טלנובלה פרטית...
מצטער שלא יצא לי לכתוב באופן רציף לאחרונה. זה בהחלט היה חסר לי לצערי אפילו הפסדתי את האירוח של הרב יובל שרלו
אני חייב לשתף אותכם במקרה שקרה לי שאם הייתי צופה בסיטואציה הזו בטלנובלה הייתי אומר שהתסריט גרוע ומנותק מהמציאות. לפני למעלה מ-4 חודשים יצא לי במקריות לראות בפייסבוק בחור שמצא חן בעיניי,למה במקריות?כי אני לא מחפש בפייסבוק חתיכים
וממש במקריות ראיתי ת'תמונה של הבחור. נכנסתי לדף שלו,אך היה כתוב שהוא במערכת יחסים.התבאסתי והמשכתי הלאה,כלומר נסיתי,הבחור הזה נכנס לי לעמקי נשמתי. במשך מספר ימים חשבתי עליו רבות וממש הרגשתי פספוס שאין לי סיכוי איתו. לאחר מספר ימים ראיתי אותו באטרף,שלחתי הודעה,נפגשנו,יום למחרת במקום לשמוח שהיה לי לילה מצוין התחלתי לבכות.למעשה,איך שפקחתי את עיניי בבוקר פשוט התחלתי לבכות שכמה חבל שלא יכולתי לגרום לבנאדם כזה מדהים להיות חלק מחיי,להיות צמוד אליו או במילים אחרות שנהיה זוג... יצרתי איתו קשר והוא סוג של וומנאייזר(או יותר נכון מנאייזר
) והוא אמר לי כמובן שאין סיכוי שיצא קשר כי הוא לא מחפש את זה בכלל. מאותו היום שראתי אותו בפייסבוק הוא לא יצא לי מהראש. גם כשטסתי לחו"ל וטיילתי עם חברים הבחור הזה היה חקוק לי בראש. דמיינתי שאני מטייל איתו
ולמעשה,נתתי לעצמי יותר מידי אפשרות לחשוב עליו ולדבר עליו. מה קרה שאני מספר את כל זה דווקא היום אחרי 4 חודשים? כי בחמישי האחרון,לפני שבוע בדיוק,ראיתי אותו במסיבה. דיי התביישתי לגשת אליו וגם חששתי שהוא כבר לא זוכר אותי
המשכתי להתעלם מהנוכחות שלו בהופעה,אבל בפנים בלב התפללתי שהוא יבחין בי ויגש אליי שרק יזרוק "היי"באוויר.בבקשה,רק יחס קטן!!! כמובן שזו היתה תפילת שווא. לקראת סוף המסיבה החלטתי ללכת לאמצע הרחבה כדי להיות בטווח ראיה שלו יותר. רק כשהתקרבתי..והתקרבתי...ראיתי שהוא עסוק בלהיות מרוח על גבר אחר. הרגשתי אגרוף ללב,פשוט נעמדתי כמו נר באמצע הרחבה עם פנים המומות וכעבור כמה דקות החלטתי שצריך ללכת..יצאתי מהמסיבה בדאון מטורף. בנסיעה חזור הביתה,במיטה ושלא נדבר על כל הסופ"ש שהדמעות לא פסקו לדקה. הרגשתי שקרה לי תדבר שהכי לא רצתי שיקרה-לראות תבנאדם שאתה מאוהב בו,מרוח על גבר אחר.אווץ.\=
מצטער שלא יצא לי לכתוב באופן רציף לאחרונה. זה בהחלט היה חסר לי לצערי אפילו הפסדתי את האירוח של הרב יובל שרלו