי טעויות של שנינו בעבר אנחנו נזהרים יותר לא לעשות את הטעות של פעם. הילד שיבוא ב"ה הוא החיבור הבטוח ביננו והוא/היא תביא את ההמשך.

אף אחד מכם לא התייחס לעובדה

שיש לו 2 ילדים קטנים ושהוא נמצא עם אישה אחרת. הוא בטח לא אמר לה "תראי יקירתי, אני הולך לעשות עוד ילד אבל לא איתך" והיא אמרה לו "בהצלחה!!" נכון? הוא בוגד בה, ומקווה שהילד שיוולד לו מהגולשת שכאן יעזור לו/ידחוף אותו להפרד מהאישה הנוכחית והגולשת רק רוצה הריון תקין. כמה נמוך אפשר לרדת?

נכון, אף אחד לא התייחס לקטע של

הבגידה ולפי איך שהיא מתארת אותו זה האופי שלו והוא עשה את זה ליותר מאחת.

orit281

New member
../images/Emo127.gif נכון מאוד

איך את בכלל מגדירה את זה אהבה? ועוד עמוקה? כאשר במקביל הבנאדם ניהל מערכות יחסים עם עוד 2 נשים לפחות לדעתי הוא מסובב אותך אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה

מצטערת על ההפלה

שמחה בשבילך על ההחלטה למרות הקשיים. האם הוא מתכנן להיות בתמונה אחרי הלידה?

הדגיגה

New member
הרצון הוא כן אבל כרגע ההתמקדות

בילד משותף והאהבה שמתעמקת, באיזהשהוא שלב כשיהיה ילד יהיה יותר קל לעזוב חבילה שנמצאת עם שני ילדים קטנים וזה לא פשוט...לכן אני כמו שאומרים "הולכת צעד צעד" ומה שחשוב לי כרגע זה הריון תקין וילד בריא...אחר כך יבוא השאר.

חשוב מאד מאד

לדעת שאולי הוא לא יהיה בעתיד. קחי את ההריון ואת התינוק לגמרי לעצמך. ואם הוא יהיה התוספת אז אדרבא. אל תכעסי על התינוק אם לא יהיה לו אבא זמין.

maybesure

New member
אשליה

לי דווקא נראה שאת נכנסת לדרך ללא מוצא, סליחה על הפסימיות. למרות הקשר הנהדר במשך 12 שנה, הביחד האמיתי לא מומש כחיי יומיום. לעשות ילד לפני התנסות זוגית-נראה לי כמו לנסוע לשומקום ברוורס. העובדה שהוא חידש איתך קשר מעידה על כך שהוא נואש, אבל לא בהכרח מעידה על כך שדווקא אותך הוא רוצה-אלא רק שאת המפלט הכי נוח לו לצאת מהסבך שהוא תקוע בו. אני הייתי מחכה שקודם ייצא מהסבך-ואח"כ אולי הייתי מעניקה לו ילד, לאחר תקופת חיים משותפים. אלא אם... לא מפריע לך באמת להיות אם חד-הורית. בהצלחה

maybesure

New member
לא אמרתי שלא..

אבל באיזשהו מקום היא מדברת על זה שההורות שלהם לילד תעשה לו מעבר מהזוגיות העכשוית שלו לזוגיות חדשה איתה. שם נראית לי האשליה הלוואי ואני טועה. ליאתי, יש לי חברות חד הוריות, חייבת לציין שהן משקיעות בילדים שלהן מעל מעבר, בכפול גם כאם וגם כאב. אין לי דבר נגד חד הורות.

צודקת זו אשליה

לכן לדעתי היא צריכה להפריד בין השניים ולא לחשוב על ילד כמקדם זוגיות. זו טעות גדולה. מסכימה איתך

עידחנ

New member
תקראו טוב בנות

היא בעצמה אמרה שהיא החליטה להיות אם חד הורית וזה קודם לזוגיות, ועל הדרך אם ויהיה ויגשימו את הזוגיות שלהם מה טוב, ובטח שלילד יהיה אבא ידוע ואפילו שלא יהיה זמין כל יום עדיף מאשר בתרומת זרע.

רוית ב

New member
זה לא נכון בכלל!!!!!!עידחנ

תשמעו כולם ואני מדברת פה מהכרות של חברות רבות שהרו מתרומת זרע כך שאני מבינה את שני הצדדים (לפחות משתדלת), ועידחנ אני חושבת שהמילים שלךם באות ממקום של סטיגמה וחינוך ולא של הבנה באמת.. סליחה זה לא במטרה לפגוע אבל מקומם אותי קצת... בתור ילדה שאבא שלה לא היה זמין.. ואני אסביר בבקשה לא להיפגע זה לא אישי... זה מהלב. ולאור הסיפור שפה אני אכתוב מה אני חושבת עם כל הכאב וכל הרגישות ואכן "טלנובלה" זו הכותרת הכי מתאימה לסיפור. בחרת בדרך קשה מאוד לחיות בזבזת 12 שנה על גבר שמעולם לא היה שלך, ואהבות גדולות יש אולי בסרטים ויש מעט מאוד בחיים והגדולות האלו לא מתממשות בדרך כלל - כמה חבל ועצוב אבל זה כך בוחרים לחיות בסוף עם מי שרוצה להיות איתנו. אני גאה בך שאת רוצה להיות אמא, שהלכת בראש מורם ועשית כל מה שצריך אני חושבת שתרומת זרע עדיפה בהרבה על אבא שלא נמצא שחוץ ממילים וטלפון פעם ב... לא יודע ולא ייתן כלום מישהו חשב כמה זה יכאיב לילד כשיגיע היום? כמה זה קשה? את רומנטית כל כך כמו נערה צעירה.... מוזר.... יפיפה אבל לא מעשי... אבא שידוע ואינו זמין גורם כאב עצום לילד כאב שכל חייו ישא איתו וישפיע על חייו בהמשך. תרומת זרע אינה כל כך חריגה היום וזה לא כזה שוק גדול (גם תרומת ביצית לא) לכי עם החיים שלך תבחרי את הבחירות שלך לבדך את תהיי אמא נפלאה אל תוותרי על זה זה הדבר הכי ענק שיש בחיים (משתתפת בכאב על ההפלה) ולמענך הפסיקי לבזבז אנרגיות מיותרות על גבר שאינו יודע להתחייב ולתת וכמו שהוא עשה את זה לזוגתו השניה יעשה גם ישלישית... חבל עלייך - תפתחי את העיניים וחיי את החיים שלך, תפתחי דלת למישהו אחר בחיים הולכים קדימה ולא אחורה! והכי אני מאחלת לך ילד מתוק ומקסים שיהיה רק שלך ויאיר את החיים שלך בהצלחה.

למעלה