טלנובלה פרטית...

טיףטף2

New member
טלנובלה פרטית...

מצטער שלא יצא לי לכתוב באופן רציף לאחרונה. זה בהחלט היה חסר לי לצערי אפילו הפסדתי את האירוח של הרב יובל שרלו
אני חייב לשתף אותכם במקרה שקרה לי שאם הייתי צופה בסיטואציה הזו בטלנובלה הייתי אומר שהתסריט גרוע ומנותק מהמציאות. לפני למעלה מ-4 חודשים יצא לי במקריות לראות בפייסבוק בחור שמצא חן בעיניי,למה במקריות?כי אני לא מחפש בפייסבוק חתיכים
וממש במקריות ראיתי ת'תמונה של הבחור. נכנסתי לדף שלו,אך היה כתוב שהוא במערכת יחסים.התבאסתי והמשכתי הלאה,כלומר נסיתי,הבחור הזה נכנס לי לעמקי נשמתי. במשך מספר ימים חשבתי עליו רבות וממש הרגשתי פספוס שאין לי סיכוי איתו. לאחר מספר ימים ראיתי אותו באטרף,שלחתי הודעה,נפגשנו,יום למחרת במקום לשמוח שהיה לי לילה מצוין התחלתי לבכות.למעשה,איך שפקחתי את עיניי בבוקר פשוט התחלתי לבכות שכמה חבל שלא יכולתי לגרום לבנאדם כזה מדהים להיות חלק מחיי,להיות צמוד אליו או במילים אחרות שנהיה זוג... יצרתי איתו קשר והוא סוג של וומנאייזר(או יותר נכון מנאייזר
) והוא אמר לי כמובן שאין סיכוי שיצא קשר כי הוא לא מחפש את זה בכלל. מאותו היום שראתי אותו בפייסבוק הוא לא יצא לי מהראש. גם כשטסתי לחו"ל וטיילתי עם חברים הבחור הזה היה חקוק לי בראש. דמיינתי שאני מטייל איתו
ולמעשה,נתתי לעצמי יותר מידי אפשרות לחשוב עליו ולדבר עליו. מה קרה שאני מספר את כל זה דווקא היום אחרי 4 חודשים? כי בחמישי האחרון,לפני שבוע בדיוק,ראיתי אותו במסיבה. דיי התביישתי לגשת אליו וגם חששתי שהוא כבר לא זוכר אותי
המשכתי להתעלם מהנוכחות שלו בהופעה,אבל בפנים בלב התפללתי שהוא יבחין בי ויגש אליי שרק יזרוק "היי"באוויר.בבקשה,רק יחס קטן!!! כמובן שזו היתה תפילת שווא. לקראת סוף המסיבה החלטתי ללכת לאמצע הרחבה כדי להיות בטווח ראיה שלו יותר. רק כשהתקרבתי..והתקרבתי...ראיתי שהוא עסוק בלהיות מרוח על גבר אחר. הרגשתי אגרוף ללב,פשוט נעמדתי כמו נר באמצע הרחבה עם פנים המומות וכעבור כמה דקות החלטתי שצריך ללכת..יצאתי מהמסיבה בדאון מטורף. בנסיעה חזור הביתה,במיטה ושלא נדבר על כל הסופ"ש שהדמעות לא פסקו לדקה. הרגשתי שקרה לי תדבר שהכי לא רצתי שיקרה-לראות תבנאדם שאתה מאוהב בו,מרוח על גבר אחר.אווץ.\=

idani2222

New member
עצה שלי ..

תמשיך הלאה.. הכל זה מלמעלה .. אז אל תבכה הלילה ככה אני מאמין :) אם הוא צריך להיות שלך אז אתם תחזרו לקשר או סוג של קשר ואני מקדיש לך שיר שהוא מדהים בעניי שהוא קצת מתאים לכם תקשיב למילים טוב ... the best thing i never had של המלכה ביונסה כמובן http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk

טיףטף2

New member
ברגע זה פתחת חזית!

מלכה?ביונסה?איך זה הולך ביחד בדיוק? מלכה יש רק אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כפרוני אני עליה
ואם לרגע התבלבלת המלכה היא בריטני!

idani2222

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח.. קפצצצ'ונייייייי על ביונסה

אין עלייההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני כל יום ביוטיוב רק שומע אותה ואם כבר מוזיקה אז רק ביונסה היפהופ דאנססס שחורה קצת האוסים ולהיטים שוויםםםםםםםםםםםם :) לבריטני יש עוד המון ללמוד :)

טיףטף2

New member
מבולבל שכמותךך

בריטני אכלה ואוכלת את ביונסה מבלי למצמץ
אבל אםאתה אוהב בנוניות,ביונסה בשבלך

ספר יקר

New member
באמת התגעגעתי

לפחות קראת חלק מהשאלות והתשובות של הרב שרלו (קישור מופיע ב״הודעות נבחרות״) ? מומלץ בחום!! לגבי הסיפור שלך, ארצה לומר שני דברים: א. לפעמים לומר ״שלום״ לאדם כזה שפוגשים במועדון (כמובן, לא בזמן שהוא עסוק בניקוי השיניים של הסטוץ שלו להערב, אלא אם וכאשר הוא מתפנה) יכול להפיג במעט את תחושת הריחוק, הזרות, הקנאה, המחשבה האובססיבית, התחושות כלפיו. זה מזכיר לנו שאחרי הכל, גם הוא בן אדם, שמשיב לשלום, מתקשר בדיוק כמונו, ושגם הוא, בדיוק כמו כולנו, ישבור לבבות וליבו ישבר לא פעם ולא פעמיים בחיים. זה מזכיר שאפשר לחבב ולתקשר בנעימים גם אם מהמפגש החד-פעמי לא יצא זוגיות פורחת. באמירת השלום מלאת הביטחון תשתדר לו שאתה שלם עם מה שהיה ועם איך שזה המשיך, גם אם היית מעדיף תסריט אחר, וממילא זה ישודר לך עצמך (״מתוך שלא לשמה - בא לשמה״) ותרגיש טוב יותר. ב. אני גם ארצה לשתף בסיפור עם מוטיב דומה: גבר שרציתי ולא יצא. זה היה עוד בילוי סתמי במועדון בת״א. אני רוקד וקולט שמישהו שולח מבטים. היה לו מראה תנ״כי, כך אני קורה לזה, שיער שטני-חום מתולתל, עיניים כחולות שמשדרות כנות, ובכלל המראה והתנהלותו שידרו פשטות, היה לבוש בבגדים צנועים ולא זועקים/יוקרתיים, היה בו תום ועדינות מיוחדים. בהתחלה חששתי לגשת אליו, וכשהיה לי ברור שהוא מסתכל עלי ושהוא יודע שאני יודע שהוא מסתכל עלי (
) ניגשתי ושאלתי אם אפשר לשאול לשמו. מפה לשם, התפתחה שיחה. איך שהוא התנשקנו, הוא לקח מספר שלי וכך זה נגמר. למפרע, מאד הצטערתי שלחצתי להתנשק דק׳ ספורות אחרי שהכרנו.
עבר יום מבלי שהיא התקשר, וביררתי עם חברים תוך כמה זמן מקובל שהוא יחזור, במידה והוא מעוניין לנסות להמשיך לקשר כלשהו. אמרו לי ש-3 ימים. עברו שלושת הימים, עברו גם שלושה שבועות, ועכשיו זה קרוב לשלושה חודשים. לצערי נדב לא חזר אלי עד היום, ואפילו ״שלום״ אני לא יכול לומר לו.
מאז הכרתי ונפרדתי והתנשקתי והיו לי סיטואציות רבות ומגוונות עם מס׳ גברים, והזכרון של נדב עודנו חזק ולא מרפה. יש משהו שתופס אותנו בבלתי ניתן להשגה. וצריך לדעת איך לחיות לצד התחושה הזו...

טיףטף2

New member
אני זוכר תסיטואציה הזו..

שהוא לא רצה מעבר לנשיקה,לא?והתבאסת... אני תמיד בעד לקחת תמספר ולא לתת

הומונייזר נשנש - שכח מהברנש

פגשת בחור במועדון, הוא היה נסיך על הסוס הלבן, הוא עשה לך/עמך ריקוד חיזורים....ונעלם. כן, אני יודע כמה זה כואב. גם אני חוויתי את זה. בטח כבר דימיינת איך תהיו הזוג המושלם, איך תציג אותו בפני ההורים והחברים, איך תלכו יחד בשדירה עם עגלת תינוק, והוא יקום בלילה לחתל את הילד כי אתה צריך לקום מוקדם למחרת. אבל זה לא נשמע שאתה באמת מכיר אותו. הוא היה שם מספיק בשביל לעשות את השואו, לסנוור אותך ביופיו, ולרקוד איתך את ריקוד החיזור. הוא נהנה מהכיבוש ומהנשנוש, אתה נהנת לגעת באשליית האושר והתאהבת במה שהיה יכול להיות. אבל זה לא באמת היה לזה סיכוי, ידעת את זה מראש, והוא אמר את זה אחרי, ואולי גם רמז לפני. אתה לא באמת אוהב את הזר הזה, נשמע שאתה מאוהב בפנטזייה שבנית עליו. כשתמצא את הבחור האמיתי, תגלה שזה יותר מורכב. שהאושר רווי באתגרים שזה בכלל לא כמו שפינטזת אבל שזה עדיין טוב מאוד. עצתי לך. שים את הבחור במעמקי הזיכרון, כחוויה טובה שלא נועדה להימשך ואל תוותר על הדברר האמיתי שאיתו תבנה משהו בסופו של דבר לא ארמון של דיסנילנד, אבל אולי בית ועוד עצה קטנה. לא כל הנוצץ זהב.

טיףטף2

New member
איך הגעת לזה?

ממש לא ראיתי את התסריט שכתבת. אני יותר מידי עם רגלים על הקרקע.. אבל תודה על החמימות!

כשאתה נתקל באדם שהוא במערכת יחסים

יש לך שתי אפשרויות: להתרחק ממנו מייד כדי שלא יתפתחו רגשות (או תאוות) כלפיו או להתחיל חזר אחריו במעמד של פילגש תוך ידיעה שתחווה כאב. למה הפתיע אותך שהוא היה "מרוח על גבר אחר"? הרי הוא מצהיר שהוא תפוס. אני מכיר כמה אנשים שהם במעמד "פילגש" אצל אדם שאינו פנוי. הם השלימו עם מעמדם, והם מנהלים חיים שהם על גבול העצמאות מצד אחד והמחוייבות לאהובם מצד שני. מעמד הפילגש ידוע כבר מימי התנ"ך, ועד ימינו, גם אצל אנשים מפורסמים וחשובים. רוצה להיות במעמד כזה?

טיףטף2

New member
הוא לא תפוס

רחוק מזה.הוא אפילו לא רוצה זוגיות עם אף אחד. כשנפגשנו,שאלתי אותו על המערכת היחסים שכתוב בפייסבוק אז הוא כתב שמרוב שהוא יוצא עם מישהו ואז נפרדים וחוזר חלילה,אז נמאס לו לשנות כל פעם את הסטטוס והוא משאיר על מערכת יחסים..

למעלה